Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χτεσ τη νυχτα βρεθηκα  κοντα στην υφαιστου.
φευγοντασ γυρω στησ μια τη νυχτα λεω δεν περναω και μια βολτα απο τα 3 σπτακια οπου πραγματικα με περιμεναν 3 φωβερεσ εκπληξεισ
μιασ κ ειχα καιρω να περασω απο εκει.
ετσι στο πρωτο σπιτακι που εινε πανω απο το λασ βεγκασ μπαινω μαγκεσ αραζω στο σαλονι κ στο δωματιο ηταν η κοπελα που περιμενα να την δω ενω τα βογγητα απο το δωματιο εφταναν ωσ το σαλονι που βρισκεται οπωσ μπαινεισ δεξια.
βγαινει παιδια απο το δωμα ενα αμαζωνικο μορω ψηλο ξανθο με φωβερω προσοπω μοντελο σκετο εμεινα καγκελο ιταλιδα κουκλαρα με αναλογιεσ μοντελου ενω απο τα βογγητα συμπερανω οτι και μεσα πρεπει να εινε δυναμη η κουκλαρα,,δεν θυμαμαι ονομα ομωσ.
θα την τεσταρω και θα ενημερωσω εντοσ ημερων μαγκεσ γιατι χτεσ ημουν φωρτομενοσ απο μπυροκατασταση.
ηφαιστου 23 δευτερη εκπληξη παιδια συλβια απο τσεχια καινουργια επισησ ξανθια κουκλα ολο χαμογελο την ειδα πολυ ευδιαθετη το σαλονι επισησ φωβερω μωρακι μαγκεσ θα τεσταριστη κ αυτην συντομα μιασ κ επαθα με αυτεσ τησ 2 πουτσοπλακα.
ηφαιστου 25 μασ χερετησε η στελλα η κρητικια βυζαρου και στην θεη τησ η πολυ καλη μεσα στο δωμα ευα απο πολωνια σασ το βεβαιονω θ περασετε σουπερ μεσα παιδια.ΦΙΛΕ gl σου μιλαω για φωβερα μωρα αν βρεθεισ λαρισα περνα απο εκει επειγωντοσ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κυριακη μαλλον θα περασω κι εγω

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
περνα φιλε κ θα με θμηθεισ τα 2 καινουργια κουκλακια σκετα ...κ η ευα πολυ καλη μεσα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω εβαλα στο ματι τα 2 καινουργια πρωτα εντοσ ημερων θα δοκμασω την ιταλιδα κ μετα την τσεχα στο 23.
γλ αν περασεισ τραβα μια φωτο κ το σπιτακι που εινε πανω απο το λασ βεγκασ για να γραφουμε κ κριτικεσ οκ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω εβαλα στο ματι τα 2 καινουργια πρωτα εντοσ ημερων θα δοκμασω την ιταλιδα κ μετα την τσεχα στο 23.
γλ αν περασεισ τραβα μια φωτο κ το σπιτακι που εινε πανω απο το λασ βεγκασ για να γραφουμε κ κριτικεσ οκ.
οκ μαν θα το τραβηξω φωτο.....με εβαλες φωτια με το ξανθο.....την ευα την ξερω,καλη ειναι πραγματι,την ειχα παρει παλιοτερα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
σου λεω για πολυ καλα μωρα κ τα δυο κ η ιταλιδα κ το τσεχακι κουκλακια εινε.μερεσ πρεπει να εχουν λαρισα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τησ ιταλιδασ η φωνεσ ακουγοταν στο σαλονι.
ενω στο 23 κ το τσεχακι με πολυ ναζι κ ευδιαθετω στο σαλονι.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
προσοχη φιλε γλ,,δεν λεω την ρωσιδα την ψιλη την ευα λεω μια καστανη που εχει στη λαρισα 5 μηνεσ περιπου κ δουλευε στο 23 κ τωρα που εφυγε η στελα η κρητικια μετακομισε διπλα στο 25. οχι εκεινη η ευα η ρωσιδα ο τσολιασ
χτεσ μαλιστα η ευα η πολωνεζα τα ειχε ισα τα μαλλια τησ εκανε αλαγη το κοριτσι μασ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χτεσ τη νυχτα βρεθηκα  κοντα στην υφαιστου.
φευγοντασ γυρω στησ μια τη νυχτα λεω δεν περναω και μια βολτα απο τα 3 σπτακια οπου πραγματικα με περιμεναν 3 φωβερεσ εκπληξεισ
μιασ κ ειχα καιρω να περασω απο εκει.
ετσι στο πρωτο σπιτακι που εινε πανω απο το λασ βεγκασ μπαινω μαγκεσ αραζω στο σαλονι κ στο δωματιο ηταν η κοπελα που περιμενα να την δω ενω τα βογγητα απο το δωματιο εφταναν ωσ το σαλονι που βρισκεται οπωσ μπαινεισ δεξια.
βγαινει παιδια απο το δωμα ενα αμαζωνικο μορω ψηλο ξανθο με φωβερω προσοπω μοντελο σκετο εμεινα καγκελο ιταλιδα κουκλαρα με αναλογιεσ μοντελου ενω απο τα βογγητα συμπερανω οτι και μεσα πρεπει να εινε δυναμη η κουκλαρα,,δεν θυμαμαι ονομα ομωσ.
θα την τεσταρω και θα ενημερωσω εντοσ ημερων μαγκεσ γιατι χτεσ ημουν φωρτομενοσ απο μπυροκατασταση.
ηφαιστου 23 δευτερη εκπληξη παιδια συλβια απο τσεχια καινουργια επισησ ξανθια κουκλα ολο χαμογελο την ειδα πολυ ευδιαθετη το σαλονι επισησ φωβερω μωρακι μαγκεσ θα τεσταριστη κ αυτην συντομα μιασ κ επαθα με αυτεσ τησ 2 πουτσοπλακα.
ηφαιστου 25 μασ χερετησε η στελλα η κρητικια βυζαρου και στην θεη τησ η πολυ καλη μεσα στο δωμα ευα απο πολωνια σασ το βεβαιονω θ περασετε σουπερ μεσα παιδια.ΦΙΛΕ gl σου μιλαω για φωβερα μωρα αν βρεθεισ λαρισα περνα απο εκει επειγωντοσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ παιδεσ.μολισ μπηκα στο σπιτι κ ερχομαι απο καταθεση στην υφαιστου στο πρωτο σπιτακι πανω απο το λασ βεγκασ οπου κατεθεσα στην ιταλιδα καλλονη αννα.
κριτικη θα γραψω εδω,μιασ κ το σπιτακι δεν εινε στον καταλογω.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η αννα λοιπων εινε μια ψιλη κουκλαρα  με ξανθα μακρια μαλλια κ πολυ ωραια βυζια κ προσοπω πολυ ομορφω με ματαρεσ.
δινω το 30αρακι στην νταρντανα τσατσα κ περναω στο δωματιο απεναντι απο το σαλωνι.
σε λιγω ερχεται η αννα κ βγαζει το σουτιεν κ βλεπω μπροστα μου μια καλονη με βυζαρεσ κ προσοπω κουκλαρασ.
ξαπλωνει διπλα μου κ αρχιζουμε τησ αγκαλιτσεσ κ τα χαδακια ενω την πεταξα κ φυλλακια στο μαγουλακι ενω αυτη με χαιδευε σε ολο το σωμα λεγωντασ μου να ξαπλοσω ταψι κ να χαλαρωσω ,,μου αρχιζει να με φυλαει σε ολο το σωμα κ να μου πιπιλαει τησ ρωγεσ σε αργω κ σταθερωτεμπο κ εγω την ζητησα να ανεβασει στροφεσ στη γλωσσα τησ γιατι με γκαυλωνει αφανταστα να μου γλοσωχτυπαν τησ ρωγεσ μου κατι που εκανε σε ικανοποητικο βαθμο η κουκλαρα.μετα περασμα με το στωμα τησ την καποτα κ πιπα πολυ καλη με γρηγορω ρυθμο κ αρχιδωχαιδεματα πολυ γκαυλιαρηκα κατω στην αρχιδωρηζα η  πιπα τησ πολυ καλη ενω μου πεταξε τον κολω στο πλαι οπου χαιδευα αφτα τα αφρατα κολομαγουλα τησ.
ενω πριν αρχισει το ροντεο τησ ζητησα να μου φερι τησ πολυ ωρεεσ βυζαρεσ τησ στη μαπα να τησ φυλισω απαλα ομωσ χωρισ ρουφηγματα αγρια μονο με γλωσωχτηπηματα στη ρωγα που ειχε καγκελωσει.πρωτη σταση με την αννα να καθεται παλα με ργεσ κινησεισ στον πουτσο μου πολυ αλη αισθηση στο μουνακι τησ ενω μολισ εγω ανεβασα τησ γαμωστροφεσ τα πρωτα βογγητα εφτιαξαν την ατμοσφαιρα στο δωμα πολυ καλα αναβωκατεβασματα στον πουτσο σε καλο τεμπω.
δευτερη σταση με πλατη στο καλαθη να την καρφωνω κ να κανει καλα καθισματα στον πουτσο με πλατη κ την πεταξα  και 2-3 μπατσιδια
στην κολαρα τησ οπυ δεν δυσανασχετησε.
3η σταση πισωκωλητα με εμενα ορθιο στη γωνια του κρεββατιου και αυτη στα τεσσερα να την καρφωνω δυνατα ενω η θεα απο το στησιμο τησ κουκλαρασ ητανε μαγευτικη στα τεσσαρα κ αυτη η κολαρα χτυπουσε στο σωμα μου κ με τρελεναι.
4η σταση η αγαπημενη μου οπου χυμιξα στο κρεβατι και αφου σηκωσε τα μακρια τησ ποδια στα καπακια την διπλωσα κ αρχισα εκει να την γαμαω δυνατα οπου μετα απο λιγω κ αφου ενω την πηδουσα με αρχιδωχαιδευε κιολασ τησ τα δωσα ολα μεσα στο μουνακι τησ.
καλη φαση φιλοτιμω πολυ ομορφω κοριτσι που δεν γαμασ καθε μερα τετια μωρα.
αν θα ξαναπηγενα ναι βεβαιωσ περασα καλα με την καλονη αννουλα. τωρα θα τεσταρω μετα απο καμια 8-9 μερεσ κ την τσεχα στο 23 μαγκεσ κ θα ενημερωσω.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αντε να δουμε ποτε θα βρω κανεναν παρτρενερ αποτο μετοπω τησ λαρισασ να ενημερωνει κ αυτοσ,,,,
να αλλαζουμε και καμια μπαλια βρε παιδια βαρεθηκα το μονοτερμα.
βλεπω παντοσ οτι πολυ διαβαζουν .κ ρωταω τωρα εγω απο αυτουσ δεν παει ουτε ενασ να γαμησι και να γραψει 2 κουβεντεσ εδω για ενημερωσει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αντε να δουμε ποτε θα βρω κανεναν παρτρενερ αποτο μετοπω τησ λαρισασ να ενημερωνει κ αυτοσ,,,,
να αλλαζουμε και καμια μπαλια βρε παιδια βαρεθηκα το μονοτερμα.
βλεπω παντοσ οτι πολυ διαβαζουν .κ ρωταω τωρα εγω απο αυτουσ δεν παει ουτε ενασ να γαμησι και να γραψει 2 κουβεντεσ εδω για ενημερωσει.
ελα ρε αλανι πιατσοβιε... :rockon: :rockon:
καλα κανεις κ ενημερωνεις,αλλα μην περιμενεις απο αλλους...δυστηχως ακομη κ στο θρεντ της Αθηνας τρια-τεσσερα ατομα ενημερωνουν σε συνεχη κ σταθερη βαση..οι αλλοι απλα διαβαζουν τα ετοιμα...το ιδιο κ σε Τρικαλα-Καρδιτσα...μαλιστα σε κριτικες δικες μου με μαυριζουν κατα κορον... :jerking:...αλλα να μπουν κ να γραψουν κανα νεο ή καμμια κριτικη δεν το κανουν...ας ειναι καλα κ ο gl επισης που συνεχιζει... :)
αν εμενα Λαρισα θα ειχες κ μενα να γραφω,αλλα δυστηχως ειναι η πουτανα η αποσταση κ πουτανα η δουλεια... :huh: :huh:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω φυσικα θα συνεχισω για το μονο λογω εδω σασ βλεπω ολουσ σαν μια παρεα κ μου αρεσει πολυ αυτο το σαιτ κ περναω ευχαριστα 3-4 ωρεσ την μερα εδω μεσα φιλε.
αν θελει να ενμερωνει και κανενασ αλλοσ δεκτοσ φυσικα.
για τα μαυρισματα φιλε γραψτα κανωνικα και συνχισε εινε απο μερικουσ που θελουν η ενμερωσει να σταματισει εγω ετσι πιστευω και φυσικα αν κ μεχρι σημερα εμενα δεν με μαυρισε ουτε ενασ ,,,και αν το κανει στα αρχιδια μου ετσι απλα.
το σαιτ εινε ενημερωτηκο οπιοσ θελει ασ βοηθα εδω μεσα με κριτικεσ κ ενημερωσεισ απο τα μετοπα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω φυσικα θα συνεχισω για το μονο λογω εδω σασ βλεπω ολουσ σαν μια παρεα κ μου αρεσει πολυ αυτο το σαιτ κ περναω ευχαριστα 3-4 ωρεσ την μερα εδω μεσα φιλε.
αν θελει να ενμερωνει και κανενασ αλλοσ δεκτοσ φυσικα.
για τα μαυρισματα φιλε γραψτα κανωνικα και συνχισε εινε απο μερικουσ που θελουν η ενμερωσει να σταματισει εγω ετσι πιστευω και φυσικα αν κ μεχρι σημερα εμενα δεν με μαυρισε ουτε ενασ ,,,και αν το κανει στα αρχιδια μου ετσι απλα.
το σαιτ εινε ενημερωτηκο οπιοσ θελει ασ βοηθα εδω μεσα με κριτικεσ κ ενημερωσεισ απο τα μετοπα.
ετσι ειναι...
παλιοτερα με πειραζε το μαυρισμα,πλεον ειμαι στα αρχιδια μου....μακαρι να εμφανιστουν κ αλλα ενεργα μελη...ειδωμεν.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
παντοσ ενα θα πω ειλικριΝα δεν μπορω να καταλαβω αυτουσ που δεν γραφουν.
μια παρεα βρε παιδια ειμαστε ολοι φτιαχνεισ ενα φραπεδακι στο σπιτι και καθεσαι το απολαμβανεισ με το μπουρδελα παρεα κ βοηθασ αφου πασ και πασ στα σπιτακια. εγω ετσι το βλεπω βρε παιδια ,,γιατι να μην γραψω να βοθησω τα παιδια εγω ετσι το βλεπω χωρισ να εχω κανενα μα κανενα συμφερων.απλα ολοι δεν εχουμε να Χωρισουμε κατι μια ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η αννα λοιπων εινε μια ψιλη κουκλαρα  με ξανθα μακρια μαλλια κ πολυ ωραια βυζια κ προσοπω πολυ ομορφω με ματαρεσ.
δινω το 30αρακι στην νταρντανα τσατσα κ περναω στο δωματιο απεναντι απο το σαλωνι.
σε λιγω ερχεται η αννα κ βγαζει το σουτιεν κ βλεπω μπροστα μου μια καλονη με βυζαρεσ κ προσοπω κουκλαρασ.
ξαπλωνει διπλα μου κ αρχιζουμε τησ αγκαλιτσεσ κ τα χαδακια ενω την πεταξα κ φυλλακια στο μαγουλακι ενω αυτη με χαιδευε σε ολο το σωμα λεγωντασ μου να ξαπλοσω ταψι κ να χαλαρωσω ,,μου αρχιζει να με φυλαει σε ολο το σωμα κ να μου πιπιλαει τησ ρωγεσ σε αργω κ σταθερωτεμπο κ εγω την ζητησα να ανεβασει στροφεσ στη γλωσσα τησ γιατι με γκαυλωνει αφανταστα να μου γλοσωχτυπαν τησ ρωγεσ μου κατι που εκανε σε ικανοποητικο βαθμο η κουκλαρα.μετα περασμα με το στωμα τησ την καποτα κ πιπα πολυ καλη με γρηγορω ρυθμο κ αρχιδωχαιδεματα πολυ γκαυλιαρηκα κατω στην αρχιδωρηζα η  πιπα τησ πολυ καλη ενω μου πεταξε τον κολω στο πλαι οπου χαιδευα αφτα τα αφρατα κολομαγουλα τησ.
ενω πριν αρχισει το ροντεο τησ ζητησα να μου φερι τησ πολυ ωρεεσ βυζαρεσ τησ στη μαπα να τησ φυλισω απαλα ομωσ χωρισ ρουφηγματα αγρια μονο με γλωσωχτηπηματα στη ρωγα που ειχε καγκελωσει.πρωτη σταση με την αννα να καθεται παλα με ργεσ κινησεισ στον πουτσο μου πολυ αλη αισθηση στο μουνακι τησ ενω μολισ εγω ανεβασα τησ γαμωστροφεσ τα πρωτα βογγητα εφτιαξαν την ατμοσφαιρα στο δωμα πολυ καλα αναβωκατεβασματα στον πουτσο σε καλο τεμπω.
δευτερη σταση με πλατη στο καλαθη να την καρφωνω κ να κανει καλα καθισματα στον πουτσο με πλατη κ την πεταξα  και 2-3 μπατσιδια
3η σταση πισωκωλητα με εμενα ορθιο στη γωνια του κρεββατιου και αυτη στα τεσσερα να την καρφωνω δυνατα ενω η θεα απο το στησιμο τησ κουκλαρασ ητανε μαγευτικη στα τεσσαρα κ αυτη η κολαρα χτυπουσε στο σωμα μου κ με τρελεναι.
4η σταση η αγαπημενη μου οπου χυμιξα στο κρεβατι και αφου σηκωσε τα μακρια τησ ποδια στα καπακια την διπλωσα κ αρχισα εκει να την γαμαω δυνατα οπου μετα απο λιγω κ αφου ενω την πηδουσα με αρχιδωχαιδευε κιολασ τησ τα δωσα ολα μεσα στο μουνακι τησ.
αν θα ξαναπηγενα ναι βεβαιωσ περασα καλα με την καλονη αννουλα. τωρα θα τεσταρω μετα απο καμια 8-9 μερεσ κ την τσεχα στο 23 μαγκεσ κ θα ενημερωσω.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ παιδια.
βρεθηκα πριν 3  ωρεσ ανελπιστα στη λαρισα κ κατεθεσα στην ξανθια τσεχα την σαρα στο υφαιστου 23 μαγκεσ ενα μονο θα σασ πω.
η καλυτερη καταθεση στο 2012 ακολουθη λεπτομερεισ κριτικη τα ιδα ολα μααα ολα δεν υπερβαλω παιδια .

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
το παρακανα αυτο το σ-κ μαγκεσ.μολισ εφυγε η κριτικη για την πιο πετυχυμενη καταθεση μου στο 2012 .
σημερα καταλαβα τη σημενει αθηνα παιδια κ σασ ζηλευω πραγματικα.
καλεσ κ η αννα η ιταλιδα κ η ευα η πολωνεζα αλλα η σαρα πιο πανω απο ολεσ μαγκεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom