Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αυτη η κοπελα εινε αυτην που προχθεσ στη χαραυγη τησ λαρισασ αυτοκτονησε μαγκεσ πεφτοντασ απο τον 4ο οροφω τησ ιοκοδομησ ,,σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω βρε παιδια να θυμηθω πια ητανε.ητανε παντρεμενη με ελληνα και ειχε και μωρακι.κριμα να εινε ελαφρυ το χωμα που την σκεπασε ητανε 40 ετων διαβασα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ναι μπουγατσεσ,τυροπιτεσ και σουβλακια.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τελικα παιδια εμαθα σημερα πια κοπελα αυτοκτονησε και δουλευε στο μωβ μαζι με την ατζελινα.
εινε η σωνια η ρωσιδα για οσουσ την ξερατε και δουλευε εκει.ομορφη κοπελιτσα ασ εινε ελαφρυ το χωμα ητανε εμαθα παντρεμενη με ενα μικρο μωρακι,πιοσ ξερει τη το βασανιζε το κοριτσι κ φουνταρε απο τον 4ο οροφω,,,,κριμα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τελικα παιδια εμαθα σημερα πια κοπελα αυτοκτονησε και δουλευε στο μωβ μαζι με την ατζελινα.
εινε η σωνια η ρωσιδα για οσουσ την ξερατε και δουλευε εκει.ομορφη κοπελιτσα ασ εινε ελαφρυ το χωμα ητανε εμαθα παντρεμενη με ενα μικρο μωρακι,πιοσ ξερει τη το βασανιζε το κοριτσι κ φουνταρε απο τον 4ο οροφω,,,,κριμα.
πρεπει να την ειχα δει σε τσαρκα αυτην....αδυνατη κοπελα,ομορφο προσωπακι...κριμα....rip...
την Αντζελα την ειχα ξεσκισει στο μωβ σπιτακι....εκλεισε κ η Βυρωνος....σκατα... :S

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

antonis91

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
pedes kamia protash gia thn larisa....? pou na paw kai na mhn klapsw ta leuta pou 8a dosw...?

* Μην γράφεις με Greeklish!

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα... Μερικες φορες το χρονο ανεβαινω Λαρισα για δουλειες, εχω λοιπον γνωριστει με μια ρουμανα που δουλευει σε κωλομπαρα στο κεντρο της πολης .. Την πηρα παλι σημερα τηλεφωνο να δω τι κανει αφου απο την αλλη εβδομαδα θα ειμαι ενα διημερο πανω και μου ειπε οτι τωρα δουλευει σε ενα κωλομπαρο στην Αγια (?!) που εχει λεει ανοιξει τωρα τελευταια ... Ξερει κανεις τπτ αξιζει να τραβηχτω μεχρι εκει, ή να ψαχτω για κανα αλλο μαγαζακι στο κεντρο ? Εχω παει κανα 2 φορες στο moulin rouge (αν το θυμαμε σωστα), το ειχε ενας γερος θυμαμε ...  πιο αλλο αξιζει ?

Nikosss34

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερες συναγωνιστες..
Τι αξιζει να επισκεφτουμε αυριο το βραδυ σε μια καταδρομικη? να ξεκινησουμε παρεα απο μπαρακι η στριπτιζαδικο και να αδειασουμε καπου καλα...εστω και σε πμ ας πει καποιος,επειγει,υπαρχει λογος χεχε
Χιλια ευχαριστω,οποιος μπορει λιγο γρηγορα γιατι δε θα χω ιντερνετ αυριο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερες συναγωνιστες..
Τι αξιζει να επισκεφτουμε αυριο το βραδυ σε μια καταδρομικη? να ξεκινησουμε παρεα απο μπαρακι η στριπτιζαδικο και να αδειασουμε καπου καλα...εστω και σε πμ ας πει καποιος,επειγει,υπαρχει λογος χεχε
Χιλια ευχαριστω,οποιος μπορει λιγο γρηγορα γιατι δε θα χω ιντερνετ αυριο
προς μπακαρα να πατε ειναι κανα δυο μιλφακια που βγαζουν καλα γουστα....

harismw

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
82
Πόντοι
0
Στα κωλομπαρα παιζει κανενα καλο γνωριζει κανενας τπτ; ας στειλει π.μ

ag1708

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες κανένα καλό μπουρδελάκι εδώ στη λάρισα να ξεκαβλώσουμε θα βρούμε ή τίποτα.
Στείλτε προτάσεις.

panos1411

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
85
Πόντοι
1
φιλε μου εχω αριστες εντιποσης απο το πριβε και απο το μπακαρα οπου πηρα μια βουλγαρα με κοντο μαλι πολη ορεα περασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom