Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Προτείνεις κάποια φίλτατε;
Δεν 'εχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον:

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
68
Πόντοι
1

capo1987

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε και ειδικά τους πιο παλιούς στο σάιτ. Μέχρι πριν 5 χρόνια υπήρχε 1 ελληνίδα στην Λάρνακα τον πιο πολύ καιρό, ήταν Κύπρο για 7-8 χρόνια.
Ήταν η Μαρία η Σαλονικιά, πολύ όμορφη, σαν μοντέλο, ευγενική, 35 χρονών περίπου, έκανε λίγο μασάζ, πίπα χωρίς, γλειφοκόλι και χύσιμο στο στόμα ή στο πρόσωπο, όλα αυτά μόνο για 30ευρώ. Και μετά σε έστελλε μόνο για μασάζ σε άλλη κοπέλλα εντελώς δωρεάν!!!
Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή την κοπέλλα, μπορεί να αφυπηρέτησε. Είχε και 1 φίλη παχουλή που την έλεγαν Αφροδίτη νομίζω.
Όποιος ξέρει κάτι ας δώσει πληροφορίες.
Σας ευχαριστώ πολύ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε και ειδικά τους πιο παλιούς στο σάιτ. Μέχρι πριν 5 χρόνια υπήρχε 1 ελληνίδα στην Λάρνακα τον πιο πολύ καιρό, ήταν Κύπρο για 7-8 χρόνια.
Ήταν η Μαρία η Σαλονικιά, πολύ όμορφη, σαν μοντέλο, ευγενική, 35 χρονών περίπου, έκανε λίγο μασάζ, πίπα χωρίς, γλειφοκόλι και χύσιμο στο στόμα ή στο πρόσωπο, όλα αυτά μόνο για 30ευρώ. Και μετά σε έστελλε μόνο για μασάζ σε άλλη κοπέλλα εντελώς δωρεάν!!!
Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή την κοπέλλα, μπορεί να αφυπηρέτησε. Είχε και 1 φίλη παχουλή που την έλεγαν Αφροδίτη νομίζω.
Όποιος ξέρει κάτι ας δώσει πληροφορίες.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Γκόμενα σαν μοντέλο που έκανε όλα αυτά που λες για 30ευρώ;;
Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ποια ωραία γκόμενα δέχεται τόσα πράγματα για τόσα λίγα χρήματα;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
υπήρχε όντως μια από ελλάδα λαρνακα περιοδο 2012-13,δεν πηγα εγω αλλα ηξερα αλλους που χαν παει και ειπαν ηταν δυνατη.τιμη δεν ξερω αποκλειω ομως να ταν μονο 30 ευρω.μπορει να ταν η ιδια,,μπορει και αλλη,αλλα τα συμφραζομενα ταιριαζουν.δεν ειχε αγγελια,αλλα απο στομα σε στομα.παλια αυτα βεβαια

capo1987

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
43
Πόντοι
0
υπήρχε όντως μια από ελλάδα λαρνακα περιοδο 2012-13,δεν πηγα εγω αλλα ηξερα αλλους που χαν παει και ειπαν ηταν δυνατη.τιμη δεν ξερω αποκλειω ομως να ταν μονο 30 ευρω.μπορει να ταν η ιδια,,μπορει και αλλη,αλλα τα συμφραζομενα ταιριαζουν.δεν ειχε αγγελια,αλλα απο στομα σε στομα.παλια αυτα βεβαια
Αν ξέρουν κάτι οι φίλοι σου τί απέγινε πες μας. ¨ηταν παν απόλα άνθρωπος. Απ΄ότι μου έλεγε είχε και μαγαζί με ρούχα. Ρώτα τους και πες μας. Ανυπομονώ.

capo1987

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Αν ξέρουν κάτι οι φίλοι σου τί απέγινε πες μας. ¨ηταν παν απόλα άνθρωπος. Απ΄ότι μου έλεγε είχε και μαγαζί με ρούχα. Ρώτα τους και πες μας. Ανυπομονώ.
Απ'ότι θυμήθηκα τώρα η τιμή ήταν 50ευρώ, αλλά μετά την κρίση του 2013 τον Μάρτιο την έριξε στα 30ευρώ και ήταν η μοναδική τότε με αυτή την τιμή.

capo1987

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Γκόμενα σαν μοντέλο που έκανε όλα αυτά που λες για 30ευρώ;;
Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ποια ωραία γκόμενα δέχεται τόσα πράγματα για τόσα λίγα χρήματα;
Κι όμως έτσι ήταν Ξενιτεμένε μου. Μου έχει μείνει στο νου και δεν την ξεχνώ. Μιλούσε τόσο ευγενικά ωσάν να ήταν ψυχολόγος. Δες και τα σχόλια μου πιο πάνω. Αν μάθεις οτιδήποτε κοινοποία το. Σε ευχαριστώ.

Pk206

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Γιάρο ξέρεις κάτι και για την Μαρίνα? Δώσε πληροφορίες να πάμε. Θέλω κάποια που να μην είναι επεγγελματίας αλλά ερασιτεχνικά. Ξέρω 2 φιλιππινέζες Λεμεσό, τα κάνουν όλα με 50ευρώ στο στούτιο τους και όποιες στάσεις γουστάρεις.
Φιλε καλησπερα. Θα ηθελα το τηλ για λεμεσο :)

vitali(2)

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Γιάρο ξέρεις κάτι και για την Μαρίνα? Δώσε πληροφορίες να πάμε. Θέλω κάποια που να μην είναι επεγγελματίας αλλά ερασιτεχνικά. Ξέρω 2 φιλιππινέζες Λεμεσό, τα κάνουν όλα με 50ευρώ στο στούτιο τους και όποιες στάσεις γουστάρεις.
Φίλε αν μπορεις να μου δωσεις το τηλέφωνο των δύο κοπέλων απο τις Φιλιππίνες θα σου ήμουν υπόχρεος.

capo1987

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Φιλε καλησπερα. Θα ηθελα το τηλ για λεμεσο :)
96 850167 Μαρία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε αν μπορεις να μου δωσεις το τηλέφωνο των δύο κοπέλων απο τις Φιλιππίνες θα σου ήμουν υπόχρεος.
96 850167 μαρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom