piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
θα περασεισ καλα αγωρι μου,,δροσισου λιγω κ θυλασε τησ βυζαρεσ τησ .εχει βυζαρεσ δροσερεσ.
ωραιος... ;)σημερινη εξορμηση το βραδυ στην βυρωνοσ και εχουμε και λεμε.
ΒΥΡΩΝΟΣ 18 αννα βυζαρου
ΒΥΡΩΝΟΣ 20 σουζη γερμανικο σκυλι ΜΙΛΦ
ΒΥΡΩΝΟΣ 16 μαγια μολδαβεζα ωραιωτατο πιπινακι κουκλακι μουνακι
ΒΥΡΩΝΟΣ 14 σονια ρωσιδα θα πεσει δοκιμει αυτην την εβδομαδα.
ανεβαινοντασ για φρουριο στο δεξι
ΒΥΡΩΝΟΣ 19 ξενια ουκρανεζα επεσε καταθεση μαγκεσ...ΠΑΙΔΕΣ ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣΣΣΣΣΣΣ
το αριστερω ηταν κλειστο
ΒΥΡΩΝΟΣ 8 ΚΛΕΙΣΤΟΟΟΟΟ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΕΦΥΓΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΜΗΝΝΝΝΝΝ
παμε ηφαιστου τωραααα.
ηφαιστου 17 πανω απο το λασ βεγκασ
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 17 ΜΙΧΑΕΛΑ μικρωσωμο ισπανιδακι ξανθο ομορφο
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 23 μαγκεσ τι το θελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ και καταθεσααααα αννα ελληνιδα ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 25 ευα ρωσιδα πολυ γκαβλιαρααα
ΑΥΤΑ
οχι εφερε η τσατσα το διτρωχο καροτσακι που εχουν την ανεβασα επανω κ την πηγα στα καμαρινια εγω καθωσ σπαρταρουσε. .
Aδερφε ευχαριστω πολυ......Καρδιτσα δεν εχω παει....Τι ωρα ειναι αυτη η τσεχα?Γενικα,τί ωρα ξεκιονα η βραδυνη βαρδυα σε Λαρισα και Καρδιτσα?boobssucker εγω εχω καιρο να παω Λαρισα,οποτε θα σε γελασω..
Αλλα την Αννα την εχω δοκιμασει κ ειναι καλη...ψιλοmilfiζει λιγο,αλλα κανει τιμιο γαμισι κ εχει ωραια βυζομπαλα φυσικα.(δεν ειναι χοντρη)
Αν δεν βαριεσαι πεταξου κ μεχρι χοτ-βιλα στην καρδιτσα,ειναι η τσεχα ντενισα εκει με αδυνατο,ωραιο σωμα κ βυζαρες αλλα σιλικονατες.κ αυτη ψιλομιλφιζει αλλα ειναι ωραιο γκομενακι με gfe συμπεριφορα.Αυτα απο μενα,τα αλλα θα στα πουν τα αλλα παλικαρια τα ντοπια...
Aδερφε ευχαριστω πολυ......Καρδιτσα δεν εχω παει....Τι ωρα ειναι αυτη η τσεχα?Γενικα,τί ωρα ξεκιονα η βραδυνη βαρδυα σε Λαρισα και Καρδιτσα?