Πες μου το τηλέφωνο της να σιγουρεφτουμεΓιάρο, όλα τα στοιχεία που μου είπες συμπίπτουν με αυτήν που νομίζω. Αν θέλεις να σου πω και το κινητό της για να σιγουρευτούμε. Είναι ασφαλιστής για αυτοκίνητα. Περιμένω το συντομότερο τα νέα σου και θα σου πω και άλλα τηλέφωνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρνακα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 474K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δεν ξέρω, από το μύνημα που έστειλες υποψιάστηκα ότι μπορεί να είναι αυτή.Η Μαρίνα δεν γαμιεται πλέων λόγου του ότι έχει γεράσει... Όχι δεν είναι αυτή.... Αλλά για την ασφαλιστρια την ξέρω και εγώ ξέρεις αν γαμιετε? Έχεις ακούσει κάτι... Μπορείς να με βοηθήσεις στις δύο περιπτώσεις
Διαγραμμένο μέλος 181384
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Φίλε μπορώ να έχω τα τηλέφωνα των φιλιππινεζων;Γιάρο ξέρεις κάτι και για την Μαρίνα? Δώσε πληροφορίες να πάμε. Θέλω κάποια που να μην είναι επεγγελματίας αλλά ερασιτεχνικά. Ξέρω 2 φιλιππινέζες Λεμεσό, τα κάνουν όλα με 50ευρώ στο στούτιο τους και όποιες στάσεις γουστάρεις.
File mporis na Mas dosis KATI pio sigkekrimeno Gia tin sigkekrimeno epidi iparxoun pollens me. Auto to onomaΓράψε στο fb σωτια εγκωμιτη και αυτή είναι αλλά έχασα το τηλέφωνο της όταν θα ξανά πάω θα τις πω να μου το δώσει είναι μια με ξανθιά μαλλιά
Φιλε η Σωτια απλα με ενα τηλεφωνημα ειναι οκ?Γράψε στο fb σωτια εγκωμιτη και αυτή είναι αλλά έχασα το τηλέφωνο της όταν θα ξανά πάω θα τις πω να μου το δώσει είναι μια με ξανθιά μαλλιά
Constantine123
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κανένα αληθινό δεν υπάρχει?
Constantine123
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επίσης δεν βρήκα κανένα προφίλ αυτής της σώτιας..
Ευχαριστούμε πολύ φίλεαυτη εδώ είναι sto fb που κοντά καμία σχέση με την φώτο
Γιάρο η Μαρίνα πόσων χρονών είναι, αν κάνει καλή πίπα δωσε μου το τηλ τηςΠαιδιά δωκιμασε κανένας καμία άλλη για λάρνακα να είναι καλή για Λάρνακα μόνο όμως εκτός από την σωτια
Δεν κανει η Μαρίνα πλέων φίλε έχει και παιδιά μεγάλαΓιάρο η Μαρίνα πόσων χρονών είναι, αν κάνει καλή πίπα δωσε μου το τηλ της
ΟκΔεν κανει η Μαρίνα πλέων φίλε έχει και παιδιά μεγάλα
Έχεις κάτι να προτείνεις για Λάρνακα
Νικόλ από Ελλάδα, είναι κοντά στο λιμάνι. Πρόσωπο όχι και πολύ καλό, πίπα με προφ. στα 50ευρώ, τηλ 99 193143Έχεις κάτι να προτείνεις για Λάρνακα
Πόσο χρόνο είναιΝικόλ από Ελλάδα, είναι κοντά στο λιμάνι. Πρόσωπο όχι και πολύ καλό, πίπα με προφ. στα 50ευρώ, τηλ 99 193143
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Καθίστε να καταλάβω.
Κάθεστε 2 σελίδες και ψάχνετε γριές, ελληνίδες κλπ στα 50€, ενώ με τα ίδια λεφτά παίζουν Ρωσίδια στα 25-30 χρονών;
Είναι κάποιο φετίχ;
Κάθεστε 2 σελίδες και ψάχνετε γριές, ελληνίδες κλπ στα 50€, ενώ με τα ίδια λεφτά παίζουν Ρωσίδια στα 25-30 χρονών;
Είναι κάποιο φετίχ;
Constantine123
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τουλάχιστον δίνουν κάτι..
mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Υποστηριξη του ντοπιου παραγωγου ?Καθίστε να καταλάβω.
Είναι κάποιο φετίχ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K