Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 267K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Λογικο ειναι να μην παταει ψυχη..
Αφου Ηφαιστου και Βυρωνος βρισκονται σε κεντρικοτατα σημεια με πολυ "περατζαδα" και αδιακριτα βλεμματα περαστικων..
Για να κανεις μπουρδελοτσαρκα στην Λαρισα πρεπει να περιμενεις τις αποκριες να πας μασκαρεμενος, ειναι μεγαλο ρισκο μην σε πετυχει κανας γνωστος  :S
Μπεμπα εχουν κλεισει ετσι κ αλλιως...αυτο εννοουσα τοτε ,λεγοντας οτι δεν πεταει μυγα....οχι δεν παταει μυγα :grin: :grin:
Στην υφαιστου ηταν λιγο πιο ευκολο να κυκλοφορησεις γιατι ηταν σαν παραδρομος,ειδικα το δευτερο μισο του δρομου... :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στη λαρισα τελοσ τα σπιτακια κλεισαν ολα.εξω απο την γιανουλη πισω απο τησ σεατ εχει 3 πολυ καλα κομματια που τα δοκιμασα εινε εγγυειση.
γκαλινα μυλφ ουκρανεζα σκυλι για αγρια γαμησια.
η λαουρα η πιτσιρικα ρουμανα απο τα σπιτακια τησ πολησ πολυ καλη επισησ.
η ρωξανα η βυζαρου ισπανιδα επισησ πολυ καλη.

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες και αγαπητοι συναγωνιστες καλησπερα. Ειμαι νεος εδω μεσα. Ψαχνω εδω και περιπου 1 χρονο μια κοπελα που δουλευε στην λαρισα Ελενα σε ενα μπουρδελο της Βυρωνος. Περιπου 35 μελαχρινη μεγαλα βυζια με σκουρα ρογα και μακρια μαλλια. Γνωριζεις καποιος αν δουλευει καπου αλλου. Στον βολο με εναν συναγωνιστη που ρωτησα μου εθιχε πει οτι πρεπει να εχει παει θεσσαλονικη. Αν γνωριζεις καποιος κατι ας απαντησει εδω μεσα.

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου φιλε dimmits και συγνωμη για το μη καλησπερα που δεν σου εστειλα. Σημερα μπηκα εδω μεσα ειμαι νεος σε αυτην την σελιδα. θα ηθελα να ρωτησβ αβ γνωριζεις την ελενα που δουλευε πριν 4 χρονι στην βυρωνος λαρισα. Μιλφ με μακρια μαυτα μαλλια και μεγαλα βυζια με σκουρα ρωγα. ενας τυπος πριν εδω μεσα μου ειπε οτι δουλευει θεσσα,ονικη και απο τον αλλο μηνα θα ειναι βολο. εσυ γνωριζεις κατι γι αυτην την κοπελα που βρισκεται?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
γεια σου φιλε dimmits και συγνωμη για το μη καλησπερα που δεν σου εστειλα. Σημερα μπηκα εδω μεσα ειμαι νεος σε αυτην την σελιδα. θα ηθελα να ρωτησβ αβ γνωριζεις την ελενα που δουλευε πριν 4 χρονι στην βυρωνος λαρισα. Μιλφ με μακρια μαυτα μαλλια και μεγαλα βυζια με σκουρα ρωγα. ενας τυπος πριν εδω μεσα μου ειπε οτι δουλευει θεσσα,ονικη και απο τον αλλο μηνα θα ειναι βολο. εσυ γνωριζεις κατι γι αυτην την κοπελα που βρισκεται?
καλησπερα φιλε
Εαν εννοεις την Ελενα την Ελληνιδα Κρητηκια απο το τελευταιο σπιτακι Βυρωνος, πρεπει να την κοπανησε γενικως απο Θεσσαλια...ειχε ωραια μεγαλα φυσικα βυζια με μεγαλες ρωγες...εκανε καλο γαμησι,τιμιο κ αφηνε μια φουντιτσα/λουριδα στο μουνακι της.Εαν λες αυτη νομιζω ειχε αναφερθει παλιοτερα οτι γυρισε Κρητη.

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα φιλε ntimmits καλο μηνα και καλη εβδομαδα. Η ελενα δουλευε στο σπιτακι που διπλα ηταν ενα μπαρακι χανουμακια. Μπεζ ηταν απο εξω το σπιτακι. Ειναι ελληνιδα γυρω στα 40 τωρα μελαχρινη με μαυρα μακρια μαλλια και μεγαλα βυζια με σκουρα ρωγα. Καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι ειναι θεσσαλονικη αλλα απο της 20 φεβρουαριου θα ειναι μονημα στο βολο. ΡΕσυ γνωριζεις κατι τετοιο? μπορουμε να μαθουμε αν ειναι αληθεια η ραδιο αρβυλα. Μ ε αυτην την κοπελα εχω περασει τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καλημερα φιλε ntimmits καλο μηνα και καλη εβδομαδα. Η ελενα δουλευε στο σπιτακι που διπλα ηταν ενα μπαρακι χανουμακια. Μπεζ ηταν απο εξω το σπιτακι. Ειναι ελληνιδα γυρω στα 40 τωρα μελαχρινη με μαυρα μακρια μαλλια και μεγαλα βυζια με σκουρα ρωγα. Καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι ειναι θεσσαλονικη αλλα απο της 20 φεβρουαριου θα ειναι μονημα στο βολο. ΡΕσυ γνωριζεις κατι τετοιο? μπορουμε να μαθουμε αν ειναι αληθεια η ραδιο αρβυλα. Μ ε αυτην την κοπελα εχω περασει τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου.
το ιδιο σπιτακι λεμε λογικα...κ την ιδια κοπελα επισης...δεν γνωριζω εαν πηγε Θεσ/κη,αλλα θυμαμαι οτι την κοπανησε για Κρητη....

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
54
Πόντοι
1
θεσσαλονικια ειναι αυτην και καποιος ειχε αναφερει εδω οτι δουλευει στα γιαννιτσα αυτον τον καιρο (αν ειναι αυτην που υποψιαζομαι βεβαια).
εχει αφησει εποχη η συγκεκριμενη στην λαρισα.  :sunglasses:

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα dimmits. ναι φιλε αυτην την κοπελα λεμε την ιδια. ενας προχθες εδω μεσα μου ειπε οτι δουελευει θεσσαλονικη σαπφους 20 και μετα τις 2ο φεβρουαριου θα ειναι μονιμα βολο. η κοπελα ειναι απο καβαλα και σε επικοινωνια που ειχαμαζι της ππριν κανα 2 χρονια μου ειχε πει οτι εψαχνε σπιτι για να δουλεψει εκτος λαρισας. Εδω και 2 χρονια εχει αλλαξει τηλ και δεν μπορω να την βρω. Οντως οπως λεει και ενας παραπανω συναγωνιστης ειχε αναφερθει εδω και ακιρο οτι δουλευει γιαννιτσα αλλα μεχρι σηγμερα δεν επιβεβαιωσε κανεις οτι οντως ειναι αυτην

karol3000

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλοι συναγωνιστές. Σημερα πηγαίνω Βόλο για δουλειές στην επιστροφή θα σας παρουσιάσω τι παίζει στα σπιτάκια της ακολασίας του ΒΟΛΟΥ

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστη monoxalastis ειχε καμια ελληνιδα μιλφαρα στα σπιτακια που πηγες?
Ψαχνω εδω και και ρο να βρω αν δουλευει η ελενα αν θυμασι απο βυρωνος μιλφαρα μελαχρινη με μακρια μαυρα μαλλια βυζαρες και κολαρα ξερεις που δουλευει,. Κατι ακουσα οτι θα ειναι βολο μετα της 20 φεβρουαριου στην μενανδρου 6 ξερεις εχεις ακουσει τιποτα

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι να κανω φιλε μου ειμαι λατρεις των μιλφεηγ γουστα ειναι αυτα. Ακομη γουσταρο μονο εγωριο προιον. Για κολομπαρα που λες ξερεις κατι τι παιζει στην λαρισα για μιλαφαρες ελληνιδες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
επισκεψη στα τρια σπιτακια πισω απ τη σεατ.ονοματα δεν θυμαμαι αλλα δυο μιλφ και ενα τουμπανο
στο μεσαιο.ομως καποια μετρα διπλα ισως 200 ανοιξε ενα καινουριο με δυο σπιτακια,βιλα ερως λεγεται
και ειχε μια μαυρη για τους λατρεις των γλωσσοφιλων με 30 γιουρια.την τιμησα δεοντως,πανω απο 15 λεπτο
για το βασικο.τα τιμησε τα φραγγα μου

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ω ρε κολημα με τη μιλφ  :grin:
σορυ φιλε δεν ειμαι φανατικος των μπουρδελων οποτε δεν μπορω να σου πω γιατι δεν
πηγα σχεδον ποτε εκει στη βυρωνως.αλλα για κωλομπαρα αν ειχες αποριες καπως θα
καταφερνα να βοηθουσα  :dancing:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
πηγαινε στο 16 χλμ παλιας λαρισας βολου,στα αριστερα θα δεις ενα σπιτι με φωτα και αμαξια.
τροπικανα νομιζω λεγεται.εχει και ελληνιδες μιλφαρες μεσα.με κανα 50αρι στ αμαξι σου θα πας
για αναρτησεις την επομενη  ;)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οντωσ επιβεβαιονω την πληροφωρια για τα καινουργια 2 σπιτακια που ανοιξαν λιγω πιο διπλα απο το μπακαρα.
αντζελα μαυρο πιπινακι στο ενα.
μια ξανθια μολδαβεζα ομορφουλα με σπιρακια στο πρωσωπακι τησ στο αλλο.
στο μπακαρα δουλευανε.
η λαουρα η πιπινα ρουμανα.
η ρωξανη η πιπινα βυζαρου ισπανιδα.
και η κατερινα η μιλφ βουλγαρα.
το νεο εινε οτι στην πρωινη βαρδια δουλευει η ξενια η ουκρανεζα :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: βυζαρου που αρκετοι ολα αυτα τα χρωνια τη θυλαζαμε στα σπιτακια στη λαρισα,,αχ θεε μου τη βυζαρεσ εινε αυτεεεεσσσσ
αν παει καπιοσ στο ερωσ ασ βαλει φωτο απο τα σπιτακια να ανοιξουμε το θρεντ ερωσ στη λαρισα. να πεσουν κ η πρωτεσ κριτικεσ γιατι εντοσ των ημερων θα κανω καταθεση παιδεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οντωσ επιβεβαιονω την πληροφωρια για τα καινουργια 2 σπιτακια που ανοιξαν λιγω πιο διπλα απο το μπακαρα.
αντζελα μαυρο πιπινακι στο ενα.
μια ξανθια μολδαβεζα ομορφουλα με σπιρακια στο πρωσωπακι τησ στο αλλο.
στο μπακαρα δουλευανε.
η λαουρα η πιπινα ρουμανα.
η ρωξανη η πιπινα βυζαρου ισπανιδα.
και η κατερινα η μιλφ βουλγαρα.
το νεο εινε οτι στην πρωινη βαρδια δουλευει η ξενια η ουκρανεζα :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: βυζαρου που αρκετοι ολα αυτα τα χρωνια τη θυλαζαμε στα σπιτακια στη λαρισα,,αχ θεε μου τη βυζαρεσ εινε αυτεεεεσσσσ
αν παει καπιοσ στο ερωσ ασ βαλει φωτο απο τα σπιτακια να ανοιξουμε το θρεντ ερωσ στη λαρισα. να πεσουν κ η πρωτεσ κριτικεσ γιατι εντοσ των ημερων θα κανω καταθεση παιδεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισκεψη χτεσ τη νυχτα στο ερωσ μαγκεσ.
2 σπιτακια ανοιχτα
αντζελα πιπινα γαζελα
τανια μολδαβεζα ξανθια κουκλα
πηρα τανια απλο στα 30ε .
περασα σουπερ η κοπελα πολυ ομορφη ξανθια με μοντελο σωμα ψηλη κοπελα ωραιο βυζι .
πολυ ωραια πιπα ολεσ η στασεισ μια ωραια συναντηση.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
χθεσινη επισκεψη στα crazy girls και Τουνελ.

στο πρωτο ολες Ελενα της ελεγαν οποτε πηρα μια για ενα χορο.
κορμαρα,τατου στον κωλο,βυζι μπανανα αλλα απο χορο μαπα.και ετσι
συνεχισα στο Τουνελ.Η πρωτη που ηρθε(δυστυχως δε θυμαμαι νειμ)
κοντη-μαυρομαλα με πιρσινγκ στον αφαλο,με πηρε στα ιδιαιτερα οπου
επαιξε φραπογαλο,το νινακι της φρεσκοξυρισμενο με δαχτυλιασματα και
γλυψιματα μοσχοβολουσε ετσι το τιμησα δεοντως.πηρα δευτερο χορο και ετσι
τσιτσιδη οπως ηταν βολευει το νινακι της πανω απ τον πελωπιδα μου,της λεω
θα στον καρφωσω και ξεκιναει ενα παιχνιδακι.....μουρλια.Ο ορισμος της πουτανας.

Μπραβο της που μ εκανε να περασω ετσι.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
λοιπων μαγκεσ καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι
στο μωβ σπιτακι στη βυρωνωσ πριν κλεισουν τα σπιτακια στη λαρισα ,,εκει που δουλευε η ατζελινα ηξερε κανεισ και μια χριστινα ρωσιδα ξανθια που δουλευε εκει περα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom