Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
To είπα και στον καζακστανό που δήλωνε έλληνας.

Οι γονείς του πατέρα μου ήρθαν από την Σμύρνη.
Μην τολμήσεις ξανά να τους συγκρίνεις με τα μουσλίμια που μας έρχονται τώρα.
Οι μικρασιάτες ήταν ελληνες και ήρθαν στην πατρίδα ΤΟΥΣ γιατί τους στις πατρογονικές τους εστίες ήρθαν να τους σφάξουν γαμομουσουλμάνοι σαν αυτούς που μας έρχονται τώρα.

μια χαρα τους συγκρινω πουτανες τις  λεγανε τοτε τις γυναικες  και τουρκοσπορος κατι καθαρματα, ιδια περιστατικα ειναι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
και γιατι ρε μεγαλε κανουν αυτο το επικυνδινο ταξιδι και δεν περνανε διπλα στην σαουδικη αραβια την ιορδανια το καταρ που εχουνε και τα ιδια ηθη και εθιμα και απο λεφτα αυτα τα κρατη ειναι ζαμπλουτα?και ας δεχθουμε τους οικογενειαρχες με τα παιδακια τους απο την Συρια ,ολους τους αλλους τους κρεμανταλαδες απο ολα τα κρατη της Ασιας απο που και ως που να τους δεχθουμε?και γιατι?
Γιατί εκεί δεν τους θέλουν 100 φορές περισσότερο από ότι δε τους θέλουμε εμείς.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και γιατι ρε μεγαλε κανουν αυτο το επικινδυνο ταξιδι και δεν περνανε διπλα στην σαουδικη αραβια την ιορδανια το καταρ που εχουνε και τα ιδια ηθη και εθιμα και απο λεφτα αυτα τα κρατη ειναι ζαμπλουτα?και ας δεχθουμε τους οικογενειαρχες με τα παιδακια τους απο την Συρια ,ολους τους αλλους τους κρεμανταλαδες απο ολα τα κρατη της Ασιας απο που και ως που να τους δεχθουμε?και γιατι?
α ειναι τα δικα τους
β ΔΕΝ μπορουνε να πανε ευρωπη απο εκει...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Απλά ο Έλληνας είναι γενικά σκληρός και και ακατάδεχτος με τους υπόλοιπους...στα αρχίδια μας λέει ας ψοφήσουν εμείς τι να κάνουμε? Αλλά όταν καίγεται η δικιά του γούνα και του κάνει η τράπεζα έξωση πχ ξέρει να βγαίνει στο δρόμο και να λέει ''δε μας λυπάστε ρε παιδιά''?

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα τους συγκρινω πουτανες τις  λεγανε τοτε τις γυναικες  και τουρκοσπορος κατι καθαρματα, ιδια περιστατικα ειναι

Τι λες ρε?
Ο μόνος ρατσισμός εναντίων τους ήταν αυτός της φτώχιας.
Τουρκόσπορος είσαι μάλλον εσύ.
Αν τους αντιμετώπιζαν ρατσιστικά δεν θα μεγαλουργούσαν οι περισσότεροι όπως έκαναν.
Πάρε πίσω τις μαλακίες που λες

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36

Συνημμένα

• _.jpg
    _.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 25

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τι λες ρε?
Ο μόνος ρατσισμός εναντίων τους ήταν αυτός της φτώχιας.
Τουρκόσπορος είσαι μάλλον εσύ.
Αν τους αντιμετώπιζαν ρατσιστικά δεν θα μεγαλουργούσαν οι περισσότεροι όπως έκαναν.
Πάρε πίσω τις μαλακίες που λες

διαβασε ιστορια αυτα ειναι γνωστα δεν υποκεινται σε πολιτικη συζητηση

Επισκέπτης
Απλά ο Έλληνας είναι γενικά σκληρός και και ακατάδεχτος με τους υπόλοιπους...στα αρχίδια μας λέει ας ψοφήσουν εμείς τι να κάνουμε? Αλλά όταν καίγεται η δικιά του γούνα και του κάνει η τράπεζα έξωση πχ ξέρει να βγαίνει στο δρόμο και να λέει ''δε μας λυπάστε ρε παιδιά''?
Παπαρια.
Από τη διαλυση της σοβιετικης ενωσης μεχρι τον κάθε αμερικανικο βομβαρδισμο εχω αποκτησει μεριδιο λαθρομεταναστών...
Ε δεν αντεχω άλλο να πανε στον διαολο όλοι ρε φιλε...
Κανει ο Αμερικανος πολεμο στο Αφγανισταν, να προεδρος Αφγανων Ελλαδως.
Βομβαρδιζει το Ιρακ, να ιρακινοι στο Συνταγμα
Πτοχευει το Σοβιετ, να Αλβανοι, Ρουμανοι κλπ...
ΟΧΙ Δεν είμαι υπευθυνος για κανεναν τους. Αν οι Αμερικανοι θελουν πετρελαια και οπια δεν θα την πληρωνω εγω.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
που είναι η κυρα τασια, κοιταξτε να ψηφισετε συριζα μη τη χασουμε  :orchestra:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτο ειναι προβλημα του καπιταλισμου που θα γιγαντωνεται και του ιμπεριαλισμου ετσι θα γινουμε στο μελλον σαν το μαντ μαξ λουστειται τα τωρα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Παπαρια.
Από τη διαλυση της σοβιετικης ενωσης μεχρι τον κάθε αμερικανικο βομβαρδισμο εχω αποκτησει μεριδιο λαθρομεταναστών...
ΟΧΙ Δεν είμαι υπευθυνος για κανεναν τους. Αν οι Αμερικανοι θελουν πετρελαια και οπια δεν θα την πληρωνω εγω.
στους αμερικανους τοπες?

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
διαβασε ιστορια αυτα ειναι γνωστα δεν υποκεινται σε πολιτικη συζητηση

Είχα απευθείας τις πηγές.
Η εχθρότητα εναντίων των μικρασιατών πήγαζε από την φτώχια τους και από την απόδοση σε αυτούς γη.

Καμία σχέση με τους λόγους που δεν γουστάρουμε να έρχονται Ταλιμπάν στην χώρα μας

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καμία σχέση με τους λόγους που δεν γουστάρουμε να έρχονται Ταλιμπάν στην χώρα μας

ταλιμπαν ειναι οσοι φυγαν εξ αιτιας του ισις
κανεις δεν ερχεται εδω στη β ευρωπη θελουν να πανε απλα η ακροδεξια θελει να καθονται ελλαδα για να εχει λογο υπαρξης μισσεληνες ακροδεξιοι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αλλα δεν τους αρεσε ο σανταμ ο ασαντ ο κανταφι θελαν ισλαμοφασισμο οι αμερικανοι λουστειται τα τωρα και οσους τους στηριζουν

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Γιατί εκεί δεν τους θέλουν 100 φορές περισσότερο από ότι δε τους θέλουμε εμείς.
γιατι ρε μεγαλε εκει δεν τους θελουνε?ιδια θρησκεια ιδια εθιμα..στην ευρωπη γιατι να πανε που τα εθιμα μας και οι θρησκειες μας απεχουν ετη φωτος?και γιατι τα αραβικα πλουσια κρατη αντι να βοηθησουν να ενταξουν κακομοιρους προσφυγες τους χρηματοδοτουν να ερθουν ευρωπη?δεν σου λεει κατι αυτο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παπαρια.
Ούτε είναι κανείς υπευθυνος αν πήρες δάνειο και δεν μπόρεσες να το πληρώσεις και τώρα σου βγάζουν το σπίτι στο σφιρί αλλά για κάτι τέτοια διαμαρτύρεσαι...(δε μιλάω για σένα προσωπικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom