Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε με εφνιδιαζεισ για ππεσ μου .... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
κ μην πινεισ πολλα νερα μ παγω γιατι βλεπω σε επιασε κοψιμω. :grin:.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
piatsovios δεν μας ειπες ακομη για τον Πλαταμωνα...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα στο σπιτακι ηφαιστου,διπλα στο λασ βεγκασ.μαρια απο ισπανια η κοπελα αδυνατη μελαχροινη με μικρο βυζακι.μπαινω στο δωμα κ μετα απο λιγακι να κ το μαρακι αρχισε με κατι κολοτριψιματα πανω μου κ γω τη χαιδευα παντου κ εγλυψα με προσοχη τησ ρωγιτσεσ απο τα μικρα βυζακια τησ κ τησ πιπιλιζα ρυθμικα.υστερα απο λιγω γυρισε σε σταση 69 κ μου αρχισε μια ικανιπιητικη πιπα με καλο σταθερω ρυθμο κ ταυτοχρωνοσ δεχτηκε κ κατι σφαλιαριδια στω κωλαρακι τησ,αλλα μολισ επιχιρησα ν βαλω την γλωσσα μου στο μουνακι τησ με απετρεψε .στο γαμησι μετα την ειπα να κατσει απο πανω με την πλατη σε μενα οπου το πουτανακι απεδωσε πολυ καλα σχεδων με γαμησε με σπασηματα ωραια πανω στον πουτσο,κ μετα γυρισε προσ τα μενα οπου την αρχισα ενα σφυροκοπημα οπου εβγαλε κ κραυγουλεσ.το τελοσ ηρθε με την αγαπημενη μου σταση δηλαδη αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια κ γω την καρφωνα ανελεητα κ πιανομουν απο τα καγκελα του κρεκατιου κ τησ των πατουσα με δυναμη τη δυπλαρωσα κανωνικα λεμε κ τησ τα αδιασα ολα.η μαρια εινε μια κοπελα που εινε απλα καλη με ωραιω σωματακι εμφανισιακα αλλα παντωσ μεσα φιλοτιμη γ τουσ λατρησ παντωσ των ηρεμων τονων δεν το εκλαψα το 30αρακι πωντωσ.φευγωντασ περασα απο υφαιστου 23 οπου ητανε μια αννα.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε καλη αυτη η μαρια αξιζει να παω??? :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγω φιλε δεν προλαβα να επισκπτω χθεσ την σουζη κατα 99 τισ εκατο θα πεση σημερα καταθεση :fuck2: :fuck2: :fuck2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα στο σπιτακι ηφαιστου,διπλα στο λασ βεγκασ.μαρια απο ισπανια η κοπελα αδυνατη μελαχροινη με μικρο βυζακι.μπαινω στο δωμα κ μετα απο λιγακι να κ το μαρακι αρχισε με κατι κολοτριψιματα πανω μου κ γω τη χαιδευα παντου κ εγλυψα με προσοχη τησ ρωγιτσεσ απο τα μικρα βυζακια τησ κ τησ πιπιλιζα ρυθμικα.υστερα απο λιγω γυρισε σε σταση 69 κ μου αρχισε μια ικανιπιητικη πιπα με καλο σταθερω ρυθμο κ ταυτοχρωνοσ δεχτηκε κ κατι σφαλιαριδια στω κωλαρακι τησ,αλλα μολισ επιχιρησα ν βαλω την γλωσσα μου στο μουνακι τησ με απετρεψε .στο γαμησι μετα την ειπα να κατσει απο πανω με την πλατη σε μενα οπου το πουτανακι απεδωσε πολυ καλα σχεδων με γαμησε με σπασηματα ωραια πανω στον πουτσο,κ μετα γυρισε προσ τα μενα οπου την αρχισα ενα σφυροκοπημα οπου εβγαλε κ κραυγουλεσ.το τελοσ ηρθε με την αγαπημενη μου σταση δηλαδη αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια κ γω την καρφωνα ανελεητα κ πιανομουν απο τα καγκελα του κρεκατιου κ τησ των πατουσα με δυναμη τη δυπλαρωσα κανωνικα λεμε κ τησ τα αδιασα ολα.η μαρια εινε μια κοπελα που εινε απλα καλη με ωραιω σωματακι εμφανισιακα αλλα παντωσ μεσα φιλοτιμη γ τουσ λατρησ παντωσ των ηρεμων τονων δεν το εκλαψα το 30αρακι πωντωσ.φευγωντασ περασα απο υφαιστου 23 οπου ητανε μια αννα.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
συντομη καταδομη στα σπιτακι της βυρωνοσ και εχουμε και λεμε.
ΒΥΡΩΝΟΣ 18 αννα κοκκινομμαλλα παιδεσ σιγα τα βυζια που εχει η αννα σκατα εχει και απο φατσα πολυ σπασιμο σκατα :shit: :shit: :shit:
ΒΥΡΩΝΟΣ 20  επεσε καταθση σουζη γερμανιδα τουρμπο κανονικοτατο :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
ΒΥΡΩΝΟΣ 16 μαγια μολδαβεζα οραιοτατο πιπινακι  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :kissass: :pipa3: :tits2:
ΒΥΡΩΝΟΣ 14 σονια ρωσιδα απο εμφανιση ετσι κ ετσι εχει ομως μεγαλουτσικο βυζι  :tits2: :tits2: :tits2:
ανεβαινοντασ για φρουριο εχουμε και λεμε δεξια.
ΒΥΡΩΝΟΣ 19 μια κοντουλα μελαχροινη αλβανιδα πρεπει οποσ δηποτε καποιοσ να την δοκιμασει αυτην παιδια για να δουμε τι φρουτο ειναι :think: :humpleg: :rockon:
ΒΥΡΩΝΟΣ 8 κομοδινο μαρια ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μολισ ανεβασα κριτικη γιαα σουζη για βυρωνοσ 20 παιδεσ η γκομενα πολυ μεσα στο παιχνιδι το μονο που με χαλασε ηταν η εμφανιση και το βρωμικο δωματι ολα τα αλλα ηταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :s&m_3: :pipa1: :s&m_2: :s&m_1: :knockinb: :humpleg: :rockon: :pipa3: :kissass2: :kissass: :cum:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μου ειπε γνωστοσ μου φιλε οτι η αλβανιδα ανεβαινωντασ γ φρουριο δεξια εινε μαπα,κ των πιστευω γιατι μια μερα που την ειδα βγηκε πολυ μουτρωμενη στο σαλωνι.η αννα παντωσ μεσα εινε καλη ν το ξερεισ αλανι.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:θα επισκεπτω την αννα αυτην την εβδομαδα. :fuck2:την αλβανιδα την δοκιμασε ο φιλοσ σου ????γιατι ειναι μαπα???ποσ την λενε :think:??καλου κακου θα την δοκιμασω φιλε.ελπιζω να μην κανω μαλακια. :headbang: :headbang: :headbang:

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μαγκεσ μολισ εφεξε η κριτικη μου για σουζηη :fuck2: :fuck2: :fuck2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλημερα αλανια,ειδεσ που σου τα λεγα φωτια η σουζι ετσι.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειχεσ απολυτο δικιο φιλε αυτη η βικυ που γραφει ενα παλικαρι στο βυρωνοσ 19 ισχυει?και ακτι αλλλο μια αννα που γρεφει  ενασ συναγωνιστης στην βυρωνοσ 20 που ειναι τωρα/? :fuck1: :cum: :kissass:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom