Σημερινη πρωΐνη καταδρομικη στα ξεχασμενα τσαρδια της Λαρισας.
Η βολτα εγινε σπαστα πρωτα σε Υφαιστου κ μετα Βυρωνος...ενδιαμεσο διαλειμμα με φαγητο στα γκουντις λογω λιγουρας.
Υφαιστου 11:Ειδα την τσατσα να σφουγγαριζει το κεφαλοσκαλο...μολις ειχε ανοιξει,προσπερασα...
Υφαιστου 23:Σαρα,ξανθια,με φυσικο 2,5 στηθος,ωραια φατσουλα,μοντελε σωμα με ωραιο κωλο.Ηλικιακα καπου στα 25 την εκοψα...πρωτη καταθεση εδω στα 30 ευρω...καλα ηταν,εντυπωσεις αναμεικτες,θα ανεβασω κριτικη αργοτερα...
Υφαιστου 25:Στελλα μελαχροινη,με ωραιο σωμα,λευκα εσωρουχα,ωραιο στηθος 3 αρακι χαλαρα,,,,Ηλικια την κανω γυρω στα 30....την εχω ξαναπαρει κ ειναι σουπερ,αλλα συτη την φορα εψαχνα κατι διαφορετικο.... ;)
Διαλειμμα για φαΐ κ καυλαντισμα...οι Λαρισαιες εχουν σουπερ μεγαλα βυζια,τροφαντα κ λευκα τα οποια αναπιδουν χαριτωμενα οπως περπατανε...δεν ξερω τι τρωνε κ εχουν τοσο ωραια βυζια,αλλα ειναι χαρμα οφθαλμων να τα παρατηρεις....
Μετα το φαΐ,βολτα στην Βυρωνος...σε πολλα σπιτια οι τσατσαδες καθοντουσαν απ εξω κ συζητουσαν με κατι περιεργους τυπους,ενας-δυο απ αυτους με κοιταγαν εντονα...(το αναφερω γιατι εγινε σκηνικο μετα)...
Βύρωνος 18:η τσατσα μου παρουσιασε μια τυπισα με μικρο βυζι,αδιαφορη φατσα κ ελαφρως ανοιχτη περιφερεια...μολις εκανα να φυγω αρχησε να γινεται ελαφρως πιεστικη κ μου προτεινε να περασω ακομη κ με 25...αποχωρησα.
Βύρωνος 16:Δεν ανεβηκα μιας κ η τσατσα ειχε θρονιαστει μπροστα στην πορτα,καθονταν οκλαδον κ συζητουσε με εναν αντιπαθη τυπο...λογικα θα ειχε εκεινη την πιτσιρικα την μελαχροινη που θα ειδα τις προαλλες....
Βυρωνος 14:εδω ειχε μια κοπελιτσα με κοκκινα εσωρουχα,χρωμα σωματος μελαχροινο,κοντο μαλλακι καστανοξανθο (εαν διεκρινα καλα),μοντελε σωματακι κ ενα περιεργο βλεμμα ψιλομαγκε...βυζι μικρο...προσπερασα κ εφυγα...
Βύρωνος 20:δεν μπηκα,αλλα μαλλον Ξενια(?)
Βύρωνος 11:επισης προσπερασα...κατα 90% Μαρια...
Βύρωνος 8:Καμμια φορα ο νομος του Μερφυ μεταξυ αλλων αναφερει:να περιμενεις παντα να τριτωσει το ''κακκο''...
την προηγουμενη φορα στο συγκεκριμενο τσαρδι ειχα χτυπησει κουδουνι,αλλα δεν μου ανοιξανε...αυτην την φορα χτυπαω κουδουνι κ περιμενω...Πριν ανοιξει η πορτα, εμφανιζεται απ πισω μου ενα απο τους τυπους που με κοιταγανε περιεργα απο την στιγμη που αρχησα να τσαρκαρω στα κατω σπιτια της Βυρωνος...μεσηλικας,σκεβρωμενος,με γυαλια μυωπιας,γυφτος μου φανηκε κ μου λεει:αστην αυτην ειναι δικη μου...κ με σπρωχνει επιτακτικα δυο φορες στον ωμο,για να παραμερισω...ειναι δικη μου σου λεω,φυγε απο εδω... :S :S
του ειπα να μην με ξανακουμπησει κ αμεσως ''φορτωσα''...Αν σιχαινομαι κατι σε αυτην την κωλοκοινωνια που ζουμε,ειναι το να ερθει καποιος, σαν τον γαμια στην τσοντα, κ να απλωσει χερι πανω μου...δεν μπορω,τα περνω σαν τρελος στο κρανιο...αρχισα να φωναζω,ενω εκεινη την στιγμη ανοιγει η πορτα κ βλεπω μια τυπισα ξανθια Σοφια (την αποκαλεσε ο νταβας,ο οποιος με προσπερναει στιγμιαια κ χωνεται μεσα)...Δεν το συνεχισα το θεμα για δυο λογους:πρωτον ημουν μεχρι το λαιμο απο το φαί των γκουντις κ δευτερον θεωρω ξεπεσμο να δερνω ενα μεσηλικα γυφτο-νταβα στην μεση κεντρικης περιοχης στην Λαρισα...γιατι σιγουρα θα τις ετρωγε,δεν θα μου την γλιτωνε...φυσικα σηκωθηκα κ εφυγα...ουτε λογω για καταθεση...
Στα τοσα χρονια που τσαρκαρω σε πολλες περιοχες ανα την Ελλαδα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο...ειδικα μερα μεσημερι...δεν ξερω αν ο τυπος ''ψαχνοταν'',αλλα σιγουρα ειχε σχεση με τα σπιτακια,μιας κ τον παρατηρησα να ομιλει σε ολες τις τσατσαδες στα κατω σπιτια...η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι με ειδε να μπαινοβγαινω στα σπιτια κ να μην καταθετω τον οβολο μου κ μαλλον με θεωρησε μπανιστηρτζη...στα αρχιδια μου ομως,αφου καμμια γκομενα δεν με αρεσε,με το ζορι θα περναγα??την επομενη φορα ή δεν θα ξαναπατησω στο 8-αρι ή θα παω με αδειο στομαχι για να ρεφαρω κ οτι βγει...
...γιατι ακομη τον σκεφτομαι κ τα περνω κρανιο....
Στο τελος γυρισα απο Υφαιστου...στο
Υφαιστου 11:ειδα την πουτανα με πολιτικα να συνοδευεται απο τον νεαρο αλβανο-νταβα της κ να ανεβαινει την σκαλα...Ξανθια με αδιαφορη φατσα,μονο βυζι μεγαλουτσικο διεκρινα....δεν μου εκανε κλικ κ εφυγα...ειχα κ τα νευρα μου...