Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
θα περασεισ καλα αγωρι μου,,δροσισου λιγω κ θυλασε τησ βυζαρεσ τησ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :tits: :tits: :tits:.εχει βυζαρεσ δροσερεσ.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγω φιλε στησ τσαρκεσ που πηγαινα ειδα οτι η αννα δεν εχει και πολυ μεγαλλουσ βυζουσ :tits2: :headbang:
το χριστινακι που λεει ενασ παραπανο το εχεισ δοκιμασει?? :fuck2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα τη νυχτα στουσ κολασμενουσ δρομουσ τησ βυρωνοσ-υφαιστου.βυρωνοσ δουλευανε η ξενια η  :tits:,η μαγια η μολδαβεζα πιπινα,κ η σονια η ρωσιδα,,τα αλλα 2 κλειστα.ηφαιστου τωρα η μιχαελα η μικροσωμη ισπανιδα,,,,στο 23 μια μικρωκαμωμενη αδιαφορει δεν μου αρεσε.κα στο 25 η νταρντανωμουνα ευη η ρωσιδα οπου κ κατεθεσα αλλη μια φωρα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση λοιπων στην ευα την ρωσιδα στο 25,στα 30ε.δινω το εισητιριο στην ευγενικη τσατσα κ μπαινω στο δωμα.σε λιγω ερχεται το αλογω η ευη ξαπλωνει διπλα μου κ αρχιζουμε με κοπλυμεντα κ αγκαλιτσεσ κ μετα σιγα σιγα αρχισαμε τα χαδακια με φυλλακια στα μαγουλακια κ δαγκωματακια στα αυτακια μου ολο γκαυλα.μετα η ευη ανελαβε το στηθωσ μου οπου το εγλειφε πολυ τρελα με δαγκωματακια και γλωσσωχτυπηματα οπου με εκανε τουρμπω.μετα αρχισε σε σταση 69 να γλιφει την κιλητσα μου κα να κατεβαινει σιγα σιγα πρωσ τα κατω με κινησεισ αργεσ κ σταθερεσ φαιρνοντασ τη μουναρα τησ στη μαπα μου οπου αρχισα σαν τρελαμενωσ να τη ρουφαω η τελια δρωσια μεσα στο υφαιστειο τησ υφαιστου που επικρατουσε την νυχτα στην πολη κ αυτη αρχισε ενα τσιμπουκι για σεμιναριο με ρουφηγματα κ γλωσσοχτυπηματα στον πουτσο μου που με τρελαναν απο γκαυλα ενω 2 φωρεσ πεταχτηκε πανω με ουρλιαχτα γιατι τι ρουφηξα δυνατα την ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑ ΤΗΣ.ενω δεχτηκε κ 3-4 χαστουκιδια στην κωλαρα τησ.η πρωτη σταση ανεβηκε απο πανω κ την καρφωσα πιανωντασ την απο το σβερκο τησ με δυναμη ενω η ευη ουρλιαζε σαν πουτανακι τησ δυπλανησ πορτασ.μετα τησ ζητησα με πλατη πρωσ τα μενα να κατσει στον πουτσο μου κατι που το εκανε βαζωντασ λιγω κρεμουλα στο μουνακι τησ αυτη η σταση ενω δεν εινε η φαν μου μου αρεσε πολυ με την ευα εχτεσ την εκανε πολυ καλα ,χτυπιοτανε σαν χταποδι το πουτανακι πανω στην πουτσα μου με τον ξεσκισε μαγκεσ.το τελωσ ηρθε με την φαν σταση μου η ευη απο κατω με τα ποδια στουσ ομουσ μου κ μετα απο ενα διπλαρωμα που την εριξα τησ τα αδειασα ολα μεσα στην ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ.μπραβω γ την ευη παιδια μπραβω το κοριτσι καταλαβαινει τη σημενει 30 ευρω στησ εποχεσ μασ κ το σεβεται.στο ενδιαμεσω θηλασα κ τησ βυζαρεσ τησ.μπραβω ευη μπραβω σου κουκλα μου.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
σημερινη εξορμηση το βραδυ στην βυρωνοσ και εχουμε και λεμε.
ΒΥΡΩΝΟΣ 18  αννα βυζαρου  :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits:
ΒΥΡΩΝΟΣ 20  σουζη γερμανικο σκυλι ΜΙΛΦ
ΒΥΡΩΝΟΣ 16 μαγια μολδαβεζα ωραιωτατο πιπινακι κουκλακι μουνακι
ΒΥΡΩΝΟΣ 14 σονια ρωσιδα θα πεσει δοκιμει αυτην την εβδομαδα.
ανεβαινοντασ για φρουριο στο δεξι
ΒΥΡΩΝΟΣ 19 ξενια ουκρανεζα επεσε καταθεση μαγκεσ...ΠΑΙΔΕΣ ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣΣΣΣΣΣΣ :tits2: :tits2: :tits2: :kissass: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
το αριστερω ηταν κλειστο
ΒΥΡΩΝΟΣ 8 ΚΛΕΙΣΤΟΟΟΟΟ :headbang: :headbang: :headbang:ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΕΦΥΓΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΜΗΝΝΝΝΝΝ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παμε ηφαιστου τωραααα.
ηφαιστου 17 πανω απο το λασ βεγκασ
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 17 ΜΙΧΑΕΛΑ μικρωσωμο ισπανιδακι ξανθο ομορφο
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 23 μαγκεσ τι το θελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ και καταθεσααααα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:αννα ελληνιδα ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 25 ευα ρωσιδα πολυ γκαβλιαρααα :kissass2: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1:
ΑΥΤΑ

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ανεβαζω κριτικεσ για αννα ηφαιστου 23 και για ξενια ουκρανεζα βυρωνοσ 19...πολυ καλη η ξενια μαγκεσ δεν υπερβαλωωωω :fuck2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :2on1: :2on1: :2on1:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σημερινη εξορμηση το βραδυ στην βυρωνοσ και εχουμε και λεμε.
ΒΥΡΩΝΟΣ 18  αννα βυζαρου  :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits:
ΒΥΡΩΝΟΣ 20  σουζη γερμανικο σκυλι ΜΙΛΦ
ΒΥΡΩΝΟΣ 16 μαγια μολδαβεζα ωραιωτατο πιπινακι κουκλακι μουνακι
ΒΥΡΩΝΟΣ 14 σονια ρωσιδα θα πεσει δοκιμει αυτην την εβδομαδα.
ανεβαινοντασ για φρουριο στο δεξι
ΒΥΡΩΝΟΣ 19 ξενια ουκρανεζα επεσε καταθεση μαγκεσ...ΠΑΙΔΕΣ ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣΣΣΣΣΣΣ :tits2: :tits2: :tits2: :kissass: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
το αριστερω ηταν κλειστο
ΒΥΡΩΝΟΣ 8 ΚΛΕΙΣΤΟΟΟΟΟ :headbang: :headbang: :headbang:ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΕΦΥΓΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΜΗΝΝΝΝΝΝ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παμε ηφαιστου τωραααα.
ηφαιστου 17 πανω απο το λασ βεγκασ
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 17 ΜΙΧΑΕΛΑ μικρωσωμο ισπανιδακι ξανθο ομορφο
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 23 μαγκεσ τι το θελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ και καταθεσααααα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:αννα ελληνιδα ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 25 ευα ρωσιδα πολυ γκαβλιαρααα :kissass2: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1:
ΑΥΤΑ
:rockon: :rockon: :rockon:ωραιος... ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
piatsovios το ξεσκισες το ρωσιδακι καλα... :rockon: :rockon: :rockon:μπορουσε να περπατησει μετα η Ευα? :grin: :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οχι εφερε η τσατσα το διτρωχο καροτσακι που εχουν την ανεβασα επανω κ την πηγα στα καμαρινια εγω καθωσ σπαρταρουσε. :2funny: :grin:.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Καρντασια μου απο τη Λαρισα,καλησπερα....Μετα από ενα διμηνο που ειχα ερθει και χαρη σε πληροφοριες ου Piatsovios & Dimmits (soory αν κανω κανα λαθος στα ονοματα),ξαναερχομαι Λαρισα την παρασκευη....Εχω διαβασει για μαγια οποτε επειδη ψαχνω μεγαλα βυζια,σε αδυνατη γκομενα,θα θελα να τη συναντησω.Οπως επισς και την Αννα τη βυζαρου,την οποια την προηγουμενη φορα δεν την πετυχα....Λατρευω τα μεγαλα βυζια,αλλα η Ξενια που ειχα δει με ξενερωσε(χοντρη) και επιοης η Ευα η Ρωσσιδα,νταρντανογκοεμνα,που δεν ειναι του στυλ μου....
Οι αννα και μαγια,σας παρακαλω μια αναλυτικη περιγραφη για σωματα κια μεγεθη βυζιων,για υπηρεσιες και κυριως τί ωρα να ερθω για να τις βρω.....Θα με βολευε απογευμα....Δουλευουν μονο βραδυ?Κι αν ναι,από τί ώρα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για καμια πληροφορια που θα με βοηθουσε...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
boobssucker εγω εχω καιρο να παω Λαρισα,οποτε θα σε γελασω..
Αλλα την Αννα την εχω δοκιμασει κ ειναι καλη...ψιλοmilfiζει λιγο,αλλα κανει τιμιο γαμισι κ εχει ωραια βυζομπαλα φυσικα.(δεν ειναι χοντρη)
Αν δεν βαριεσαι πεταξου κ μεχρι χοτ-βιλα στην καρδιτσα,ειναι η τσεχα ντενισα εκει με αδυνατο,ωραιο σωμα κ βυζαρες αλλα σιλικονατες.κ αυτη ψιλομιλφιζει αλλα ειναι ωραιο γκομενακι με gfe συμπεριφορα.Αυτα απο μενα,τα αλλα θα στα πουν τα αλλα παλικαρια τα ντοπια... :grin: :grin: :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η μαγια εινε μια μελαχροινη πιπινιτσα ομωρφη κ γλυκια με ωραια βυζια κ καλη συμετοχη μεσα.προχτεσ τη νυχτα δουλευε στον 2ο ορωφω.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
boobssucker εγω εχω καιρο να παω Λαρισα,οποτε θα σε γελασω..
Αλλα την Αννα την εχω δοκιμασει κ ειναι καλη...ψιλοmilfiζει λιγο,αλλα κανει τιμιο γαμισι κ εχει ωραια βυζομπαλα φυσικα.(δεν ειναι χοντρη)
Αν δεν βαριεσαι πεταξου κ μεχρι χοτ-βιλα στην καρδιτσα,ειναι η τσεχα ντενισα εκει με αδυνατο,ωραιο σωμα κ βυζαρες αλλα σιλικονατες.κ αυτη ψιλομιλφιζει αλλα ειναι ωραιο γκομενακι με gfe συμπεριφορα.Αυτα απο μενα,τα αλλα θα στα πουν τα αλλα παλικαρια τα ντοπια... :grin: :grin: :grin:
Aδερφε ευχαριστω πολυ......Καρδιτσα δεν εχω παει....Τι ωρα ειναι αυτη η τσεχα?Γενικα,τί ωρα ξεκιονα η βραδυνη βαρδυα σε Λαρισα και Καρδιτσα?

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισησ ωραιο φιλοτιμω πουτανακι πιπινακι ηρθε στην υφαιστου πανω απο το λασ βεγκασ μαγκεσ.μιχαελα απο ισπανια τησ τα δωσα πριν λιγεσ μερεσ πολυ φιλοτιμω :pipa2: :knockinb: :fuck2:ΚΟΡΙΤΣΙ.αλλα πολυ μικρω βυζακι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Aδερφε ευχαριστω πολυ......Καρδιτσα δεν εχω παει....Τι ωρα ειναι αυτη η τσεχα?Γενικα,τί ωρα ξεκιονα η βραδυνη βαρδυα σε Λαρισα και Καρδιτσα?

:thumbsup: :thumbsup:
απο τις 5 κ μιση κ μετα μεχρι 3 περιπου το βραδι δουλευει η καυλα η Ντενισα...πηγαινε κ θα με θυμηθεις...θα περασεις καλα...Διαβασε εχουμε ανεβασει κριτικες κ γω κ ο gl,αν δεν βαριεσαι...ειναι προς Σοφαδες βεβαια,οχι μεσα στην πολη της καρδιτσας.
Για Λαρισα δεν ξερω τι ωρα αλλαζει η βαρδυα... :( :(

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
νομιζω 6 η ωρα αλαζουν μαγκεσ.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ββοβσθκερ η μαγια ειναι παρα πολυ καλη γκομενα και στο κρεβατι τα δινει ολα ....την εχω δοκιμασει.απο δω και περα η μαγια δουλευει στο δεξια ανεβαινοντασ για φρουριο βυρωνοσ 19 τα πρωινα και τα βραδυνα δουλευει επισεισ μια παρα πολυ καλη η ξενια η ουκρανεζα και αυτην την δοκιμασα καλο βολι συναγωνιστη......η αννα η βυζαρου φιλε αν δεν σε ενοχλει που εχει σκατοφατσα τοτε ολα οκ.. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
bosbucker για την αννα εχω διαβασε :zfuck: :zfuck: τοσα εδω μεσα αλλα οταν την ειδα κοντεψα να ξερασω ειναι πολυ ασχημη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: συναγωνιστηηηη πηγαινε μαγια μουναροσσσσσ :pipa3: :kissass: :kissass: :tits2: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom