dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
σοβαρα?για πες...ημουν περυσι συνεχεια εκει κ δεν πηρα μυρουδια...εχει κατι παρανωμα σουπερ.
σοβαρα?για πες...ημουν περυσι συνεχεια εκει κ δεν πηρα μυρουδια...εχει κατι παρανωμα σουπερ.
καταθεση τη νυχτα στο σπιτακι ηφαιστου,διπλα στο λασ βεγκασ.μαρια απο ισπανια η κοπελα αδυνατη μελαχροινη με μικρο βυζακι.μπαινω στο δωμα κ μετα απο λιγακι να κ το μαρακι αρχισε με κατι κολοτριψιματα πανω μου κ γω τη χαιδευα παντου κ εγλυψα με προσοχη τησ ρωγιτσεσ απο τα μικρα βυζακια τησ κ τησ πιπιλιζα ρυθμικα.υστερα απο λιγω γυρισε σε σταση 69 κ μου αρχισε μια ικανιπιητικη πιπα με καλο σταθερω ρυθμο κ ταυτοχρωνοσ δεχτηκε κ κατι σφαλιαριδια στω κωλαρακι τησ,αλλα μολισ επιχιρησα ν βαλω την γλωσσα μου στο μουνακι τησ με απετρεψε .στο γαμησι μετα την ειπα να κατσει απο πανω με την πλατη σε μενα οπου το πουτανακι απεδωσε πολυ καλα σχεδων με γαμησε με σπασηματα ωραια πανω στον πουτσο,κ μετα γυρισε προσ τα μενα οπου την αρχισα ενα σφυροκοπημα οπου εβγαλε κ κραυγουλεσ.το τελοσ ηρθε με την αγαπημενη μου σταση δηλαδη αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια κ γω την καρφωνα ανελεητα κ πιανομουν απο τα καγκελα του κρεκατιου κ τησ των πατουσα με δυναμη τη δυπλαρωσα κανωνικα λεμε κ τησ τα αδιασα ολα.η μαρια εινε μια κοπελα που εινε απλα καλη με ωραιω σωματακι εμφανισιακα αλλα παντωσ μεσα φιλοτιμη γ τουσ λατρησ παντωσ των ηρεμων τονων δεν το εκλαψα το 30αρακι πωντωσ.φευγωντασ περασα απο υφαιστου 23 οπου ητανε μια αννα.