kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μην τα ζοριζειςΤύπε εσύ πόσα Ελληνάκια άπορα η ορφανά έχεις πάρει σπίτι σου?
μην τα ζοριζειςΤύπε εσύ πόσα Ελληνάκια άπορα η ορφανά έχεις πάρει σπίτι σου?
εγω τυπε να σου πω ότι είμαι εθελοντης σε παιδικο χωριο και σε φιλοζωικη οργανωση.Τύπε εσύ πόσα Ελληνάκια άπορα η ορφανά έχεις πάρει σπίτι σου?
Και πως ακριβώς σταματάς μια βάρκα που πλέει προς τα ύδατα σου χωρίς να την βυθίσεις αν αυτή δεν σταματάει?
αλλος καναρης....Μπαίνεις μπροστά.Υστερα άμα δεις τίποτα δουλεμπόρους τραβάς και μια ριπή με το μυδράλιο και η βάρκα γυρίζει ολοταχώς Τουρκία.
Ετσι σοβαρο είναι να μαντρωσεις τα γυναικόπαιδα σε ένα στρατοπεδο συγκέντρωσης σαν να είναι εγκληματιες για να μην τους βλεπουν οι ντοπιοι... Μετα να ψηφίζεις αντιρατσιστικούς και να παραδίδεις την χωρα στην αριστεραΕνα κρατος δεν μπορει να δολοφονει, ούτε δια παραλείψεως. Κατα τα αλλα, ενηλικιωσου. Προσωπικα τερματιζω τη συζητηση μαζι σου γιατι δεν εισαι ικανος να συζητησεις σοβαρα.
Καλα νταξ. Ψηφιζετε κιολας ολοι εσεις ε? Σιγα ρε Ραμπο...Μπαίνεις μπροστά.Υστερα άμα δεις τίποτα δουλεμπόρους τραβάς και μια ριπή με το μυδράλιο και η βάρκα γυρίζει ολοταχώς Τουρκία.
Τι ψηφιζεις δεν μου ειπες. Τοσο πολυ ντρεπεσαι?Ετσι σοβαρο είναι να μαντρωσεις τα γυναικόπαιδα σε ένα στρατοπεδο συγκέντρωσης σαν να είναι εγκληματιες για να μην τους βλεπουν οι ντοπιοι... Μετα να ψηφίζεις αντιρατσιστικούς και να παραδίδεις την χωρα στην αριστερα
Αντε να κλαψεις τωρα κομματοσκυλο
Οτι εχω κανει η οχι δε θα το διαφημίσω εδω ουτε θα τις βγαλουμε να τις μετρησουμε.εγω τυπε να σου πω ότι είμαι εθελοντης σε παιδικο χωριο και σε φιλοζωικη οργανωση.
Εγω εχω παει παιχνίδια ΚΑΙ σε μαυρακι... ΕΣΥ;
Ελα ρε τζεισον σταθαμ. Και γιατι δε προσφερεσαι εσυ να το κανεις αυτό? Το κανεις να ακουγεται τοσο ευκολο...Μπαίνεις μπροστά.Υστερα άμα δεις τίποτα δουλεμπόρους τραβάς και μια ριπή με το μυδράλιο και η βάρκα γυρίζει ολοταχώς Τουρκία.
Δεν είναι τίποτα.Αμα καθαρίσουν μια ντουζίνα δουλεμπόρους οι λαθρο θα σταματήσουν να έρχονται.Πρέπει να χύσεις στη μάπα ολονών Ισλαμιστών,πασιφιστών,Ευρλωφιλων πρέπει να τους ξηγηθείς βαλκανικό καυλί.
Όχι δεν λεμε αυτό.Οτι εχω κανει η οχι δε θα το διαφημίσω εδω ουτε θα τις βγαλουμε να τις μετρησουμε.
Και ερχεσαι στα λογια μου. Δεν ειναι ανακγη να τους παρεις σπιτι σου για να τους φερθεις με κατανοηση και να τους βοηθησεις. Γιαυτο σταματα με το παραμυθι αν τους θελετε παρτε τους σπιτι σας. Οπως βοηθησες εσυ με οποιο τροπο μπορουσες ετσι και αυτο λεμε και εμεις.
Ξερεις πολύ καλα. Απλα δεν σου κανω τη χαρη να παμε την κουβεντα εκει που θες.Τι ψηφιζεις δεν μου ειπες. Τοσο πολυ ντρεπεσαι?
μερικοι θα βγαζανε και σελφιε με γαζωμενα τριχρονα.τι δεν καταλαβαινεις? φταινε επειδη ειναι ΞΕΝΟΙ φταινε τα τριχροναΕλα ρε τζεισον σταθαμ. Και γιατι δε προσφερεσαι εσυ να το κανεις αυτό? Το κανεις να ακουγεται τοσο ευκολο...
εμεις το παιζουμε αλλα εσυ ΔΕΝ εισαι σιγουραΌχι δεν λεμε αυτό.
Εγω είμαι ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. Άλλο θελω και άλλο με υποχρεώνεις.
Σε αυτή την περιπτωση οι λαθρο είναι στις αυλες των ανθρωπων στα νησια και εσεις το παιζεται ανθρωπιστες...
α ΤΟΣΟ ντρεπεσαι. Οκ.Ξερεις πολύ καλα. Απλα δεν σου κανω τη χαρη να παμε την κουβεντα εκει που θες.
Κομματοσκυλο
Καλα ρε καρτακη ότι πεις...εμεις το παιζουμε αλλα εσυ ΔΕΝ εισαι σιγουρα
Αν είναι στις αυλές των ανθρωπων και αυτοι δεν το διαλεξαν. Εφυγαν αρων αρων απο τα σπιτια τους οι περισσοτεροι. Εσενα σου δοθηκε η επιλογη σε αυτους δεν δοθηκε καμια. Που να καταλαβει βεβαια ο Ελληνας απο τετοια οταν εχει ακομα την ελευθερια του και στρεφετε σε χρυσες αυγες που αναπολουν χουντες και ναζιστικες γερμανιες...Όχι δεν λεμε αυτό.
Εγω είμαι ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. Άλλο θελω και άλλο με υποχρεώνεις.
Σε αυτή την περιπτωση οι λαθρο είναι στις αυλες των ανθρωπων στα νησια και εσεις το παιζεται ανθρωπιστες...
Όχι φιλε δεν στρεφετε... Εσεις τον στρεφετε. Όταν ελεγε εχω πρόβλημα τον λεγατε φασιστα... Όταν ψηφισε λαος τον λεγατε βλακα... Ε φατε τωρα τ αποτελέσματα και καλη συνεχεια!!!Αν είναι στις αυλές των ανθρωπων και αυτοι δεν το διαλεξαν. Εφυγαν αρων αρων απο τα σπιτια τους οι περισσοτεροι. Εσενα σου δοθηκε η επιλογη σε αυτους δεν δοθηκε καμια. Που να καταλαβει βεβαια ο Ελληνας απο τετοια οταν εχει ακομα την ελευθερια του και στρεφετε σε χρυσες αυγες που αναπολουν χουντες και ναζιστικες γερμανιες...
Για το μονο που ντρεπομαι είναι το γεγονος ότι εσυ κ εγω ονομαζόμαστε δεξιοια ΤΟΣΟ ντρεπεσαι. Οκ.
Εμεις ποιοι ήμαστε? Νομιζεις οτι μιλας με κανενα πολιτικο παραγοντα? Τι διαφερεις εσυ απο εμας? Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο...Όχι φιλε δεν στρεφετε... Εσεις τον στρεφετε. Όταν ελεγε εχω πρόβλημα τον λεγατε φασιστα... Όταν ψηφισε λαος τον λεγατε βλακα... Ε φατε τωρα τ αποτελέσματα και καλη συνεχεια!!!