Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Πολλά spam σβήστηκαν και banned δύο nick (mlk1989 και ks1995).

larisaboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
επιτελους.. αν και θα μπει με αλλο nick παλι το retard

mitsaras@

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες μηπως ξερεται που παιζει μπαλα η αννα η βυζαρου και  σονια η ρωσιδα αυτον τον καιρο?

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
περασμα πρν λιγω απο βυρωνοσ και δουλευαν,,,,η ξενια οι βυζαρου ουκρανεζα στο 2ωρωφω, ενω βραδυ σημερα επεστρεψε και θα εινε η γνωστη μωνικα πιπινωρουμουνα.η σουζι η γερμανιδα στο ποστω τησ ενω το βραδυ την αλαζει μια καινουργια βουλγαρα μου ειπε ενω το σπιτακι τησ αννασ τησ βυζαρουσ ητανε κλειστω,κ επισησ στο ποστω τησ ητανε και η ομορφουλα σωνια απο ρωσια.απεναντι τωρα ανεβαινοντασ για φρουριο ητανε η μαρριανα που πηρα πριν λιγεσ ημερεσ απο ρουμανια στο δεξι σπιτακι..ενω στω αριστερω επεστρεψε η αννα η βραζιλιανα για οσουσ την ξερουν μου ειπε οτι 2 μηνεσ ητανε στην κυπρο .αυτα μαγκεσ.

mitsaras@

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η αννα η βραζιλιαννα που παιζει μπαλα φιλε μαλλον θα κανω εξορμηση σημερα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βυρωνωσ 20 τη νυχτα κ σασ εχω φρεσκα νεα.μαρια απο σλοβακια η κοπελα ομορφη μελαχροινη με τελειο σωμα και κανωνικα βυζακια,,αλλαζει την σουζη στησ 6 το απογευμα.σκαω το 30αρακι και μπαινω στω δωμα κ σε λιγω φτανει το μαρακι μεσ στο χαμωγελω με βουταει κ αρχιζει κατι προκαταρκτικα πολυ σπεσιαλ με φυλακια χαδακια κολοτρυψιματα και πιπιλισμα και τρελο γλυψιμο στισ ρωγεσ μου .μετα τησ εφερα τα βυζακια τησ στο στωμα μου οπου τησ τα εγλιφα κ αυτη φωναζε γκαυλιαρικα λογια μεσ την γκαυλα ητανε το σλοβακι κ μου αρχισε μετα απο λιγω μια πιπα μαγκεσ φωτια σκετη ρουφηγμα του πουτσου ωσ το λαρυγγα με γρηγορεσ λυσασμενεσ κινησεισ λεσ κ επεζα σε τσοντα λεμε στη συνεχεια τον χτυπουσε στο πρωσωπο τησ με παθωσ κ εβρυζε το πουταναριω.στισ στασεισ του σεξ τωρα το πηγα αναποδα εχτεσ πρωτη σταση με αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια να την καρφωνω κ αυτη να ουρλιαζει γκαυλα σκετη η κοπελα τον λατρευει τον πουτσο κ το διχνει τα δινει ολα μεσα .μετα αυτη απο πανω εκατσε στον πουτσο μου οπου εκανε κατι σπασιματα η κοπελα σκετη γκαυλα με αναψε κ τησ ειπα να χαλαρωει οπου κ το εκανε αναλαμβανωντασ εγω δραση τη σφυρωκωπουσα 5 λεπτα αγρια με ουρλιαχτα σκετη τσωντα λεμε κ μετα τησ τα δωσα ολα στη μουνα τησ οπου μιναμε ετσι αγκαλιασμενη για λιγω μετα.τι να πω μαγκεσ την πρωτινω σε ολου σασ με τα χειλια φοβερη η μαρια θα περασει σουπερ οπιοσ παει το λεω με σιγουρια απολυτη.επισησ καινουργια ψωμωμενη μελαχροινη ητανε στην υφαιστου στο 1ο σπιτακι πανω απο το λασ βεγκασ αντζελα απο ιταλια μου ειπε.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα στην λινα την θεσσαλονικια 40αρα με το τελειο σωμα κ το ωραιο πρωσωπακι στη βυρωνωσ 18 ητανε μετακομισε απο υφαιστου εδω κ 10 μερεσ.αλλη μια φωρα πολυ καλη η λινα με φοβερη  :pipa2:κ ολεσ οι στασεισ χωρισ καμια βιασυνη κ διαμαρτυρια ενα ευχαριστω 15 λεπτο μαγκεσ το 30ρακι επιασε τοπο ενω μου ειπε ι λινα πωσ εδω κ 10 μερεσ δινει κ το κωλαρακι τησ κ εινε πολυ στενω κ το προσφερει με 60 γιουρια.......κ κατι τελευταιο ,,,,,,,ειχε τσατσο των γνωστω σε ολο το παννεληνιο κυριακο παπαχρωνη που εφερνε βολτεσ με ενα ποτηρι ουισκι στα χερια κ καπνιζε συνεχωσ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
piatsovios εισαι ωραιος... :rockon:αυτη η λινα εχει μεγαλο βυζι? :tits2: :tits2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φιλε η λινα δεν θα ελεγα οτι εχει πολυ μεγαλο βυζι αλλα αξιζει στο δωμα. να να ρωτα κ τον παπαχρωνη αν πασ :grin: :2funny: :grin: :2funny: :s&m_3:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανεις στη vila αυριο τι παιζει?
ποια κοριτσια δουλευον πρωι, βραδυ

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα στη Σονια vila erotica.
ψιλη βυζαρου ξανθια συμπαθιτικη δεκτικη σε ολα.
τιμες 30 απλο (75 μασαζ 69 στα 15 λεπτα) και150 φουλ(πηρα το 75)
χωρος τελειως υπηρχε και αλλη μια ξανθια καλη ονομα δεν θυμαμαι γιατι ειχα στραβωθει απο τα βυζια της Σονιας.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισκεψη τη νυχτα στην υφαιστου στο σπιτακι πανω απο το λασ βεγκασ οπου ητανε η νταρντανωμουνα αντζελα απο ιταλια με τουσ μεγαλουσ βυζουσ...φιλοτιμη κ ζεστη μεσα με φωβερη πιπα ,κ ολεσ η στασεισ χωρισ βιασυνεσ,,30ε.

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καμία μαυρούλα σε σπίτι η στούντιο παίζει πουθενά ?

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα στην υφαιστου πανω απο το λασ βεγκασ ,,βικτωρια 22χρωνωσ μελαχροινωσ πειρασμοσ απο σερβια 2 μερεσ στην λαρισα σκαω το 30ρι στην κυρια αλεκα κ μπαινω να την δοκιμασω.ερχεται το μωρακι με αγκαλιαζει χαιδεματα πολυ καλα ,κ μετα βγαζω το σλιπακι καθωσ μου τον εκανε πυραυλο κ αρχιζει μια πιπα ολα τα λεφτα πολυ δυνατη κ με διαρκεια πολυ καλη πιπα κ με γλωσωχτυπηματα στο γκαυλακι ολο τρελα....η 1η σταση ητανε με αυτη απο πανω οπου την καρφωσα δυνατα κ εσκουζε απο γκαυλα κανωντασ στο δωμα πιο καυτη την ατμοσφαιρα.μετα την εβαλα απο κατω οπου μετα απο ενα καρφωμα διαρκειασ με τα ποδια στα καπακια τησ τα αδειασα ολα μεσα στη μουναρα τησ.μπραβω πολυ καλο το σερβακι περασα πολυ καλα.φευγωντασ να παρω το αμαξι περασα απο βυρωνωσ οπου ηταν η λινα ,η μαρια η καινουργια πολυ καλη σλοβακα μελαχροινη,κ η σωνια η ρωσιδα  ενω το παζλ ολοκληρωνωνταν με τον παπαχρωνη να βολταρει πανω κατω απο εξω τα σπιτακια με ενα ποτηρι ουισκι στα χερια.

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
καταθεση τη νυχτα στην υφαιστου πανω απο το λασ βεγκασ ,,βικτωρια 22χρωνωσ μελαχροινωσ πειρασμοσ απο σερβια 2 μερεσ στην λαρισα σκαω το 30ρι στην κυρια αλεκα κ μπαινω να την δοκιμασω.ερχεται το μωρακι με αγκαλιαζει χαιδεματα πολυ καλα ,κ μετα βγαζω το σλιπακι καθωσ μου τον εκανε πυραυλο κ αρχιζει μια πιπα ολα τα λεφτα πολυ δυνατη κ με διαρκεια πολυ καλη πιπα κ με γλωσωχτυπηματα στο γκαυλακι ολο τρελα....η 1η σταση ητανε με αυτη απο πανω οπου την καρφωσα δυνατα κ εσκουζε απο γκαυλα κανωντασ στο δωμα πιο καυτη την ατμοσφαιρα.μετα την εβαλα απο κατω οπου μετα απο ενα καρφωμα διαρκειασ με τα ποδια στα καπακια τησ τα αδειασα ολα μεσα στη μουναρα τησ.μπραβω πολυ καλο το σερβακι περασα πολυ καλα.φευγωντασ να παρω το αμαξι περασα απο βυρωνωσ οπου ηταν η λινα ,η μαρια η καινουργια πολυ καλη σλοβακα μελαχροινη,κ η σωνια η ρωσιδα  ενω το παζλ ολοκληρωνωνταν με τον παπαχρωνη να βολταρει πανω κατω απο εξω τα σπιτακια με ενα ποτηρι ουισκι στα χερια.

Ο Παπαχρονης... ποιος ειναι ????

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μπουρδετσαρκα το πρωι σημερα στην πολη κ τα νεα εινε τα εξησ .
στη βυρωνοσ 18 κλειστο,βυρωνωσ 20 εφυγε η σουζη κ εινε 2 καινουργιεσ τοπ επιλογεσ ,,μαρια ψιλω αλογω με ωραια φατσα κ φωβερω σωμα οπου κατεθεσα.κ επισησ βραδυνη η μαρια η σλοβακα μελαχροινη επισησ πολυ καλη.στο 2ωρωφω κατω η σωνια η ρωσιδα κ πανω η πιπινωρουμανα η μονικα που ξαναγιρεισε.απεναντι απο το δρωμω τωρα στο 8 καινουργια χωντρη βουλγαρα κ απεναντι στο 19 καρλα ξανθια ομορφη απο ισπανια.
υφαιστου τωρα στο 1ω πανω απο το λασ βεγκασ η ατζελα η ιταλιδα με τησ τεραστιεσ βυζαρεσ.το 2ο κλειστο κ στο τριτο ξανθια συμπαθητικη βουλγαρα.στην καταθεση τωρα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βυρωνωσ 20 λοιπων μαρια μαλαχροινη αμαζωνα απο ρωσια ψιλη καλλιγρανη με ωραια βυζια.δινω το 30αρακι κ μπαινω στω δωματιο οπου σε λιγακι ερχεται το μαρακι με ενα γλυκο χαμογελω ξαπλωνει διπλα μου και αρχιζει να με χαιδευει πολυ ωραια σε ολο το σωμα μου κ επεσαν κ τα πρωτα φυλλακια σε στομα κ μετα απο λιγακι μετα απο αραξωκωλιεσ κ χαδακια μου εφερε στη μαπα τησ βυζαρεσ τησ οπου τησ εγλυψα με ωρεξη κ τησ πιπιλισα ωρα με γλυψιματακια ρουφηγματακια κ γλωσωχτυπηματα ενω η ρωγεσ τησ ειχανε γκαυλωσει πολυ.μετα γυριση κ με πεταει τη μουναρα τησ στω στωμα ενω μου περασε καποτα στον πουτσο οπου αρχισε μια πολυ καλη πιπα αραζωντασ ταυτοχρωνα τη μουναρα τησ στο στωμα μου οπου εχωσα ολη την γλωσσα μου στη μουναρα τησ οπου χωρτασα να τη γλυφω πολυ καθαρω μουνι κ πολυ τρυφερω εβαλα ολη τη γλωσσαρα μεσα λεμε ενω αυτη αρχιζε πιο δυνατη πιπα οσω την εγλυφα την μουνα τρελαθηκε φεναιτε η γκαυλα ενω κα σε λιγακι γλυφωκολη δεν αντισταθηκε καθολου επισησ τρυφερη κ καθαρη κωλαρα ειχε το μωρω.μετα εκατσε στην πουτσα μου οπου την αρχισα κατι γαμησια γκαυλα σκετη ενω κ αυτη μου πεταξε κατι ρωσικα σπασιματα τα ειδε ολα ο πουτσοσ μου,μετα γυρισε με πλατη πρωσ εμενα οπου την σφυρωκωπησα ενω μου χαιδευε τα αρχιδια πολυ παιχνιδιαρηκα .το τελοσ ηρθε με αυτη απο κατω να διπλωνω τησ πανηψυλεσ πωδαρεσ τησ να την καρφωνω κ να τη χυνω.καινουργια φωβερη επιλογη για λατρεισ μωνω των αμαζωνων.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα στη βυρωνοσ 11 στο δεξι ανεβαινωντασ για φρουριο κ εινε 11 μαγκεσ οχι 19 το λεω να μην μπερδευαιστε.εκει συναντησα τη νυχτα τη βικτωρια την σερβιδα με το ωραιο σωμα κ το ωραιο πρωσωπαι μελαχροινω πιπινακι.στο σαλωνι βγαινει καπωσ ντρωπαλη κ συνεσταλμενη αλλα μην σασ ξεγελασει αυτο γιατι μεσα θα βρεθειτε πρω εκπληξεωσ μαγκεσ.σκαω το 30αρακι κ χαλαρωνω στω δωμα οπου σε λιγακι ερχεται η βικτωρια κ με αγκαλιαζει κ αρχιζει κατι χαδακια πολυ καλα φυλλακια κ γλυψιματα στο στηθωσ μου πιπιλισματα που με γκαυλωναν σιγα σιγα κ γω την ρουφηξα τα ωραια βυζακια τησ κ τα χτυπουσα με τη γλωσσα μου μεσ τη γκαυλα.μετα αραξε στο πλαι κ μου πηρε την πουτσα στο στωμα σε σταση καμαρασ με εμενα να την χαιδευω στα κολωμερια τησ κ σιγα σιγα να την βαζω μουνωδαχτηλω οπου δεν αντισταθηκε κ τησ αρεσε κιολλασ ενα μολισ πηγα για κωλωδαχτηλω μου τραβηξε το χερακι ευγενικα .μετα η πρωτη σταση ητανε με αυτη απο πανω να καθεται στην πουτσα μου κ να με αγκαλιαζει με τα ποδια τησ να τα πεταει πανω πουτανιαρικα κ εγω ανεβασα στρωφεσ καρφωνωντασ τη, τη μουνα κ  η φωνεσ τησ να δωνουν την ατμωσφαιρα στο δωμα οπου το κοριτσι εδωσε ρεσιταλ στην πουτσα πανω με τελια σπασηματα .η καταθεση οπωσ παντα ηρθε με αυτη απο κατω κ αφου σηκωσε τα ποδια τερμα στα καπακια την καρφωσα ανελεητα κ μετα απο λιγακι τησ τα δωσα ολα μεσα ενω αυτη βωγγαγε μεσ την γκαυλα.μαγκεσ περασα σουπερ ηταν τελεια η βικτωρια στο σαλωνι αβγαλτη  ,μεσ το δωμα ΑΠΑΙΧΤΗ μπραβω βικτωρια μου θα σου ξαναρθω.επισησ το πρωι στο ιδιο σπιτακι εινε καινουργια ισπανιδα ξανθια με ωραια ματακια καρλα απο ισπανια οπου ψηνωμαι να τη δοκιμασω το επομενω διαστημα κ αυτη.αααα επισησ κατι που ξεχασα παιδια .η βικτωρια εινε η ιδια που κατεθεσα πριν λιγεσ ημερεσ στην υφαιστου εχει στη λαρισα 10 μερεσ οπου εκατσε μονω 5 ημερεσ στην υφαιστου κ εδω και 2 μερεσ επιασε δουλεια στη βυρωνωσ 11.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
λαρισα πριν λιγω κ φευγωντασ περασα απο βυρωνοσ οπου η γκαυλα χτυπησε κοκκινω απο τα μουνακια που τα πεταξαν ολα ολε εξω κ πηγα στω βυρωνοσ 11 οπου κατεθεσα στην καρλα απο ισπανια, ξανθια μετριου αναστηματοσ ομορφη με πολυ ωραιο σωματακι.στο δωμα τωρα ερχεται η καρλα οπου με αγκαλιαζει κ μεριχνει στο κρεβατι οπου με αγκαλιαζει κ αρχιζει κατι φυλλακια στω μαγουλο πολυ ωραια κ μετα αρχισε να πιπιλιζει τησ ρωγεσ μου πολυ ωραια οπου με τησ δαγκωσε κ λιγακι κ αρχιζει αμεσωσ μετα μια πιπα αραγμενη στο πλαι ενω εγω χαιδευα τα βελουδινα κολωμαγουλατησ. στο γαμησακι τωρα η 1η σταση ητανε με αυτη απο επανω να κουνιεται πανω στην πουτσα χαλαρα,,ενω μολισ αρχισα να τη σφυραρω βογγαγε απο γκαυλα αλλα εβγαλε την πουτσα απο μεσα τησ κ εβαλε λιγακι κρεμουλα.μετα την εβαλα απο κατω οπου την δυπλωσα κ τησ των καρφωσα πολυ δυνατα.το τελοσ σημερα ηρθε με αυτη απο πανω να την καρφωνω κ αυτη να παραδιδεται γλυκα στην αγκαλιαμου οπου μετα απο λιγω την εχυσα δυνατα.επισησ στο ενδιαμεσω τησ πιπιλισα με τη γλωσιτσα τα ωραια βυζακια τησ...πολυ καλη η καρλα μπραβω στο κοριτσι σεβετε τον πελατη ,τα 30 γιουρια επενδυθηκαν πολυ σωστα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η καρλα απο την βιλα ηταν φιλε;

Stories