You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 265K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
yianniskyr
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες κατεβαίνω Λάρισα απόψε .κανένα νέο αίμα ? η βασικά για Βύρωνος ενδιαφερομαι γιατί βολεύει κιόλας.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
-βυρωνος 16 η μονικα-μαριαννα η μικρη ρουμανα που ηταν και τρικαλα...η ξενια θα ειναι αυριο πρωινη
-βυρωνος 18β η γερμανιδα σουζι με τα καυτα γλωσσοφιλα ,μιλφ ξανθια που πηγαινε βολτες απο το σπιτι της διπλα στο μπουρδελο και πισω παλι και ο γερακος τσατσος την επαιρνε στο κινητο οταν ειχε πελατη....κανει καλο γαμησι εντος....
-βυρωνος 8 η ξανθια τσεχα βυζαρου μαρια γνωστη σε μας τους γνωστες της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης ως αννα με 30 απλο,50 χαλαρο,ισπανικο ή 69......ενδεικνυται για βυζολαγνους και δεχεται μουνοχαδακια και δαχτυλα μεσα στο μουνακι....αλλα στο γαμησι ψιλοκομοδινιζει απο συμμετοχη....δεχτηκε ομως και δυνατο σφυροκοπημα και μπατσακια στην κωλαρα της αδιαμαρτυρητα
αυτα ηταν τα ανοιχτα σπιτια το μεσημερι
-βυρωνος 18β η γερμανιδα σουζι με τα καυτα γλωσσοφιλα ,μιλφ ξανθια που πηγαινε βολτες απο το σπιτι της διπλα στο μπουρδελο και πισω παλι και ο γερακος τσατσος την επαιρνε στο κινητο οταν ειχε πελατη....κανει καλο γαμησι εντος....
-βυρωνος 8 η ξανθια τσεχα βυζαρου μαρια γνωστη σε μας τους γνωστες της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης ως αννα με 30 απλο,50 χαλαρο,ισπανικο ή 69......ενδεικνυται για βυζολαγνους και δεχεται μουνοχαδακια και δαχτυλα μεσα στο μουνακι....αλλα στο γαμησι ψιλοκομοδινιζει απο συμμετοχη....δεχτηκε ομως και δυνατο σφυροκοπημα και μπατσακια στην κωλαρα της αδιαμαρτυρητα
αυτα ηταν τα ανοιχτα σπιτια το μεσημερι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στην κριτικη τα γραφω αναλυτικα οτι απο φατσα ειναι γερασμενη καπως και σκυλε....αλλα σαν γαμησι καλη ητανρε συ γλου σου αρεσαι η Σουζι??
ενταξει δε λεω κανει ενα παρα πολυ τιμιο γαμισι,αλλα η φατσα της ειναι τελειως ντε-καυλε κατα την γνωμη μου...
Η τσαχα στα υποψιν,μπραβο για το ρεπορτο man!
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
τωρα εντωσ ημερων ψινομαι γιατην μαρια την τσεχα βυζαρου στο βυρωνοσ 8 .μια νυχτα που την ειδα παντωσ απο εμφανισει αστερι το μωρακι.
Επισκεψη χθες στην Ηφαιστου 25 οπου ηταν η Ευα η Ρωσιδα.Δεν την περιγραφω γιατι την ξερετε...Μπορω να πω η καλυτερη απο τις 3 χθεσινες επισκεψεις μου.Μου εβγαλε κατι πολυ προστυχο και την ωρα που την πηδουσα μου ζητησε να τις μιλαω...Αρχισα και εγω κατι μπινελικια της ταξης παλιο πουτ..., καργι... χαμου... ξεσκ... και δε θυμαμαι και εγω τη αλλο.Παντως γουσταρε τρελλα γιατι μου ελεγε να συνεχισω και να την πηδαω οσο πιο δυνατα μπορω...Καλη φαση!!!!
ks1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδεσ μολισ περασα απο βυρωνοσ και εχουμε και λεμε.
βυρωνοσ 18 μια κοκκινομαλλα δεν την ξερω ονομα δεν μ ειπε βιζι μετριο και γεματουλα.
βυρωνοσ 20 σουζι γερμανιδα δυνατο πορνιδιο μολισ εφυγα μου επιασε τον πουτσο και μου ειπε <<τον θελω>>αλλα απο εμφανιση γαμισετα...πολυ χαλια..
βυρωνοσ 16 ξενια ουκρανεζα χονδρο πορνιδιο αλλα πολυ καυτουσ και τεραστιουσ βυζουσ ειχε 5αρεσ με 6αρεσ.
βυρωνοσ 14 μαλλον ηταν τραβελι αυτο που ειδε εκει γιατι η μαπα του φενοταν εγχειρισμενη αλλα σαν εμφανιση πολυ καλη ξανθια.
ανεβαινοντασ για φρουριο βυρωνοσ 19 το δεξι μελαχροινη κοντοπουτανο αλβανιδουλα σαν εμφανιση πολυ καλη εκει ηθελα να καταθεσω αλλα ειδα μετα κατι καλυτερο.
βυρωνοσ 8 μαρια τσεχα μου ειπε οτι ειναι εμφανιση ξενθια αδυνατουλα πολυ καλουσ καυτουσ βυζουσ και πολυ καυλιαρα οπου εκει επεσε και κατα8εση.
βυρωνοσ 18 μια κοκκινομαλλα δεν την ξερω ονομα δεν μ ειπε βιζι μετριο και γεματουλα.
βυρωνοσ 20 σουζι γερμανιδα δυνατο πορνιδιο μολισ εφυγα μου επιασε τον πουτσο και μου ειπε <<τον θελω>>αλλα απο εμφανιση γαμισετα...πολυ χαλια..
βυρωνοσ 16 ξενια ουκρανεζα χονδρο πορνιδιο αλλα πολυ καυτουσ και τεραστιουσ βυζουσ ειχε 5αρεσ με 6αρεσ.
βυρωνοσ 14 μαλλον ηταν τραβελι αυτο που ειδε εκει γιατι η μαπα του φενοταν εγχειρισμενη αλλα σαν εμφανιση πολυ καλη ξανθια.
ανεβαινοντασ για φρουριο βυρωνοσ 19 το δεξι μελαχροινη κοντοπουτανο αλβανιδουλα σαν εμφανιση πολυ καλη εκει ηθελα να καταθεσω αλλα ειδα μετα κατι καλυτερο.
βυρωνοσ 8 μαρια τσεχα μου ειπε οτι ειναι εμφανιση ξενθια αδυνατουλα πολυ καλουσ καυτουσ βυζουσ και πολυ καυλιαρα οπου εκει επεσε και κατα8εση.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ωραιοςπαιδεσ μολισ περασα απο βυρωνοσ και εχουμε και λεμε.
καλα αν τωρα δουλευει η ξενια το απογευμα στην Βυρωνος,ποια βρισκεται τωρα αυτην την στιγμη στην Βιλλα?? :o
ks1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδεσ ανεβασα κριτικη για μαρια.
η ξενια η χοντρη η ουκρανεζα ειναι το πρωη βυρωνοσ αλλα βιλλα δεν παει το βραδυ ουτε στο δεξια ανεβαινοντασ για φρουριο οποσ πηγαινε παλια.....τωρα στο δεξια τα βραδυα ΕΙΝΑΙ η μαγια απο μολδαβια επισησ πολυ καλο μουνι και αρχιδωγλιφτρα ....αξιζει.
η ξενια η χοντρη η ουκρανεζα ειναι το πρωη βυρωνοσ αλλα βιλλα δεν παει το βραδυ ουτε στο δεξια ανεβαινοντασ για φρουριο οποσ πηγαινε παλια.....τωρα στο δεξια τα βραδυα ΕΙΝΑΙ η μαγια απο μολδαβια επισησ πολυ καλο μουνι και αρχιδωγλιφτρα ....αξιζει.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οποτε δουλευει αλλη στην Βιλλα τωρα??η ξενια η χοντρη η ουκρανεζα ειναι το πρωη βυρωνοσ αλλα βιλλα δεν παει το βραδυ ουτε στο δεξια ανεβαινοντασ για φρουριο οποσ πηγαινε παλια.....
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
πριν λιγω καιρω την πηρα την μαγια απο μολδαβια.επιβεβαιωνω το φιλαρακι μασ,αξιζει μεσα το κοριτσι το τιμαει το 30αρακι υδρωνει την φανελα στω δωμα κ γλυκια εμφανισει με ωραιουσ βυζουσ.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
μαγκεσ μολισ γυρισα απο βυρωνοσ οπου στα σπιτακια ανεβαινοντασ για φρουριο ειχαμε 2 νεεσ αφιξεισ.στο αριστερω ξανθια πιπινα με ωραιο πρωσοπω κ σωμα .κ στο δεξι μελαχροινω γεματουλικο μωρακι μαγια απο μολδαβια 20αρα πιπινα οπου κατεθεσα.ερχεται η μαγια στο δωμα γελαστη αρχιζει χαδακια κτλ ευχαριστα κ μετα απο λιγω αφοτου εγλειψε και τησ 2 μου ρωγεσ αρχισε μια τελεια πιπα διαρκειασ με ωραιω αρχιδωχαιδεμα οπου με εκανε τουρμπο.τησ ζητησα να ανεβει απο πανω οπου με καβαλισε ενω εγω τη σφυρωκοπουσα θυλαζοντασ τα μεγαλα πολυ ωραια βυζια τησ οπου με δροσισαν αφανταστα μαγκεσ.μετα την εβαλα απο κατω οπου μετα απο ενα τελειο σφυρωκοπημα τησ τα στραγγιξα μεχρι την τελευταια σταγωνα.καλη επιλογη η πιπινα περασα καλα.αξιζε το 30ρακι.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
φιλε εγω κοκινωμαλλα στο μαγαζι τησ αννασ τησ βυζαρουμπασ,δεν ειδα ποτε πωσ ητανε ηλικια περιπου.κ να κρατασ αλλη φορα κ ονοματα για διευκολινση συνενοησησ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις