piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
αυτη που πηρα τη νυχτα ηταν στο δεξιω σπιτακι ανεβαινοντασ για φρουριο.
ειναι στην Βιλλα,πηγα σημερα κ την βυζαξα κανονικα...εκει θα βρισκετε προς το παρον.... ;)α και κατι αλλο μαγκεσ η ξενια η ουκρανεζα τα μαζεψε και εφυγε γνωριζει κανεισ???
ευχαριστω φιλε.
εγω φιλε εχω καιρο να περασω απο Λαρισα οποτε δεν ξερω να σου πω...αλλα αν ψηνεσαι για τα βυζια της κανε μια δοκιμη κ πες μας...μπορει να κανει σπεσιαλ γαμισι.ρε παιδεσ ποια ειναι αυτη?
πηδα την στα τεσσερα για να μην βλεπεις φατσα,αλλα να μπορεις να αρμεγεις τα βυζομπαλα της... ;)εχεισσ απολυτο δικιο φιλε αυτο σκεφτομουν να κανω και εγω αλλα μονο που θα βλεπω την σκατοφατσα τησ την γιαγιοφατσα της θα μου πεφτει το καβλι
μαγκεσ μολισ γυρισα απο βυρωνοσ οπου στα σπιτακια ανεβαινοντασ για φρουριο ειχαμε 2 νεεσ αφιξεισ.στο αριστερω ξανθια πιπινα με ωραιο πρωσοπω κ σωμα .κ στο δεξι μελαχροινω γεματουλικο μωρακι μαγια απο μολδαβια 20αρα πιπινα οπου κατεθεσα.ερχεται η μαγια στο δωμα γελαστη αρχιζει χαδακια κτλ ευχαριστα κ μετα απο λιγω αφοτου εγλειψε και τησ 2 μου ρωγεσ αρχισε μια τελεια πιπα διαρκειασ με ωραιω αρχιδωχαιδεμα οπου με εκανε τουρμπο.τησ ζητησα να ανεβει απο πανω οπου με καβαλισε ενω εγω τη σφυρωκοπουσα θυλαζοντασ τα μεγαλα πολυ ωραια βυζια τησ οπου με δροσισαν αφανταστα μαγκεσ.μετα την εβαλα απο κατω οπου μετα απο ενα τελειο σφυρωκοπημα τησ τα στραγγιξα μεχρι την τελευταια σταγωνα.καλη επιλογη η πιπινα περασα καλα.αξιζε το 30ρακι.
οχι βρε φιλε αυτη κανονικη ειναι... για τραβελο δεν πρεπει καθολου να παιζει Λαρισα ....η μαγια η μολδαβεσα ειναι τρανσ που βρισκεται?