Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
βλακαζανης : "και στη ρωσσια πανε"
ναι ρε μαλακα στη ρωσσια οι μουσουλμανοι :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και πως ακριβώς σταματάς μια βάρκα που πλέει προς τα ύδατα σου χωρίς να την βυθίσεις αν αυτή δεν σταματάει?

Μπαίνεις μπροστά.Υστερα άμα δεις τίποτα δουλεμπόρους τραβάς και μια ριπή με το μυδράλιο και η βάρκα γυρίζει ολοταχώς Τουρκία.
Δεν είναι τίποτα.Αμα καθαρίσουν μια ντουζίνα δουλεμπόρους οι λαθρο θα σταματήσουν να έρχονται.Πρέπει να χύσεις στη μάπα ολονών Ισλαμιστών,πασιφιστών,Ευρώφιλων πρέπει να τους ξηγηθείς βαλκανικό καυλί.
Βασικά πρέπει να στείλεις το μήνυμα παιδιά δεν ήρθατε Ευρώπη τώρα μπήκατε Βαλκάνια στα wild lands.Τώρα την πουτσίσατε.

Επισκέπτης
Ενα κρατος δεν μπορει να δολοφονει, ούτε δια παραλείψεως. Κατα τα αλλα, ενηλικιωσου. Προσωπικα τερματιζω τη συζητηση μαζι σου γιατι δεν εισαι ικανος να συζητησεις σοβαρα.
Ετσι σοβαρο είναι να μαντρωσεις τα γυναικόπαιδα σε ένα στρατοπεδο συγκέντρωσης σαν να είναι εγκληματιες για να μην τους βλεπουν οι ντοπιοι... Μετα να ψηφίζεις αντιρατσιστικούς και να παραδίδεις την χωρα στην αριστερα :rockon: :rockon: :rockon:
Αντε να κλαψεις τωρα κομματοσκυλο :vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μπαίνεις μπροστά.Υστερα άμα δεις τίποτα δουλεμπόρους τραβάς και μια ριπή με το μυδράλιο και η βάρκα γυρίζει ολοταχώς Τουρκία.
Καλα νταξ. Ψηφιζετε κιολας ολοι εσεις ε? Σιγα ρε Ραμπο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ετσι σοβαρο είναι να μαντρωσεις τα γυναικόπαιδα σε ένα στρατοπεδο συγκέντρωσης σαν να είναι εγκληματιες για να μην τους βλεπουν οι ντοπιοι... Μετα να ψηφίζεις αντιρατσιστικούς και να παραδίδεις την χωρα στην αριστερα :rockon: :rockon: :rockon:
Αντε να κλαψεις τωρα κομματοσκυλο :vomit:
Τι ψηφιζεις δεν μου ειπες. Τοσο πολυ ντρεπεσαι?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγω τυπε να σου πω ότι είμαι εθελοντης σε παιδικο χωριο και σε φιλοζωικη οργανωση.
Εγω εχω παει παιχνίδια ΚΑΙ σε μαυρακι... ΕΣΥ;
Οτι εχω κανει η οχι δε θα το διαφημίσω εδω ουτε θα τις βγαλουμε να τις μετρησουμε.

Και ερχεσαι στα λογια μου. Δεν ειναι ανακγη να τους παρεις σπιτι σου για να τους φερθεις με κατανοηση και να τους βοηθησεις. Γιαυτο σταματα με το παραμυθι αν τους θελετε παρτε τους σπιτι σας. Οπως βοηθησες εσυ με οποιο τροπο μπορουσες ετσι και αυτο λεμε και εμεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν είναι τίποτα.Αμα καθαρίσουν μια ντουζίνα δουλεμπόρους οι λαθρο θα σταματήσουν να έρχονται.Πρέπει να χύσεις στη μάπα ολονών Ισλαμιστών,πασιφιστών,Ευρλωφιλων πρέπει να τους ξηγηθείς βαλκανικό καυλί.
Ελα ρε τζεισον σταθαμ. Και γιατι δε προσφερεσαι εσυ να το κανεις αυτό? Το κανεις να ακουγεται τοσο ευκολο...

Επισκέπτης
Οτι εχω κανει η οχι δε θα το διαφημίσω εδω ουτε θα τις βγαλουμε να τις μετρησουμε.

Και ερχεσαι στα λογια μου. Δεν ειναι ανακγη να τους παρεις σπιτι σου για να τους φερθεις με κατανοηση και να τους βοηθησεις. Γιαυτο σταματα με το παραμυθι αν τους θελετε παρτε τους σπιτι σας. Οπως βοηθησες εσυ με οποιο τροπο μπορουσες ετσι και αυτο λεμε και εμεις.
Όχι δεν λεμε αυτό.
Εγω είμαι ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. Άλλο θελω και άλλο με υποχρεώνεις.
Σε αυτή την περιπτωση οι λαθρο είναι στις αυλες των ανθρωπων στα νησια και εσεις το παιζεται ανθρωπιστες...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ελα ρε τζεισον σταθαμ. Και γιατι δε προσφερεσαι εσυ να το κανεις αυτό? Το κανεις να ακουγεται τοσο ευκολο...
μερικοι θα βγαζανε και σελφιε με γαζωμενα τριχρονα.τι δεν καταλαβαινεις? φταινε επειδη ειναι ΞΕΝΟΙ φταινε τα τριχρονα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Όχι δεν λεμε αυτό.
Σε αυτή την περιπτωση οι λαθρο είναι στις αυλες των ανθρωπων στα νησια και εσεις το παιζεται ανθρωπιστες...
εμεις το παιζουμε αλλα εσυ ΔΕΝ εισαι σιγουρα

Επισκέπτης
εμεις το παιζουμε αλλα εσυ ΔΕΝ εισαι σιγουρα
Καλα ρε καρτακη ότι πεις...
Δεν είμαι γιατι δεν αναλαμβανω ολες τις μαλακιες του κοσμου εγω...
Ωραια λοιπον παρτους εσυ και περιμενε καμια 30ρια χρονια να γινουν ανθρωπιστες και αυτοι που κανουν τους πολεμους...
Δες σφαγες, κλοπες, τραμπουκισμούς και αντιδραση και κανε το κοροιδο γιατι αυτό είναι πιο σωστο κοινωνικα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όχι δεν λεμε αυτό.
Αν είναι στις αυλές των ανθρωπων και αυτοι δεν το διαλεξαν. Εφυγαν αρων αρων απο τα σπιτια τους οι περισσοτεροι. Εσενα σου δοθηκε η επιλογη  σε αυτους δεν δοθηκε καμια. Που να καταλαβει βεβαια ο Ελληνας απο τετοια οταν εχει ακομα την ελευθερια του και στρεφετε σε χρυσες αυγες που αναπολουν χουντες και ναζιστικες γερμανιες...

Επισκέπτης
Αν είναι στις αυλές των ανθρωπων και αυτοι δεν το διαλεξαν. Εφυγαν αρων αρων απο τα σπιτια τους οι περισσοτεροι. Εσενα σου δοθηκε η επιλογη  σε αυτους δεν δοθηκε καμια. Που να καταλαβει βεβαια ο Ελληνας απο τετοια οταν εχει ακομα την ελευθερια του και στρεφετε σε χρυσες αυγες που αναπολουν χουντες και ναζιστικες γερμανιες...
Όχι φιλε δεν στρεφετε... Εσεις τον στρεφετε. Όταν ελεγε εχω πρόβλημα τον λεγατε φασιστα... Όταν ψηφισε λαος τον λεγατε βλακα... Ε φατε τωρα τ αποτελέσματα και καλη συνεχεια!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όχι φιλε δεν στρεφετε... Εσεις τον στρεφετε. Όταν ελεγε εχω πρόβλημα τον λεγατε φασιστα... Όταν ψηφισε λαος τον λεγατε βλακα... Ε φατε τωρα τ αποτελέσματα και καλη συνεχεια!!!
Εμεις ποιοι ήμαστε? Νομιζεις οτι μιλας με κανενα πολιτικο παραγοντα? Τι διαφερεις εσυ απο εμας? Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο...
Απο την αλλη τι ακριβως να φαμε? Τι μας νοιαζει εμας αν μπει στη βουλη η χρυση αυγη,τι θα μας κανει? θα μας στειλει στο αουσβιτς?  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom