Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madevil

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Δυο φορές έχω έρθει Λάρισα ρε γμτ μου και τη μάγια δεν την έχω πετύχει..  :(
το οραίο μωρό είναι ρε ΚS? Με έχεις φτιάξει με τις περιγραφές σου..

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα στο 2ωρωφω στην μαγια την μολδαβεζα .μια παρατηρισουλα ΜΑΓΙΑ ΚΟΨΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΣΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.σκαω το 30ρακι κ μπαινω στω δωμα σε λιγω σκαει η μαγια πετωντασ μου εξω τησ βυζαρεσ τησ.την περνω στην αγκαλια μου κ τη ριχνω στο κρεβατι κ αρχιζω ν τη γλυφω σαν τρελλωσ παντου βυζια οπου τησ τα πιπιλισα πολυ καλα,φυλλακια στο μαγουλακι κ απο τουσ 2 αγκαλιτσεσ αραξωκωλιεσ κτλ.μετα κατεβενει σε σταση 69 κ τσιμπουκωνει των πουτσο μου σαν τρελλη πολυ καλη η πιπα τησ μ παθωσ κ καλω μπουκωμα τησ πουτσασ να συνοδευεται μα αρχιδωχαιδεμα πολυ ωραιω στη ρυζα των αρχιδιων τρελα σκετη αλανια.μετα με καβαλησε κ γω σταματησα των καλο ρυθμο τησ μετα απο λιγακι κ την αρχισα τρελω σφυραρισμα κ τα πρωτα βογγητακια ηρθανε με παθωσ απο το πουτανακι αλλα δεν τελιωσα εκει.δεν αποχωριζομαι την φαν σταση μου κ τη βαζω απο κατω με τα ποδια στα ΚΑΠΑΚΙΑ  κ αφου τη δυπλωσα κανωνικα δεν την αφησα κανενα περιθωριο κ τησ τα ριξα ολα μεσα στο μουνακι τησ.πολυ γλυκο κ ομορφω κοριτσακι που το παλευει μεσα.μια καλη επιλογη αλανια μου.....α κ κατι ασχετο περασα απο το σπιτακι που ειναι τελικα η μαρια το κομοδινω κ με παρακαλουσε ν περασω υποσχωμενη πολλα αλλα δεν ενεδωσα οσο κ ωμΟρφουλα ν εινε προτιμισα ν επενδυσω τα χρηματα μου στη σταθερη αξια ΜΑΓΙΑ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ 3,30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΩ ΗΤΑΝΕ Κ ΤΟ ΔΥΠΛΑΝΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΣΩΝΙΑ Η ΡΩΣΙΔΑ ΞΑΝΘΙΑ.επισησ στο σπιτακι στην υφαισου πανω απο το λασ βεγκασ ξαναγυρισε η μιλφ λινα με το ωραιο σωματακι κ τα κοντα ξανθα μαλλακια την ειχα παρει πριν 2 μηνεσ καλα κ αυτη συναγωνιστεσ μεσα.

madevil

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά που δουλεύει η μάγια στο δυόροφο ή στο σπιτακι δεξιά όπως ανεβαίνουμε για κάστρο?Ξέρει κανείς αν θα δουλεύει και σήμερα το βράδυ?Μην έρθω τσάμπα ρε γμτ πάλι!!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πηγεναι το βραδυ φιλε στο 2ωρωφω κ θα την πετυχεισ λογικα.μετο αλλο που λεσ ειναι 10 μετρα αποσταση στο ενα απο τα δυο θα εινε.επισησ επειδη εχτεσ ημουν ο τελευταιωσ καταθετησ τησ βιαζωταν κατεβηκαμε μαζι μεχρι κατω εγω η τσατσα κ η μαγια κ βιαζωτανε να πρωλαβει το τρενω αρα δεν μενει λαρισα.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΡΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε επισεισ μια παρα πολυ καλη την δοκιμασα προχτεσ ειναι η ξενια η ουκρανεζα φιλε στο σπιταακι ανεβαινοντασ για φρουριο το δεξι δουλευει τα βραδυα εκει σου προτεινω να πασ και κατι αλλο η μαγια απο δω και περα ακουσα θα δουλλευει στο σπιτακι που δουλευε και πριν βυρωνοσ 19 ανεβαινοντασ για φρουριο δεξι.φιλε εγω περασα χτεσ απο βυρωνοσ και εκει που δουλευει η μαρια ητανε κλειστοοοοο νομιζω .εσυ που την συναντησεσ??? :fuck2: :fuck2: :fuck2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
κανωνικα ανοχτω ητανε ρε φιλαρακι το σπιτακι τησ μαρια κομοδινοπουλου.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι φιλε μου παντως πρεπει επειγοντοσ να φυγει το κομοδινο απο  κει μεσα... :headbang: :headbang: :headbang:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χτεσ με παρακαλουσε να μπω υποσχωμενη κ πολλα,αλλα να σου πω και κατι.εχτεσ που την ειδα απο πολυ κοντα απο φατσα δεν λεει τελικα κ πολλα αλλα εχει ωραιο σωματακι κ καλεσ βυζαρεσ.ενταξει δεν τη λεσ ασχημη ομορφη εινε αλλα οχι κ θεα.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχεισ δικιο φιλε ...φοραει και περουκα η μαλακισμενη ελεοσσασσ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα στο 2ωρωφω στην μαγια την μολδαβεζα .μια παρατηρισουλα ΜΑΓΙΑ ΚΟΨΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΣΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.σκαω το 30ρακι κ μπαινω στω δωμα σε λιγω σκαει η μαγια πετωντασ μου εξω τησ βυζαρεσ τησ.την περνω στην αγκαλια μου κ τη ριχνω στο κρεβατι κ αρχιζω ν τη γλυφω σαν τρελλωσ παντου βυζια οπου τησ τα πιπιλισα πολυ καλα,φυλλακια στο μαγουλακι κ απο τουσ 2 αγκαλιτσεσ αραξωκωλιεσ κτλ.μετα κατεβενει σε σταση 69 κ τσιμπουκωνει των πουτσο μου σαν τρελλη πολυ καλη η πιπα τησ μ παθωσ κ καλω μπουκωμα τησ πουτσασ να συνοδευεται μα αρχιδωχαιδεμα πολυ ωραιω στη ρυζα των αρχιδιων τρελα σκετη αλανια.μετα με καβαλησε κ γω σταματησα των καλο ρυθμο τησ μετα απο λιγακι κ την αρχισα τρελω σφυραρισμα κ τα πρωτα βογγητακια ηρθανε με παθωσ απο το πουτανακι αλλα δεν τελιωσα εκει.δεν αποχωριζομαι την φαν σταση μου κ τη βαζω απο κατω με τα ποδια στα ΚΑΠΑΚΙΑ  κ αφου τη δυπλωσα κανωνικα δεν την αφησα κανενα περιθωριο κ τησ τα ριξα ολα μεσα στο μουνακι τησ.πολυ γλυκο κ ομορφω κοριτσακι που το παλευει μεσα.μια καλη επιλογη αλανια μου.....α κ κατι ασχετο περασα απο το σπιτακι που ειναι τελικα η μαρια το κομοδινω κ με παρακαλουσε ν περασω υποσχωμενη πολλα αλλα δεν ενεδωσα οσο κ ωμΟρφουλα ν εινε προτιμισα ν επενδυσω τα χρηματα μου στη σταθερη αξια ΜΑΓΙΑ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ 3,30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΩ ΗΤΑΝΕ Κ ΤΟ ΔΥΠΛΑΝΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΣΩΝΙΑ Η ΡΩΣΙΔΑ ΞΑΝΘΙΑ.επισησ στο σπιτακι στην υφαισου πανω απο το λασ βεγκασ ξαναγυρισε η μιλφ λινα με το ωραιο σωματακι κ τα κοντα ξανθα μαλλακια την ειχα παρει πριν 2 μηνεσ καλα κ αυτη συναγωνιστεσ μεσα.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
συντομο βραδινο : περασμα απο βυρωνοσ και εχουμε και λεμε.
ΒΥΡΩΝΟΣ 18 κλειστοοο
ΒΥΡΩΝΟΣ 20 γερμανιδα μιλφ σουζηη
ΒΥΡΩΝΟΣ 16 ξενια ουκρανεζα  :tits2: :tits2:
ΒΥΡΩΝΟΣ 14 αντζελα τσεχα μιλφακι ωραιο και ομορφο
ανεβαινοντασ για φρουριο δεξι
ΒΥΡΩΝΟΣ 19 μαγια μολδαβεζα πιπινακι κουκλακι μουνακι ομορφο
ενω στο αριστεροοο
ΒΥΡΩΝΟΣ 8 μιλφ τσεχα μαρια ο ομορφη αλλα μπαζοοοο και κομοδινοοοοο :headbang: :headbang: :headbang:
ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣΣΣ.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
φιλε ββοβσθκερ η μαγια ειναι παρα πολυ καλη γκομενα και στο κρεβατι τα δινει ολα ....την εχω δοκιμασει.απο δω και περα η μαγια δουλευει στο δεξια ανεβαινοντασ για φρουριο βυρωνοσ 19 τα πρωινα και τα βραδυνα δουλευει επισεισ μια παρα πολυ καλη η ξενια η ουκρανεζα και αυτην την δοκιμασα καλο βολι συναγωνιστη......η αννα η βυζαρου φιλε αν δεν σε ενοχλει που εχει σκατοφατσα τοτε ολα οκ.. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Παιδια,ειλικρινα ευχαριστω για τις πληροφοριες.....Παρασκευη θα παω λαρισα...αλλα λιγο με μπερδεψατε....Τελικα η Μαγια δουλευει πρωινα ή νυχτα?Αλλοι την πηραν βραδυνη βαρδυα και  εσυ λες οτι δουλευει πρωι...Τι ώρα να παω? Πριν τις 6 το απογευμα ή μετα?
Οσο για την Αννα,μου ειπατε οτι εινα ιχοντρη....Αν ειναι ετσι,δεν ψηνομαι και θα παω μόνο Μαγια...

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε η μαγια δουλευει απο τισ 6.00 το απογευμα μεχρι τισ 4.00 τα ξημερωματα το βραδυ στο σπιτακι ανεβαινοντασ για φρουριο το δεξι βυρωνοσ 19... :tits2:
η αννα φιλε ειναι πολυ ασχημη στην φατσα και εχει παχυνει και λιγο οποοτε μιν πασ δεν αξιζει. :headbang: :headbang: :headbang:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισκεψη τη νυχτα στο σπιτακι στην υφαιστου πανω απο το λασ βεγκασ οπου κατεθεσα.ερχεται η κοπελα στο δωμα λινα απο κατερινη μου ειπε κ οτι δουλεψε καπια χροννια βαρδαρη θεσσαλονικη αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα κ κανωνικα βυζακια με μιτερεσ ωρεεσ ρωγιτσεσ κ τα μαλλια τησ σχετικα κοντα πιασμενα σε μικρω κοτσω με ωραια ματακια κ γλυκο πρωσωπακι 35 αρα μιλφωνα.ερχεται λοιπων στο δωμα το λινακι αρχιζει με χαδια παντου κ αρχιζει ενα πιπιλισμα στισ ρωγεσ μου τρελλα σκετη με γλωσιτσα πολυ καλη.μετα φερνει τα βυζακια τησ στη μαπα μου οπου τησ τα εγλυψα πολυ ωραια ενω 4-5 φωρεσ τησ τα ρουΦηξα με δυναμη ενω αυτη με φυλουσε στω μαγουλακι κ αναστεναζε ενω εγω πιπιλιζα ασταματητα τα βυζακια τησ.μετα η λινα μου πεταξε την κωλαρα τησ στη μαπα κ αρχισε μια πιπα σε σταση 69 ολο τρελα με απιθανω πολυ καλω αρχιδωχαιδεμα κ η πιπα ητανε πολυ γκαυλα ολο μεσα των επαιρνε διψουσε η μιλφωνααααα.μετα απο λιγω πιπα σε αλλη σταση εγω με τα ποδια στουσ ομουσ τησ κ αυτη να με τσιμπουκωνει σαν σκυλα ασταματητα οπου την παρακαλεσα ν σταματισει γιατι θα τελιωνα παρρα λιγω.υστερα την ειπα να ανεβει απο πανω κ αφου εβαλε λιγω κρεμουλα τον καβαλησε τελεια με αργεσ κινησεισ πολυ γκαυλα μα αναστεναγματα φωτια πανω στην πουτσα κ σπασιματα στον πουτσο ολο τρελλα ενω την ειπα να χαλαρωσει πανω στην πουτσα μου κ ανεβασα εγω στρωφεσ οπου αρχισα ενα τελειο σφυροκωπημα στο μουνι τησ ενω αυτη βογγουσε απο γκαυλα με αγκαλιασε χαλαρωσε στην αγγαλεια μου ενω εγω την καρφωνα τρελλα.μετα αυτη απο κατω η σταση μου οπου ην διπλωσα την χαλαρωσα κ την καρφωνα τελεια ενω αυτη με αγκαλιασε ολοκληρω κ ενω την καρφωνασταματαω μαγκεσ κ μου κανει με τον πουτσω μεσα τησ κ τα ποδια στουσ ομουσ μου κατι οχταρακια τρελαθηκα παιδεσ απο τα οχταρια τησ με τρελανε τον πουτσω η κυρια κ μετα απο λιγω τησ τα δωσα μετα απο καρφωμα δυνατο ενω με στραγγιξε με νεα οχταρακια τησ τα δωσα ολα.ΦΟΒΕΡΗ ΜΙΛΦΩΝΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ 30ΑΡΑΚΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑΑΑ.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ωραιοσ θα την επισκεπτω και εγω αφτην :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

kiosk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
kalhspera auti i lina pou brisketai?
warnban.gif
 [/color[/URL]]

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μαγκεσ μολισ περασα απο τα σπιτακια στην βυρωνοσ και εχουμε και λεμε.
ΒΥΡΩΝΟΣ 18 αννα βυζαρου κακασχημη :headbang: :headbang: :headbang:

ΒΥΡΩΝΟΣ 20 σουζη σκατομπαζο :headbang: :headbang:
ΒΤΡΩΝΟΣ 16 ΚΛΕΙΣΤΟΟΟΟ ΔΥΣΤΥΧΟΣΣΣΣΣ :headbang: :headbang: :headbang:
ΒΥΡΩΝΟΣ 14 ΧΤΥΠΟΥΣΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΑΙΔΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΑΦΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
ΒΥΡΩΝΟΣ 19 κατερινα απο τσεχια πανεμορφο πιπινακι το δοκιμασα ανεβασα κριτικη πολυ καλη καινουργια η τυπισα την ρωτησα μαγκεσ και μου ειπε πως θα κατσει αρκετο καιρο εκει και εκανε και ενα γαμησει σπεσιαλ επεισεισ να σασ πληροφορησω πως η κατερινα εχει εξτρα προγραμμα με 50 ευρω ευλευθερο στοματικο και 69 αλλα εγω πηρα το απλο με 30 και περασα τελεια :fuck2: :fuck2: :fuck2:
και στο αριστερω μαγκεσ
επεστρεψε η μιλενα η απεχτει μιλφωνα  αρχιδωγλυφτρα μασ αντικαθιστα την μαρια το κομοδινο που εχει περιοδο θα κατσει για λιγο  ομως :huh: :huh: :- >:( αλλα δεν πειραζει  ορμηξτε συναγωνιστεσσσσ..... :pipa3: :pipa3: :kissass: :kissass: :cum: :fuck1: :zfuck: :lheel: :pipa2: :2on1: :2on1: :pipa3: επεσε και εκει καταθεση μαγκεσ ανεβαζω κριτικεσ για κατερινα πιπινακι τσεχακι και μιλενα μιλφωνα  :kissass:
warnban.gif
 [/color[/URL]]
warnban.gif
 [/color[/URL]]

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ευχαριστω φιλαρα για τα ευχαριστα νεά.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΤΣΕΧΙΚΟ ΠΙΠΙΝΑΚΙΙ  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom