iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
παιδια λαρισα στο κεντρο υπαρχει τιποτα?/
Δυσκολο.Το γαμησι στο κεντρο της πολης το εχει μονοπώλιο η Α και Β ΔΟΥ.
παιδια λαρισα στο κεντρο υπαρχει τιποτα?/
κατω απο το φρουριο τυπεπαιδια λαρισα στο κεντρο υπαρχει τιποτα?/
σωστος τυπε βυρωνοσς και ηφαιστου ειναι δυο παραλληλοι δρομοι κατω απο το φρουριο,εχει 9-10 σπιτακια,εχω σε ολαρε τυπε τι ανοιξες χωριστο θεμα...αφου υπαρχει ηδη θρεντ κ μαλιστα ρωτησες κ εκει...
συναγωνιστες Λαρισαιοι λενε οτι δεν πεταει μυγα σε Βυρωνος κ Υφαιστου....αν προλαβω απο βδομαδα κ βρεθω κατα κει θα ενημερωσω...
από μπουρδέλα μόνο της Σούλας τα στουντέλα σε Τερψιθέα (Villa Erotika) και Συκούριο (Oίκος Εποχής) και κάτι νέα στούντιο νομίζω που άνοιξαν κάπου εκτός του κέντρου!κατω απο το φρουριο τυπε
καμία σχέση!σωστος τυπε βυρωνοσς και ηφαιστου ειναι δυο παραλληλοι δρομοι κατω απο το φρουριο,εχει 9-10 σπιτακια,εχω σε ολα
οντως...κοντα βρισκονται οι δυο δρομοι,αλλα δεν ειναι παραλληλοι,ουτε καθετοι μεταξυ τους...καμία σχέση!
τι υπογράμμισα εγώ ρε τύπε;οντως...κοντα βρισκονται οι δυο δρομοι,αλλα δεν ειναι παραλληλοι,ουτε καθετοι μεταξυ τους...
στραβός είσαι ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ρε τύπε;βυρωνος ηφαιστου ειναι ανοιχτα??? εκανα ξεχωριστο θεμα γτ το βλεπω καλυτερα συγχωρεστε με...
γιατι ειπα κατι για σενα ή ψαχνεσαι>??τι υπογράμμισα εγώ ρε τύπε;
Φάνηκε να μη γνωρίζω από Λάρισα;
καλά ρε τύπε μη βαράς μια κουβέντα είπαμε...γιατι ειπα κατι για σενα ή ψαχνεσαι>??
για ανοιξε τα ματια σου κ διαβασε καλυτερα....σε παρεθεσα κ εγραψα:οντως,δηλαδη συμφωνω.....
καλά ρε τύπε μη βαράς μια κουβέντα είπαμε...
Παίδες καλή μπουρδελοχρονιά να έχουμε...
Ξέρει κανείς τι παίζει με το καινούγριο το baccara... ?Στα 2 της Σούλας έχουν πέσει λίγο οι τιμές αλλά απο συμπεριφορά είναι όλες αντικαβλωτικές ..ειδικά στο villa erotica... Λέμε να γαμήσουμε , αλλά να μην είναι κομοδινέ φάση... καμμιά πιο πριβέ φάση ίσως? εκεί να δώσουμε τον οβολό μας ;)