Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Συγνωμη αλλα εγω δεν ειπα ποτε για βυθισμα...
Ειπα απλα να κλεισεις της εισοδο χωρις να διασωσεις και ολο αυτό στα διεθνη ιδατα :hi:
πως σταματας μια βαρκα χωρις να την βουλιαξεις?
η αν βουλιαξει και εισαι αξιωματικος μιας χωρας με παραδοση ναυτικη να καθεσε και να βλεπεις να πνιγονται

Επισκέπτης
Και πως ακριβώς σταματάς μια βάρκα που πλέει προς τα ύδατα σου χωρίς να την βυθίσεις αν αυτή δεν σταματάει?
σταματας μπροστα της ένα μεγαλο γρηγορο και οπλισμενο σκαφος. 5 θα πανε πισω και κανενας δεν θα μοιρασει χιλιαρικα τζαμπα!

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διαβασα 2 γραμμες...για της ΜΚΟ φταινε  οι συριοι???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γαματο αστο
ειπα εγω ότι φταινε οι συριοι η οι πακιστανοι για τις ΜΚΟ? αν δεν καταλαβαίνεις ότι ακομα και τωρα καποιοι κονομάνε εκατομυρια και εμεις πληρωνουμε σαν μαλακες οκ παω πασο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
διαφωνώ ριζικά... να βοηθήσουμε να στήσει στην χώρα του υποδομές ναι... να τον δεχτούμε όχι...

εκτός φυσικά υπάρχει αμοιβαιότητα ... πάντως όταν πήγα για δουλειά στην Νιγηρία, παρόλο που ήμουν contractor, βγάλανε την πίστη στον εργοδότη μου για να δώσουν άδεια εργασίας παρόλο που τυπικά τιμολογούσα εταιρεία που δεν ήταν Νιγηριανή απλά είχε αναλάβει μια δουλειά για λογαριασμό μιας τοπικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας...

γιατί λοιπόν να του δώσω εγώ το δικαίωμα να έρθει μετανάστης στην Ευρώπη ??
Εγώ πάντα είμαι της λογικής να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι από τους άλλους όχι στην καλύτερη ίδιοι με αυτούς. Δεν με νοιάζει τι κάνουν στη Νιγηρία αν η οικονομία της χώρας μου το επιτρέπει θα ήθελα να έχουμε ένα σύστημα και να δεχόμαστε και μετανάστες στην χώρα εφόσον μπορούν να βοηθήσουν την οικονομία μας και να εποφεληθούν από τις συνθήκες ζωής.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σταματας μπροστα της ένα μεγαλο γρηγορο και οπλισμενο σκαφος. 5 θα πανε πισω και κανενας δεν θα μοιρασει χιλιαρικα τζαμπα!
ειναι ΔΙΕΘΝΗ υπωχρεωση σου να σωσεις ναυαγους....
ξεκολα με τοιχους δεν γινετε τιποτα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Και αν τους πετάξουν στη θάλασσα γιατί αυτό κάνουν οι δουλέμποροι...να τους αφήσουν εκεί να πνιγούν? Άρα το να τους βυθίσεις εσύ δεν είναι καλό αλλά να τους αφήσεις να πνιγούν επιτρέπεται επειδή δεν το κάνεις άμεσα? Δηλαδή όχι μόνο είσαι ''δολωφόνος'' αλλά δεν έχεις και τα κότσια να το υποστηρίξεις. Και πάλυ δε μιλάω για σένα προσωπικά μιλάω για την ιδέα γενικά.

Επισκέπτης
Εγώ πάντα είμαι της λογικής να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι από τους άλλους όχι στην καλύτερη ίδιοι με αυτούς. Δεν με νοιάζει τι κάνουν στη Νιγηρία αν η οικονομία της χώρας μου το επιτρέπει θα ήθελα να έχουμε ένα σύστημα και να δεχόμαστε και μετανάστες στην χώρα εφόσον μπορούν να βοηθήσουν την οικονομία μας και να εποφεληθούν από τις συνθήκες ζωής.
ελα όμως που εισάγεις ζητιάνους... και εχεις και 2000000 ανεργους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εκεί είναι το κλειδί... δεν πιστεύω ότι βοηθούν σε τίποτε την οικονομία μας αντίθετα την καταστρέφουν

για αυτό δεν βλέπω τον λόγο να επωφεληθεί κάποιος άλλος από κάτι που με κόπο έχω κτίσει και το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω καλύτερα για να επωφεληθεί περισσότερο ο λαός μου

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εχουμε καμια στατιστικη να δουμε αποσους μπηκαν στην ελλαδα ολο το καλοκαιρι είναι οντως συριοι? Γιατι εγω στο τρενο από τον πειραια πριν μια εβδομαδα ολους για χαζαροαφγανους τους ειδα. Και στις φωτογραφιες πολύ σκουρους για συριους τολυς περισσοτερους. Βολευει όμως να τους βαφτίζουμε ολους συριους ε?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φιλαρακι μου...ιδανικο αυτο που λες αλλα δεν μπορουμε...εχουμε πολυ δυσκολη γεωγραφικα θεση,δυσκολα φυλασομενα συνορα,δυσκολη οικονομικα περιοδο...η λυση ειναι καπου στην μεση

Επισκέπτης
Και αν τους πετάξουν στη θάλασσα γιατί αυτό κάνουν οι δουλέμποροι...να τους αφήσουν εκεί να πνιγούν? Άρα το να τους βυθίσεις εσύ δεν είναι καλό αλλά να τους αφήσεις να πνιγούν επιτρέπεται επειδή δεν το κάνεις άμεσα? Δηλαδή όχι μόνο είσαι ''δολωφόνος'' αλλά δεν έχεις και τα κότσια να το υποστηρίξεις. Και πάλυ δε μιλάω για σένα προσωπικά μιλάω για την ιδέα γενικά.
Μιλαμε παντα σε διεθνη ιδατα. Κανενας δουλέμπορος δεν θα βυθισει τη βαρκα.
1) Γιατι θα πεθανει και ο ιδιος
2) Γιατι δεν εισαι υποχρεωμένος και ΔΕΝ θα διασωσεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

εκεί είναι το κλειδί... δεν πιστεύω ότι βοηθούν σε τίποτε την οικονομία μας αντίθετα την καταστρέφουν

για αυτό δεν βλέπω τον λόγο να επωφεληθεί κάποιος άλλος από κάτι που με κόπο έχω κτίσει και το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω καλύτερα για να επωφεληθεί περισσότερο ο λαός μου
Στην Ελλάδα σίγουρα δεν γίνονται αυτά γιατί είμαστε ένα ανοργάνωτο μπουρδέλο.Στην ευρώπη όμως νομίζω ότι έχουν τρόπους να τους αξιοποιήσουν. Εργατικά χέρια..καλιέργειες..να στείλουν στο σχολείο τα παιδάκια και ποιος ξέρει? Μπορεί μια μέρα ένα από αυτά τα παιδάκια να ανακαλύψει το φάρμακο για τον καρκίνο. Με αυτές τις σκέψεις πάνε μπροστά οι κοινωνίες θεωρώ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε , εισαι χιπης?  :think:  :grin:

URL]]

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
φιλαρακι μου...ιδανικο αυτο που λες αλλα δεν μπορουμε...εχουμε πολυ δυσκολη γεωγραφικα θεση,δυσκολα φυλασομενα συνορα,δυσκολη οικονομικα περιοδο...η λυση ειναι καπου στην μεση
Δε μιλάω για Ελλάδα.Η ελλάδα στη φάση που είναι μπορεί να γίνει μόνο το μέρος που θα μέινουν για λίγο. Στην Ευρώπη έχουν τρόπους να τους δώσουν δουλειά.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μιλαμε παντα σε διεθνη ιδατα. Κανενας δουλέμπορος δεν θα βυθισει τη βαρκα.
1) Γιατι θα πεθανει και ο ιδιος
2) Γιατι δεν εισαι υποχρεωμένος και ΔΕΝ θα διασωσεις
1  της βουλιαζουν οι ιδιοι γιατι...
2 ΕΙΣΑΙ υποχρωμενος να διασωσεις....
τσεκαρε το

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τυπε , εισαι χιπης?  :think:  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.apokriatika.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/Hippie_Mann_Karn_5223806f52f71.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Είμαι ακτιβιστής και τα καλοκαίρια μου τα περνάω δεμένος πάνω σε φαλαινοθυρικά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τι και.....κομπλεξικα καημενα που πρωταθλημα δεν θα παρουν ποτε
Ξέρεις ποια ειναι η πλακα? Οτι αυτοι οι τύποι βγαζουν μετα και το δεξιόμετρο και κουνανε το δαχτυλο οτι αυτοι ειναι οι πραγματικοι δεξιοι.
Λες και η δεξιά ειναι το συνωνυμο της αναλγησιας και της κυνικοτητας.
Ε δεν το δεχομαι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δε μιλάω για Ελλάδα.Η ελλάδα στη φάση που είναι μπορεί να γίνει μόνο το μέρος που θα μέινουν για λίγο. Στην Ευρώπη έχουν τρόπους να τους δώσουν δουλειά.
δεν ειναι πολυ ευκολο για καμμια ευρωπη να αποροφησει μυρια σε λιγο χρονο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν ειναι πολυ ευκολο για καμμια ευρωπη να αποροφησει μυρια σε λιγο χρονο
Δεν λεω για μυρια. Ας υπήρχε καποιο σοβαρό πρόγραμμα που να αποροφάει καποιους απο αυτούς και να θετει σε αναμονη τους αλλους και θα το δεχομουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom