Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και να ξερεισ ΓΛ δεν υπαρχει καμια πρωσωπικη αντιπαραθεση μα καμια ουτε που των ξερω τον μαλακα αλλα.δεν δεχομαι με τιποτα τησ φαντασιεσ του και τησ ψευτικεσ κριτικεσ σε ενα σαιτ που υπεραγαπω κ το γουσταρω.δεν μπορει εγω να παω στα ρδελα 1 φωρα την εβδομαδα να βλεπω σε ολα τι παιζει κ να βγαινει ο οπιοσδηποτε να γραφει πραγματα που δε στεκουν καταλαβεσ φιλε....αλλα συντομα κατσε κατσε να δουμε τι θα ανακαλυψεισ κ εσυ αν μπορεισ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΚΙΟΛΛΑΣ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω σε προκαλω φιλε δημητρησ κανε αποψε μια τσαρκα λαρισα στη βυρωνοσ να δουμε πιοσ λεει ψεματα εδω μεσα
μακαρι να μπορουσα,αλλα ο χρονος κ η αποσταση, ειδικα αυτες τις μερες ,δε μου το επιτρεπει...
οσο για τα υπολοιπα, συμφωνω με τον προλαλησαντα gl,στο ποστ του...δεν εχω να προσθεσω κατι...

Κ ενα σχολιο προς piatsovio,ks κ καθενα καινουργιο κ μη, που μπαινει να ενημερωσει: μπορει να μην ειμαι τιμημενος,( δεν με αποσχολει καθολου),αλλα ειμαι στο σαΐτ απο το 2008 κ εχω αποδειξει πανω κατω ποιος ειμαι κ τι γραφω...Δικαιουμαι κ γω την αξιοποιστια,οχι μονο ο φιλος μου κ συμπαθης gl...αν μη τι αλλο ειμαι σχετικα απο τους πρωτους που αρχησα να γραφω αναφορες απο κεντρο της Λαρισας,σε ενα θρεντ που ειχε ξεχαστει κ ψιλοπαρακμασει κ δεν εγραφε κανεις τιποτα...ανατρεξτε κ δειτε κριτικες μου σε σπιτακια που δεν ειχαν μπει ουτε στον καταλογο τοτε κ ημουν αναγκασμενος να τα γρσφω μονο στο θρεντ...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
κ εγω αν το δουμε ετσι για τα σπιτακια εντοσ τησ πολησ σε αναφωρεσ ειμαι ισωσ και 1οσ αυτη τη στιγμη φιλε αλλα δεν με νιαζει αυτο ενα πραγμα θελω ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ.αποκατασταση τησ αληθειασ πολλα ζηταω.κ γω μελοσ απο το 2008 ειμε ασχετα αν εχασα κωδικουσ και αλαξα ονομα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και μην ξεχνασ κ κατι αλλο οτι παλαιοτερα σε επισκεψεισ που εκανεσ στα σπιτακια τησ λαρισασ μου ειπεσ μπραβω σε ευχαριστω για τι τα πραγματα ητανε ακρυβωσ οπωσ τα γραψα.εινε ετσι η οχι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
και μην ξεχνασ κ κατι αλλο οτι παλαιοτερα σε επισκεψεισ που εκανεσ στα σπιτακια τησ λαρισασ μου ειπεσ μπραβω σε ευχαριστω για τι τα πραγματα ητανε ακρυβωσ οπωσ τα γραψα.εινε ετσι η οχι.
ετσι ειναι, αλλα αν θες να το συνεχησουμε,θα πρεπει να παμε με π.μ. κ οχι να σπαμαρουμε στο θρεντ... ;)
κ οι αντιδικιες σου με το Ks να τις κανετε με π.μ. ή κατευθειαν αναφορα στον Αντισθενη κ οχι μεσα στο θρεντ.Αυτο στο λεω καθαρα φιλικα... ;)

Κ αφου γραφεις απο το 2008 θα επρεπε να εχεις διαβασει κ λιγους τους κανονες του σαιτ...δεν εχει νοημα να βριζεστε εδω μεσα, δεν τον ενδιαφερουν κανεναν αυτα...κανε μια αναφορα κ τελος...εδω ενημερωνουμε,δεν καντηλιαζουμε ουτε βριζουμε...

κ εσυ παλικαρι μου ks,αν θες να συνεχησεις να γραφεις να εισαι πιο μαζεμενος...δε το συνεχιζω αλλο,γιατι στο τελος θα νευριασω εγω... :huh: :huh:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
κ κατι που ενδιαφερει το θρεντ:

boobssucker δεν σε εστειλα εγω παλικαρι μου ουτε στην Ευα,ουτε στην Μαγια...ουτε τις εχω δει τις κοπελες,ουτε τις εχω δοκιμασει...
Για αυτα που γραφεις στην κριτικη σου,να μην γενικευεις αλλα να αναφερεις ποιος κ τι...αν σε ενημερωσαν λαθος να μπαινεις κ να γραφεις σε αυτον που σε εστειλε ή σε πηρε στο λαιμο του.Αυτα στα λεω γιατι αναφερεις συναγωνιστες στην Λαρισα,χωρις να αναφερεις ποιος σου ειπε τι...μη μηδενιζεις την προσπαθεια ολων μας για ενημερωση... :huh: :huh:
(Αν δεν πιστευεις εμενα για ντενισα,κανε εναν κοπο κ διαβασε απο τα υπολοιπα παιδια που γραψανε κριτικες....αν δεν πειθεσαι πλεον,προβλημα δικο σου... :huh:)
Αποδεκτό το σχολιο σου,και ζηταω συγγνωμη τοτε δημοσιως....Δεν το εκανα εσκεμμενα για να γενικευσω,αλλα για να μην προσβαλλω καποιους αλλους (άλλους 2 συγκεκριμενα ) που μ εστειλαν.Φυσικα και δεν τους ξερω,αλλα εκτιμώ τη διαθεση τους να βοηθησουν.Ειμαι καλοπροαιρετος και δεν θελω να πιστευω οτι το εκαναν επιτηδες..Οσοι προτειναν Μαγια(και πιο παλια Ευα) ξερουν ποιοι ειναι....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αποδεκτό το σχολιο σου,και ζηταω συγγνωμη τοτε δημοσιως....Δεν το εκανα εσκεμμενα για να γενικευσω,αλλα για να μην προσβαλλω καποιους αλλους (άλλους 2 συγκεκριμενα ) που μ εστειλαν.Φυσικα και δεν τους ξερω,αλλα εκτιμώ τη διαθεση τους να βοηθησουν.Ειμαι καλοπροαιρετος και δεν θελω να πιστευω οτι το εκαναν επιτηδες..Οσοι προτειναν Μαγια(και πιο παλια Ευα) ξερουν ποιοι ειναι....
εχεις π.μ....αν θες τσεκαρε. ;)
(διεγραψα το τελευταιο μου ποστ...το θεμα ειναι λυξαν απο μενα.Σορυ στα παιδια που διαβαζουν τα σπαμ μας...η επομενη φορα που θα ξαναγραψω κατι θα ειναι μπουρδελοαναφορα.)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την ευα πρωτος εγω την εκρινα θετικα και δεν παιρνω πισω ουτε γραμμη απο τα οσα καλα ειπα...περι ορεξεως κολκυθοπιτα απο θεμα εμφανισης.....

για μαγια δεν ξερω

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φιλε τη μαγια κ την ευα αυτη τη στιγμη τησ θεωρω τησ καλυτερεσ στη πολη κ οχι σε μενα τα υπονοουμενα δε συκωνω καρφια εγω αλλου αφτα.τωρα αν εσυ εισε ζυγκολο μην πασ στα μπουρδελα τη δουλεια εχεισ εκει.δε φτανει που σε βοηθησαμε να ρθεισ απο θσσαλονικη θα τα ακουσουμε κιολλασ  για σε παρακαλω στρωσε χαρακτηρα.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εσενα τι σε πειραζει ρε να γραφω  εδω μεσα δικο σου ειναι το σαιτ ρε ρουφογκαβλετα??? :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
και να ξερεισ την μιλενα την ειχα παρει τον φεβρουαριο και ανεβασα κριτικη τωρα .... :tickedoff: :birdman: :jerking:

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
διστιχοσ φιλε βοββσθκερ οι μουναρεσ για εμενα ετσι ειναι διοτι αν εβλεπεσ την αννα στην βυρωνοσ 18 εκει ειναι που θα παθαινεσ σοκ διοτι ειναι μια γρια η αννα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :S :S :S

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγω θα συνεχιζω τακτικα της ενημερωσεισ μου μαγκεσσσσ :tits2: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα λειγει εδω μαγκεσ ....... :grin: :grin: :grin: :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
α ετσι ε το μολισ γυρισα προχθεσ απο τα μπουρδελα κ γαμησα την μιλενα εγινε το φεβρουαριο τωρα εεεεεε.φανηκε πιοσ εισε φιλε.το θεμα λιγη και για μενα εδω αλλα ασ βγαλει ο καθενασ το συμπερασμα το πιοσ ειμε εγω και το πιοσ εσυ.μολισ ακουσεσ οτι οι δημητρησ και ο gl θα βολταρουν τα  γυρισεσ οτι γαμησεσ την μιλενα το φεβρουαριο εεεεεε.ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
περασα το πρωι απο βυρωνοσ.το μονο σπιτακι που  ητανε ανοιχτω ητανε το βυρωνωσ 19 ητανε οι μαρριανα απο ρουμανια αλλα πολυ κινεζωφατσα εχει παιδεσ δεν κατεθεσα ομωσ γιατι βιαζωμουνα,παντωσ την εκοψα για κοπελα πολυ χαμηλων τονων.οι μιλφωνα μαρια που δοκιμασα προχθεσ τη νυχτα εφυγε για λιγεσ μερεσ γιατι ειχε ενα προβλημα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περασα το πρωι απο βυρωνοσ.το μονο σπιτακι που  ητανε ανοιχτω ητανε το βυρωνωσ 19 ητανε οι μαρριανα απο ρουμανια αλλα πολυ κινεζωφατσα εχει παιδεσ δεν κατεθεσα ομωσ γιατι βιαζωμουνα,παντωσ την εκοψα για κοπελα πολυ χαμηλων τονων.
ειναι ησυχο κοριτσακι αλλα μεσα βγαζει καυλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom