Παιδιά σήμερα γαμησα μιαν από λάρνακα ένα τσουλακι από το τσακκιλερο το όνομα της σωτια γύρω στα 31 με 32 ηλικία μου είπε έχει και δύο παιδιά από δύο διαφορετικούς... βέβαια δεν με ενδιαφέρει τικανι στην πρωσοπικη τις ζωή αλλά εμένα μου άρεσε που την πηδηξα ... δεν είναι βιζιτου αλλά το έκανε για πρώτη φωρα βυζιτου και την πλήρωσα μόνο 40 ευρώ για μιαν ωρα και την πηδηξα και της εγλυψα και μουνακι και τις εχυσα από μπροστά βέβαια καλή περίπτωση αλλά το έκανε για πρώτη φωρα σαν βυζιτου αλλά μου είπε τις άρεσε πολύ ...
Φίλε στείλε καμιά πληροφορία εδιαφερομαι άμεσαΠαιδιά σήμερα γαμησα μιαν από λάρνακα ένα τσουλακι από το τσακκιλερο το όνομα της σωτια γύρω στα 31 με 32 ηλικία μου είπε έχει και δύο παιδιά από δύο διαφορετικούς... βέβαια δεν με ενδιαφέρει τικανι στην πρωσοπικη τις ζωή αλλά εμένα μου άρεσε που την πηδηξα ... δεν είναι βιζιτου αλλά το έκανε για πρώτη φωρα βυζιτου και την πλήρωσα μόνο 40 ευρώ για μιαν ωρα και την πηδηξα και της εγλυψα και μουνακι και τις εχυσα από μπροστά βέβαια καλή περίπτωση αλλά το έκανε για πρώτη φωρα σαν βυζιτου αλλά μου είπε τις άρεσε πολύ ...