Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 267K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισκεψη στο ηφαιστου 23 λοιπων στη ναταλια μελαχροινη κουκλαρα απο ιταλια ψιλη με πολυ ωραιο σωμα κ ομορφω προσωπακι με ωραια ματια.
πολυ καλεσ και ευγενικεσ οι 2 κυριεσ η τσατσα κ μια φιλη τησ.
ριχνω την κριτικη μαγκεσ.
ενω για ακομη μια φωρα θα πω μπραβω σε αυτουσ που φερνουν τα κοριτσια στα σπιτακια τησ λαρισασ ανεβηκαν φωβερα οι μετοχεσ μαγκεσ.
στα περισοτερα αν οχι ολα τα σπιτακια νεαρα δροσερα κοριτσια που εκτιμαν τα λεφτα τουσ μπραβω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  μακαρι η λαρισα να συνεχιση ετσι.ανοιγει αυτεσ τησ μερεσ παλι το λασ βεγκασ ειδα γινοτανε εργασιεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
νικολ η ξανθια ρωσιδα.
ναταλι η μελαχροινη ιταλιδα.
η κορυφεεσ αυτο τον καιρω στα κολασμενα στενα τησ πολεωσ.

Επισκέπτης
:) :)φιλε κανε μια αναφορα τι μουνια παιζουν στα μπουρδελα της πόλης ,με εκτιμηση ΙΕΡΟΚΛΗΣ

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χρωνια πολλα απο το βασιλια τησ θεσσαλιασ να στε ολι καλα.ηταν μια χρωνια με πολλεσ κ πολυ καλεσ καταθεσεισ εκ μερουσ μου.
συμπερασμα η λαρισα ανεβηκε πολυ αφτη τη χρωνια και την  καινουργια ευχομαι να συνεχιση ετσι εγω θα συνεχισω να κραταω παντοσ τα ινια.

anongr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χρωνια πολλα απο το βασιλια τησ θεσσαλιασ να στε ολι καλα.ηταν μια χρωνια με πολλεσ κ πολυ καλεσ καταθεσεισ εκ μερουσ μου.
συμπερασμα η λαρισα ανεβηκε πολυ αφτη τη χρωνια και την  καινουργια ευχομαι να συνεχιση ετσι εγω θα συνεχισω να κραταω παντοσ τα ινια.

χρονια πολλα piatsovie και ενα μεγαλο ευχαριστω για την ολη δουλεια που κανεις στο site.To παρακολουθω πολυ καιρο το site αλλα δεν ετυχε ποτε να ποσταρω.Ειμαι τρελος σου fan να ξες  :rockon: :rockon: :rockon: Και αν και επισκεφτομαι πολλακις φορες τις ερωτικες φωλιες της πολης μας ,κριτικη δεν εγραψα..Πως θυμασαι καθε φορα ολα τα ονοματα και τις ολες καταστασεις ενας θεος ξερει..Φταιει μαλλον που παω αργα τη νυχτα για τσαρκες..και μετα θελω να την πεσω κατευθειαν για υπνο..Anyway φετος το καλυτερο γαμησι που μου εμεινε αξεχαστο ηταν προσφατο στο δευτερο μου φαίνεται της Ηφαιστου.Ηταν μια θεα απο Αθηνα ονομα δε θυμαμαι(ειχε και tatoo μου φαινεται και προσωπο αγγελικο που σχεδον με κομπλαρε) που με τρελανε τελειως..γλυψηματακια φιλακια γλυφομουνι χωρις εξτρα προγραμμα που το βλεπα το νιωθε η κοπελα μεχρι και το κεφαλι μου τραβουσε στο τελος..γαμησι απο πισω απο πανω με τσαγανο και συσπασεις με τη λεκανη την ωρα που πηγαινα να χυσω..αξεχαστο..ξαναπηγα τις προαλες και δεν ηταν η δικια μου..ηταν μια ουγγαρεζα πολυ ομορφη βεβαια και μου ειπε κανενα προβλημα να μου δωσει τα λεφτα πισω να παω στη φιλη της που εκεινη τη μερα που ειχα παει ετυχε να παρει τη θεση της και μου πε οτι ειναι στη  βυρωνος..τωρα που ακριβως δε καταλαβα μεσα στις γκαυλες που ειχα..αυτα και απο μενα.Καλη χρονια να εχουμε και καλα γαμησια.Λεφτα να υπαρχουν. :zfuck:  :tits:  :kissass:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χρωνια πολλα με υγεια σε ολουσ και ολεσ  ,καλη χρωνιααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πρωτη καταθεση τη νυχτα στο ηφαιστου 23 στην σαρα την τσεχα ξανθια κουκλιτσα οπου περασα σουπερ. σε ολα πηρε το κοριτσι αριστα.
περισοτερα στην κριτικη μαγκεσ.
μπηκε καλα το 13333333333333333333333333. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εμαθα κατι σημερα.
νικολ η ξανθια κουκλαρα μοντελα ρωσιδα.
ναταλια η μελαχροινη κουκλαρα ιταλιδα μασ κουνισαν μαντηλι κ οταν ρωτησα γιατι μου απαντησαν τη να κανουν εδω παιδι μου αφου δουλεια δεν εχει.
αυτο που κραταω κριμα πολυ και η 2 ηταν απαιχτεσ ,,απο την αλλη οντωσ αν τετια αστερια δεν δουλευουν τη να κανουν εδω ενα θα σασ πω.
το κλιμα που πηρα σημερα το μεσημερη ηταν οτι τα σπιτακια τα τσακησε η κριση που περναμε παιδια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
στο τελος δεν θα μεινει καμμια ετσι οπως παμε....αντε να μεινει κανα μπαζο να το περναει ολοκληρος ο Θεσσαλικος καμπος..... :P

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
περασμα τη νυχτα στισ 3 απο ηφαιστου.
το στουντιο πανω απο το λασ βεγκασ εκλεινε και δεν μπορεσα να δω την κοπελα η οπια ηταν στο μπανιο και ηταν καινουργια 2 ημερεσ στη λαρισα μου ειπε η τσατσα στεφανια απο ρουμανια η κοπελα  θα την δω κ θα ενημερωσω παιδια.
κατεθεσα στο ηφαιστου 25 στην στελλα την μιλφωνα μαυριδερη κρητικια που επεστρεψε μιασ και η ευη η πολωνεζα πηγε για λιγεσ μερεσ στην πατριδα τησ.
αναρταω κριτικη για τη στελλα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μεγαλη καταδρομικη βολτα στους αμαρτωλους δρομους της Λαρισας.Δυο καταθεσεις σημερα,μια στην Στελλα στην Υφαιστου κ μια στην Αντζελα-Αντζελινα στην Βυρωνος στο μωβ σπιτακι...Σε λιγο θα γραψω αναλυτικα τι ειδα κ τι ακουσα.Σε λιγο κ οι κριτικες.

Επισης,βαζω φωτο το σπιτακι που ελειπε απο τον καταλογο.Ειναι το σπιτακι της οδου Ηφαιστου,αλλα δυστηχως δεν ξερω το νουμερο.Εαν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει. :) :)

Αφιερωνω την σημερινη καταδρομικη σε piatsovio k gl που χρονια τωρα ενημερωνουν επαξια τα επαρχιακα θρεντ...Ας ελπισουμε οτι θα συνεχισουν με το ιδιο μερακι που ειχαν οταν πρωτοξεκινησαν την πορνοπορεια τους... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

@Αντισθενη εαν θελεις βαλτο στον καταλογο,ευχαριστω.Ειναι αυτο με την γκρι πορτα (διπλα στην ταμπελα παρκινγκ),αλλα σημερα ηταν κλειστο...απ οτι καταλαβα ανοιγει την νυχτα.... :P

Συνημμένα

• ifaistou.jpg
    ifaistou.jpg
    100 KB · Εμφανίσεις: 33

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ηφαιστου 23:κλειστο
Ηφαιστου 25:ανοιχτο,καταθεση στην καυλιαρα κρητικια Στελλα.Αναλυτικα στην κριτικη.
Ηφαιστου (αυτο που εβαλα φωτο):κλειστο.

Επισκεψη μετα απο κανα μισαωρο στην Βυρωνος.
Βυρωνος 11:κοπελα τροφαντη με βυζαρες,ψιλο-ωραιο προσωπο...εαν δεν εβρισκα κατι καλυτερο,την ειχα στα υποψιν/....απο μονη της προσφερθηκε για 25....
Βυρωνος 14:Αντζελα ή Αντζελινα....κ εδω καταθεση στην ξανθια προστυχη Milf Ρωσσιδα.Αναλυτικα στην κριτικη...
Βυρωνος 16:ανοιχτο,δεν ανεβηκα γιατι βαρεθηκα την σκαλα....προσπερασα...
Βυρωνος 18:μελαχροινο κοντοπουτανο με βυζαρες κ κοκκινα εσωρουχα...ψιλομπαζακι στην μαπα,αλλα ανετα την τον σφυριζα μια φορα...σπασαρχιδω η τσατσα γιατι ηταν πιεστικη....ηθελε σον κ καλα να με βαλει δωματιο....
Βυρωνος 20: Η γνωστη κ μη εξαιρεται Ξενια ή Ρουσλανα η ουκρανεζα...για λατρεις των bbw γυναικων με βυζαρες κ κωλαρα...ειχα καιρο να την δω κ μπορω να πω οτι εχει ομορφυνει πολυ στο προσωπο...σημερα δεν περασα γιατι ηθελα κατι διαφορετικο....ο ηλικιωμενος συναγωνιστης που πετυχα εφευγε με ενα χαμογελο στα αυτια απο το δωματιο.... :grin:

Βυρωνος 8: συναντησα μια αδυνατη ξανθια μιλφ με οχι κ τοσο ωραιο προσωπο...αδιαφορη θα ελεγα,,,,ξυνισε οταν ειπα οτι θα συνεχισω την βολτα μου.....
κοσμος πουθενα...ερημια...μονος μου μπαινοβγαινα στα σπιτακια της αμαρτιας...Ωρα βολτας 13:00 το μεσημερι κ 14:00 το μεσημερι...Αυτα. :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εκει στη βυρονωσ που δουλευε ενα μπαζω χοντρο το βραδυ δουλευει μια καλη ουγγαρεζα η χριστινα.
η ξανθια που ειδεσ απεναντι με το μετριο πρωσωπω εινε πολυ καλη μεσα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η ατζελινα φιλε εφαγε μαυρο απο εμενα καιρω τωρα δεν την παω μια,αλλα γουστα εινε αυτα οκ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
το απεναντι απο το βυρονωσ 11 που λεσ δεν λειπει φιλε μου απο τον καταλογω εινε το βυρονωσ 8.
το μωνω που λειπει εινε το στουντιο στην ηφαιστου κ μπραβω σου καλοσ το φωτωγραφησεσ σημερα και πρωτινεσ τον αντισθενη να το βαλει στον καταλογω. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.
πτωτινω στον αντισθενη να το βαλει σασ στουντιο στην ηφαιστου μιασ κ τη νυχτα εει επιγραφεσ ψηλα που γραφουν στουντιο το μονο στη λαρισα που γραφει ετσι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
το απεναντι απο το βυρονωσ 11 που λεσ δεν λειπει φιλε μου απο τον καταλογω εινε το βυρονωσ 8.
το μωνω που λειπει εινε το στουντιο στην ηφαιστου κ μπραβω σου καλοσ το φωτωγραφησεσ σημερα και πρωτινεσ τον αντισθενη να το βαλει στον καταλογω. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.
πτωτινω στον αντισθενη να το βαλει σασ στουντιο στην ηφαιστου μιασ κ τη νυχτα εει επιγραφεσ ψηλα που γραφουν στουντιο το μονο στη λαρισα που γραφει ετσι.
εχεις δικιο...τωρα το ειδα,το χει βαλει φωτο ο ΦΑνουρης...μπραβο ! :rockon: :rockon: :rockon:
προλαβα το διορθωσα τωρα το λαθος. :cheesy:

Η αντζελα φιλε πιατσοβιε ειναι φωτια μεσα στο κρεβατι...με ξετιναξε...βεβαια δεν συγκρινεται με την Στελλα...αυτη κοντεψε χαλαρα να με βιασει στο δωματιο>>>> :grin: :grin: :grin: :grin:...Αργοτερα θα βαλω κρτικες. :cheesy:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χαρα μου που περασεσ ωραιαααα φιλε μου που να πηγεναισ και στο ηφαιστου 23 στην τσεχα την σαρα  εκει να δεισ φαση φιλε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
χαρα μου που περασεσ ωραιαααα φιλε μου που να πηγεναισ και στο ηφαιστου 23 στην τσεχα την σαρα  εκει να δεισ φαση φιλε.
Δυστηχως ηταν κλειστο....αλλιως θα εμπαινα... :grin: :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Μεγαλη καταδρομικη βολτα στους αμαρτωλους δρομους της Λαρισας.Δυο καταθεσεις σημερα,μια στην Στελλα στην Υφαιστου κ μια στην Αντζελα-Αντζελινα στην Βυρωνος στο μωβ σπιτακι...Σε λιγο θα γραψω αναλυτικα τι ειδα κ τι ακουσα.Σε λιγο κ οι κριτικες.

Επισης,βαζω φωτο το σπιτακι που ελειπε απο τον καταλογο.Ειναι το σπιτακι της οδου Ηφαιστου,αλλα δυστηχως δεν ξερω το νουμερο.Εαν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει. :) :)

Αφιερωνω την σημερινη καταδρομικη σε piatsovio k gl που χρονια τωρα ενημερωνουν επαξια τα επαρχιακα θρεντ...Ας ελπισουμε οτι θα συνεχισουν με το ιδιο μερακι που ειχαν οταν πρωτοξεκινησαν την πορνοπορεια τους... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

@Αντισθενη εαν θελεις βαλτο στον καταλογο,ευχαριστω.Ειναι αυτο με την γκρι πορτα (διπλα στην ταμπελα παρκινγκ),αλλα σημερα ηταν κλειστο...απ οτι καταλαβα ανοιγει την νυχτα.... :Pεινε ο μονο που λειπει βαλτο αντισθενη σασ στουντιο στην ηφαιστου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom