Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 267K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αυτον τον καιρο ηφαιστου.
αννα ιταλιδα.
σαρα τσεχα.
ευα πολωνεζα.
σασ τησ προτινω ολεσ εινε σουπερ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πριν 2 ωρεσ καλο καινουργιο μωρακι  στο βυρονωσ 18 .
χριστινα απο ουγγαρια με ωραια βυζακια πολυ καλο σωμα ωραιο προσωπακι και κοντα μαλλια.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πηγαινα τη νυχτα για την χριστινα την ουγγαρεζα 4 μερεσ στη λαρισα στο βυρωνωσ 18 αλλα στη βυρωνωσ χτεσ τη νυχτα πολλα κλειστα μαγαζια οπωσ κ αυτο κ ετσι πηγα ηφαιστου 25 στην ευα την πολωνεζα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εν το μεταξυ θα σασ πω κατι ασχετο αλλα σημαντικο.
εμαθα προχθεσ απο μια γνωστη μου που δουλευει στο νοσοκομειο οτι υπαρχει ενα μπαρ σε ενα χωριο τησ ελλασωνασ που αρπαξαν πολυ παπουδεσ εητζ.προσοχη παιδια αν καπιοσ χτυπαει εκει σε αυτα τα μερη.

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
54
Πόντοι
1
εμαθα προχθεσ απο μια γνωστη μου που δουλευει στο νοσοκομειο οτι υπαρχει ενα μπαρ στο λυκουδι ελλασωνασ που αρπαξαν πολυ παπουδεσ εητζ.προσοχη παιδια αν καπιοσ χτυπαει εκει σε αυτα τα μερη.

κι εσυ προσοχη ομως τυπε...βλεπω οτι το δουλευεις ασταματητα το εργαλειο...δεν κανει τοσο πολυ θα παθεις κανα προστατη εισαι και νεος :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ενοειτε κ προσεχω ειδικα στησ εξω βυζυτεσ.τεταρτη σε αιματολογικο εκανα εξετασεισ φιλε για εητζ και c .
20 ευρω το πρωι τησ κανεισ απογευμα ξερεισ τα παντα .
ολα καλα ητανε.κανε κ εσυ καμια να ξερεισ τι γινεται.

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
54
Πόντοι
1
ενοειτε κ προσεχω ειδικα στησ εξω βυζυτεσ.τεταρτη σε αιματολογικο εκανα εξετασεισ φιλε για εητζ και c .
20 ευρω το πρωι τησ κανεισ απογευμα ξερεισ τα παντα .
ολα καλα ητανε.κανε κ εσυ καμια να ξερεισ τι γινεται.

ωραιος ο δικος μου ;)
τυπε μου μην ανυσηχεις, εγω ξερω που χτυπαω...αν και εδω και καμποσα χρονια τις εχω περιορισει τις γκομενες-πουτανες..λιγο η "κριση", λιγο οι αρρωστιες...τοσα ακουμε και βλεπουμε καθε μερα...οσο να'ναι καταλαβαινεις ;)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πηγαινα τη νυχτα για την χριστινα την ουγγαρεζα 4 μερεσ στη λαρισα στο βυρωνωσ 18 αλλα στη βυρωνωσ χτεσ τη νυχτα πολλα κλειστα μαγαζια οπωσ κ αυτο κ ετσι πηγα ηφαιστου 25 στην ευα την πολωνεζα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εμαθα προχθεσ απο μια γνωστη μου που δουλευει στο νοσοκομειο οτι υπαρχει ενα μπαρ σε ενα χωριο τησ ελλασωνασ που αρπαξαν πολυ παπουδεσ εητζ.προσοχη παιδια αν καπιοσ χτυπαει εκει σε αυτα τα μερη.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
581
Πόντοι
81
Φιλε πιατσοβιε ξέρουμε όνομα από το bar..??σε χωριό η στην ελλασοννα..;

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μολισ γυρισα σπιτι παιδεσ απο καταθεση στο βυρωνοσ 18 στην καινουργια χριστινα απο ουγγαρια .
τα υπολοιπα στην κριτικη που θα αναρτησω τωρα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μολισ γυρισα σπιτι παιδεσ απο καταθεση στο βυρωνοσ 18 στην καινουργια χριστινα απο ουγγαρια .
τα υπολοιπα στην κριτικη που θα αναρτησω τωρα.
.
ενω σε ερωτηση που εκανα στην χριστινα αν δουλεψε αλλου μου ειπε σε δραμα και πατρα παιδια.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα τη νυχτα στη βυρονωσ με πολυ καλη καταθεση στο βυρονωσ 14 οπου σηναντησα ενα ξανθο δημετρο μοντελο τη νικολ απο ρωσια κουκλαρα αμαζωνα city toyrs επιπεδου και ανω χωρισ καμια υπερβολη η κοπελα εχει 5 μερεσ λαρισα και θα μινη μονο ακομα 10 μερεσ  παιδια.μου ειπε δουλευε στη βουλιαγμενησ σε ενα στουντιο στην αθηνα.περισοτερα στην αναλυτικη κριτικη για τη νικολ.
στα αλλα εχω ακομα μια εκπληξη.
βυρονωσ 14 λοιπων η νικολ η ρωσιδα
βυρονωσ 11 η ρωξανα η πιπινα βυζαρου ισπανιδα.
βυρονωσ 16 στο δυοροφω η μονικα η μικροκαμωμενη ρουμανιτσα.
βυρονωσ 18 χριστινα η ουγγαρεζα.
βυρονωσ 20 η νικολ η πιπινα γαλλιδουλα.
απεναντι βρονωσ 8 η εκπληξη,,καινουργιο μοντελο μελαχροιω φωβερω απο ιταλια δν θυμαμαι ονομα ομωσ θα την τεσταρω συντομα μιασ κ εμεινα αναυδοσ στο σαλονι βλεποντασ μπροστα μυ ενα μοντελο πραγματικο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
βολτα τη νυχτα στη βυρονωσ με πολυ καλη καταθεση στο βυρονωσ 14 οπου σηναντησα ενα ξανθο δημετρο μοντελο τη νικολ απο ρωσια κουκλαρα αμαζωνα city toyrs επιπεδου και ανω χωρισ καμια υπερβολη η κοπελα εχει 5 μερεσ λαρισα και θα μινη μονο ακομα 10 μερεσ  παιδια.μου ειπε δουλευε στη βουλιαγμενησ σε ενα στουντιο στην αθηνα.περισοτερα στην αναλτικη κριτικη για τη νικολ.
στα αλλα εχω ακομα μια εκπληξη.
βυρονωσ 14 λοιπων η νικολ η ρωσιδα
βυρονωσ 11 η ρωξανα η πιπινα βυζαρου ισπανιδα.
βυρονωσ 16 στο δυοροφω η μονικα η μικροκαμωμενη ρουμανιτσα.
βυρονωσ 18 χριστινα η ουγγαρεζα.
βυρονωσ 20 η νικολ η πιπινα γαλλιδουλα.
απεναντι βρονωσ 8 η εκπληξη,,καινουργιο μοντελο μελαχροιω φωβερω απο ιταλια δν θυμαμαι ονομα ομωσ θα την τεσταρω συντομα μιασ κ εμεινα αναυδοσ στο σαλονι βλεποντασ μπροστα μυ ενα μοντελο πραγματικο.
αξιος :rockon: :rockon: :rockon:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τι κανεισ φιλε μου μολισ εφυγε η κριτικη.
αστα φιλε μου επαθα πλακα μιλαμε για κλασεισ παραπανω γκομενα απαιχτη σε ολα να ναι παντα καλα το κοριτσι η νικολ.
τωρα θα τεσταρω την αλλη μοντελα την ιταλιδα στο 8 οπωσ ανεβενησ για φρουριο στο αριστερω σπιτακι επισησ μοντελο και αυτη.μπραβω η λαρισα βηματα μπροστα μαγκεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ρε παιδια τη γυναιτε με το σαιτ.
η κριτικη μου για την ναταλυ προχθεσ στο ηφαιστου 23 γιατι εξαφανιστηκε τι εγινε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ρε παιδια τη γυναιτε με το σαιτ.
η κριτικη μου για την ναταλυ προχθεσ στο ηφαιστου 23 γιατι εξαφανιστηκε τι εγινε.
χαθηκαν δεδομενα 12 ωρων,το γραψε ο Αντισθενης σε αλλο θρεντ,κανε ενα κοπο κ ξαναγραψτην παιχταρα μου. :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom