Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Επισκέπτης
Εμεις ποιοι ήμαστε? Νομιζεις οτι μιλας με κανενα πολιτικο παραγοντα? Τι διαφερεις εσυ απο εμας? Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο...
Απο την αλλη τι ακριβως να φαμε? Τι μας νοιαζει εμας αν μπει στη βουλη η χρυση αυγη,τι θα μας κανει? θα μας στειλει στο αουσβιτς?  :jerking:
Εσεις ειστε αυτοι που όταν λεγαμε ότι υπαρχει πρόβλημα με τους μετανάστες μας ειπατε φασιστες και μη ανθρωπιστες.
Αυτοι που όταν βγηκαμε και αντιδράσαμε κανατε αντισυγκεντρωσεις
Αυτοι που κλεισατε φυλακη χωρις στοιχεια
Αυτοι που δεν τολματε να κατσετε στο ιδιο τραπεζι
Και καλα κανετε ειμαστε διαφορετικοι. Το καταλάβαμε και το στηρίζουμε  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εσεις ειστε αυτοι που όταν λεγαμε ότι υπαρχει πρόβλημα με τους μετανάστες μας ειπατε φασιστες και μη ανθρωπιστες.
Αυτοι που όταν βγηκαμε και αντιδράσαμε κανατε αντισυγκεντρωσεις
Αυτοι που κλεισατε φυλακη χωρις στοιχεια
Αυτοι που δεν τολματε να κατσετε στο ιδιο τραπεζι
Και καλα κανετε ειμαστε διαφορετικοι. Το καταλάβαμε και το στηρίζουμε  :rockon:
Εγω και αλλοι ομοιοι μου κλεισαμε φυλακη κανεναν? Εγω πορσωπικα δηλαδή?
Μηπως νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι κοματικοποιημενος ειμαστε ολοι μας? Οχι αδερφε,εγω βαμενος με κομμα ουτε ημουν ουτε θα ειμαι ποτε..ειμαι πολυ πιο σκεπτομενος ανθρωπος.
Τωρα εσυ βεβαια που ''υποστηρίζεις'' ενα κομμα αλλα ντρεπεσαι να το πεις λογο του εξτριμιστικου χαρακτηρα του δεν ξερω ποσο...πιστο ακολουθο σε κανει αυτο...

Επισκέπτης
Εγω και αλλοι ομοιοι μου κλεισαμε φυλακη κανεναν? Εγω πορσωπικα δηλαδή?
Μηπως νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι κοματικοποιημενος ειμαστε ολοι μας? Οχι αδερφε,εγω βαμενος με κομμα ουτε ημουν ουτε θα ειμαι ποτε..ειμαι πολυ πιο σκεπτομενος ανθρωπος.
Τωρα εσυ βεβαια που ''υποστηρίζεις'' ενα κομμα αλλα ντρεπεσαι να το πεις λογο του εξτριμιστικου χαρακτηρα του δεν ξερω ποσο...πιστο ακολουθο σε κανει αυτο...
Ελα ρε φιλε αφου δεν μιλαμε προσωπικα τοση ωρα...
Ολοι μας εκπροσωπούμαστε από κομματα και ναι τα κομματα σας το εκαναν αρα και εσυ προσωπικα.
Παμε παρακατω...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ελα ρε φιλε αφου δεν μιλαμε προσωπικα τοση ωρα...
Ολοι μας εκπροσωπούμαστε από κομματα και ναι τα κομματα σας το εκαναν αρα και εσυ προσωπικα.
Παμε παρακατω...
Οχι αδερφε εσυ μπορει να αισθανεσαι οτι ανικεις σε μαντρι αλλα εγω οχι. Ουτε υποστιριζω κανενα κομμα ουτε εγω προσωπικα εκανα τιποτα ουτε με ενδιαφερει τι κανουν τα εκαστοτε διευθαρμενα κομματα.

Τωρα βεβαια για ναπιστευεις οτι ευθυνομαι εγω προσωπικα για κατι τετοιο φαντασου τι αντιληψη εχεις.

Για την πληροφωρηση σου δεν εχω ψηφισει ποτε κανενα απο τα κομματα που υποννοεις ουτε και την χρυση αυγη φυσικα που ακομα ντρεπεσαι να την αναφερεις.

Επισκέπτης
Οχι αδερφε εσυ μπορει να αισθανεσαι οτι ανικεις σε μαντρι αλλα εγω οχι. Ουτε υποστιριζω κανενα κομμα ουτε εγω προσωπικα εκανα τιποτα ουτε με ενδιαφερει τι κανουν τα εκαστοτε διευθαρμενα κομματα.

Τωρα βεβαια για ναπιστευεις οτι ευθυνομαι εγω προσωπικα για κατι τετοιο φαντασου τι αντιληψη εχεις.

Για την πληροφωρηση σου δεν εχω ψηφισει ποτε κανενα απο τα κομματα που υποννοεις ουτε και την χρυση αυγη φυσικα που ακομα ντρεπεσαι να την αναφερεις.
μας ειπες τι ψηφίζεις και ντραπηκα εγω να σου πω;
Χρειαστηκε να το πω για να καταλάβετε τι ψηφιζω;
Όχι απλα το θεμα ηταν να παει η κουβεντα στο φασιστα και στα αλλα κλισε επειδή δεν βγαζουμε ακρη...
Ε δεν σας την κανω τη χαρη!
Ότι γουστάρω ψηφιζω. Στο θεμα εχουμε τιποτα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Εγω και αλλοι ομοιοι μου κλεισαμε φυλακη κανεναν?

γελαγε ο κοσμος με τα καμωματα του αντωνακη, νομισε ότι με το να σερνει αλυσοδεμένους ανθρώπους με τις πλατες των καναλαρχων μονο και μονο επειδή του επαιρναν ψηφους κατι θα εκανε  :jerking:

Εχασε την πρωθυπουργια, εχασε την αρχηγια, και μπορει να χασει και κανα δοντι αμα τον συναντησει κανενας κασιδας μονο του σε διαδρομο της βουλης
:orchestra:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γελαγε ο κοσμος με τα καμωματα του αντωνακη, νομισε ότι με το να σερνει αλυσοδεμένους ανθρώπους με τις πλατες των καναλαρχων μονο και μονο επειδή του επαιρναν ψηφους κατι θα εκανε  :jerking:

Εχασε την πρωθυπουργια, εχασε την αρχηγια, και μπορει να χασει και κανα δοντι αμα τον συναντησει κανενας κασιδας μονο του σε διαδρομο της βουλης
Και εγω εχασα τον υπνο μου  :2funny:
Τη νεα δημοκρατια την αποχθανομαι λιγο λιγοτερο απο το συριζα και το πασοκ...

Επισκέπτης

ελα μωρε τωρα... Εγω για να κανω γενικη κουβεντα πρεπει να φερω κοινωνικα φρονήματα. Αυτοι δεν ανηκουν πουθενα και δεν ευθυνονται για τιποτα...
Κατά τ αλλα εγω ντρεπομαι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
μας ειπες τι ψηφίζεις και ντραπηκα εγω να σου πω;
Χρειαστηκε να το πω για να καταλάβετε τι ψηφιζω;
Όχι απλα το θεμα ηταν να παει η κουβεντα στο φασιστα και στα αλλα κλισε επειδή δεν βγαζουμε ακρη...
Ε δεν σας την κανω τη χαρη!
Ότι γουστάρω ψηφιζω. Στο θεμα εχουμε τιποτα;
Εσυ προσωποποιησες και ειπες ''εσεις βαλατε φυλακη...κτλπ''...αρα το εκανες προσωπικο για μενα και σου απαντησα. Περα απο αυτο στο θεμα με τους λαθρομεταναστες,προσφυγες,μεταναστες εχουμε καθαρα πει τις αποψεις μας τι αλλο θελεις να πουμε? Αλλαξαμε θεμα.

Επισκέπτης
Εσυ προσωποποιησες και ειπες ''εσεις βαλατε φυλακη...κτλπ''...αρα το εκανες προσωπικο για μενα και σου απαντησα. Περα απο αυτο στο θεμα με τους λαθρομεταναστες,προσφυγες,μεταναστες εχουμε καθαρα πει τις αποψεις μας τι αλλο θελεις να πουμε? Αλλαξαμε θεμα.
Αφου αλλαξαμε θεμα ασε με να τσακωθω με τον αλεξ χωρις να μπαινεις στην μεση  :hi:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ελα μωρε τωρα... Εγω για να κανω γενικη κουβεντα πρεπει να φερω κοινωνικα φρονήματα. Αυτοι δεν ανηκουν πουθενα και δεν ευθυνονται για τιποτα...
Κατά τ αλλα εγω ντρεπομαι!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω αδερφε εχω ψηφισει μια φορα τους οικολογους και μια φορα τον τζημερο. Για το δευτερο το μετανιωσα και ενιωσα οτι η ψηφος μου δεν ειχε νοημα.
Αλλα χρυση αυγη δεν ψηφιζω ποτε. Σου εφυγε η απορια/

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αφου αλλαξαμε θεμα ασε με να τσακωθω με τον αλεξ χωρις να μπαινεις στην μεση  :hi:
Σε ρωτησα πανω στο προηγουμενο θεμα ποσα παιδακια εχεις παρει σπιτι σου και το πηγες σε αλλα πραγματα.Εσυ αλλαξες το θεμα.

Επισκέπτης
Εγω αδερφε εχω ψηφισει μια φορα τους οικολογους και μια φορα τον τζημερο. Για το δευτερο το μετανιωσα και ενιωσα οτι η ψηφος μου δεν ειχε νοημα.
Αλλα χρυση αυγη δεν ψηφιζω ποτε. Σου εφυγε η απορια/
Πολύ καλα εκανες.
Αν εψαχνες και γιατι επιλεγουν χρυση αυγη τοση ανθρωποι ισως να εφευγε κ από σενα η απορια...

Επισκέπτης
Σε ρωτησα πανω στο προηγουμενο θεμα ποσα παιδακια εχεις παρει σπιτι σου και το πηγες σε αλλα πραγματα.Εσυ αλλαξες το θεμα.
σου απαντησα και μου ειπες ότι εσυ δεν διαφημίζεις...
Τι να κανω εγω τωρα;

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ρατσιστές μην γίνουμε όμως.
Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία

Συνημμένα

• racist-europe_jpg.jpg
    racist-europe_jpg.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πολύ καλα εκανες.
Αν εψαχνες και γιατι επιλεγουν χρυση αυγη τοση ανθρωποι ισως να εφευγε κ από σενα η απορια...
Ναι τυφλος ειμαι δε βλεπω γιατι επιλεγουν τη χρυση αυγη. Πριν την κριση την ηξεραν και απο χτες τη χρυση αυγη.
Οσο ετρογαν μαρουλι οι ''αξιες'' της χρυσης αυγης τους ηταν αγνωστες στην καλυτερη γραφικες στη χειρωτερη.
Να χαρω τους πατριωτες. :rockon:

Επισκέπτης
Ναι τυφλος ειμαι δε βλεπω γιατι επιλεγουν τη χρυση αυγη. Πριν την κριση την ηξεραν και απο χτες τη χρυση αυγη.
Οσο ετρογαν μαρουλι οι ''αξιες'' της χρυσης αυγης τους ηταν αγνωστες στην καλυτερη γραφικες στη χειρωτερη.
Να χαρω τους πατριωτες. :rockon:
Οι πατριωτες παντα ανηκαν καπου.
Δεν μετακινηθηκαν αυτοι. Παρεμειναν σταθεροι στις αρχες τους. Τα κομματα μετακινηθηκαν ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom