Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αυτη ειναι μαυρομαλλα ιλικια μου ειπε η τσατσα 20 χρονον αλβανιδα δουλευε στο βυρονοσ 19 πριν ερθει η ξενια η ουκρανεζα απο καρδιτσα :fuck2: :fuck2: :fuck2:δεν την εχω δοκιμασει

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Με πληροφορησανε πως η Μαριαννα μελαχρινη Ρουμανα 29 χρωνων αδυνατη με κρεμαστο βυζακι που δουλευε στα Τρικαλα στο μπουρδελο της επι της Καρδιτσης δουλευει σε μπουρδελο στην Λαρισσα στην Βυρωνος. Εχει κανεις πληροφοριες... αν ναι σε ποιο ????

Επισης η Αννα η Βραζιλιανα μεχρινο πορνιδιο που δουλευε περυσι στην Βυρωνος... δουλευει εκει ακομα ? Πληροφοριες παρακαλω !!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Με πληροφορησανε πως η Μαριαννα μελαχρινη Ρουμανα 29 χρωνων αδυνατη με κρεμαστο βυζακι που δουλευε στα Τρικαλα στο μπουρδελο της επι της Καρδιτσης δουλευει σε μπουρδελο στην Λαρισσα στην Βυρωνος. Εχει κανεις πληροφοριες... αν ναι σε ποιο ????
βυρωνος16 ηταν τελευταια....τωρα δεν ξερω....

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε η μαριαννα-μονικα δουλευει στο βυρωνοσ 16 ενω η αννα η βραζιλιανα στο βυρωνος 8 ανεβαιντοντασ για φρουριο το αριστερο :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλα γαμησια φιλε και στισ δυο. :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :cum: :cum: :tits2: :tits2: :kissass: :kissass: :kissass2: :kissass2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2: :humpleg: :rockon: :rockon: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :lheel:

breadfan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα,

Είναι η πρωτη φορά που γραφω εδω
Να συστηθώ καταρχας παλιος αγωνιστής της Θεσσαλονίκης που τα τελευταία τρία χρόνια έχω αραιώσει σχεδόν κόψει τις τσαρκες (λογω σχεσης) και όποτε πηγαίνω επαρχία παω να θυμηθώ τα παλιά.

Χτες λοιπον μετα απο μια κουραστηκή μέρα φτάνω αργα βράδυ Λάρισα και μετά από μια επισκεψη στο σιτε αποφασίζω να βγώ τη βόλτα έχοντας σστο μυαλό μου τη Μαριαννα - Μόνικα. Στο δεύτερο σπιτάκι λοιπον αφου περιμενω κανα 10λεπτο να τελειωσει το κοριτσι για να βγεί, να σου ενα μελαχρινο πετιτ μωρακι που καταλαβαίνω πως είναι αυτή

30 απλο μου λεει η τσα2 και 50 διαλεγεις ή γυμνό τσιμπούκι ή κουλουρι

Η σκεψη και μονο να ανοιγω απο πισω αυτο το μικροκαμομένο καβλακι με έκανε να διαλέξω το 2ο. Το κοριτσι είχε καλή συμετοχή και ήταν υπομονετικό (αργησα λίγο) πιπα μετρια, αλλα καπακι ήρθε απο πανω που ήξερε τι να κανει κ οταν την εβαζα το δαχτυλάκι απο πίσω εβγαζε κραυγουλες καυλας ολο καυλα. Από πίσω ειναι αρκετα στενή και δεν εβαλε κρέμα και αναγκαστηκα να βαλω λιγο εγω την ώρα που ήμουν μισος μεσα για να μπω ολοκληρος.
Ημουν τουλαχιστο 15 λεπτα μεσα με κοσμο απέξω και ουτε η τσατσα ενοχλησε ούτε η Μονικα (όπως συστηθηκε σε μενα) έδειχνε να βιάζεται. Πολυ καλη επιλογή VFM γιατι Θεσσαλονικη πρέπει να δωσεις για κουλουρι τουλάχιστον 80 και αθήνα το παιρνεις κ με 20 αλλα με τιποτα απο τοσο καλο κομματι και σε δωματια μες τη βρώμα. Στα αρνητικά το μικρο εως ανυπαρκτο στηθος-μπαλονακι με λιγο νερο. Η τσα2 ευγενεστατη.
ΜΠΡΑΒΟ Λαρισα έχω να πω δωσε μαθηματα στη Θεσσαλονικη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Παιδια καλησπερα,

Είναι η πρωτη φορά που γραφω εδω
Να συστηθώ καταρχας παλιος αγωνιστής της Θεσσαλονίκης που τα τελευταία τρία χρόνια έχω αραιώσει σχεδόν κόψει τις τσαρκες (λογω σχεσης) και όποτε πηγαίνω επαρχία παω να θυμηθώ τα παλιά.

Χτες λοιπον μετα απο μια κουραστηκή μέρα φτάνω αργα βράδυ Λάρισα και μετά από μια επισκεψη στο σιτε αποφασίζω να βγώ τη βόλτα έχοντας σστο μυαλό μου τη Μαριαννα - Μόνικα. Στο δεύτερο σπιτάκι λοιπον αφου περιμενω κανα 10λεπτο να τελειωσει το κοριτσι για να βγεί, να σου ενα μελαχρινο πετιτ μωρακι που καταλαβαίνω πως είναι αυτή

30 απλο μου λεει η τσα2 και 50 διαλεγεις ή γυμνό τσιμπούκι ή κουλουρι

Η σκεψη και μονο να ανοιγω απο πισω αυτο το μικροκαμομένο καβλακι με έκανε να διαλέξω το 2ο. Το κοριτσι είχε καλή συμετοχή και ήταν υπομονετικό (αργησα λίγο) πιπα μετρια, αλλα καπακι ήρθε απο πανω που ήξερε τι να κανει κ οταν την εβαζα το δαχτυλάκι απο πίσω εβγαζε κραυγουλες καυλας ολο καυλα. Από πίσω ειναι αρκετα στενή και δεν εβαλε κρέμα και αναγκαστηκα να βαλω λιγο εγω την ώρα που ήμουν μισος μεσα για να μπω ολοκληρος.
Ημουν τουλαχιστο 15 λεπτα μεσα με κοσμο απέξω και ουτε η τσατσα ενοχλησε ούτε η Μονικα (όπως συστηθηκε σε μενα) έδειχνε να βιάζεται. Πολυ καλη επιλογή VFM γιατι Θεσσαλονικη πρέπει να δωσεις για κουλουρι τουλάχιστον 80 και αθήνα το παιρνεις κ με 20 αλλα με τιποτα απο τοσο καλο κομματι και σε δωματια μες τη βρώμα. Στα αρνητικά το μικρο εως ανυπαρκτο στηθος-μπαλονακι με λιγο νερο. Η τσα2 ευγενεστατη.
ΜΠΡΑΒΟ Λαρισα έχω να πω δωσε μαθηματα στη Θεσσαλονικη
50 ευρουλακια για φρεσκο κουλουρακι ειναι οντως δελεαρ...ευγε φιλε... :rockon: :rockon: :rockon:
δυστηχως δεν εχω τυχει προσωπικα ποτε 50 αρακι για κωλαρακι...οποτε τυχαινει να το διαλεξω το ακριβοπληρωνω στα 70 με 80 ευρω κ βαλε... :huh: :huh: :huh:

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο φιλε ευφε για την ενημερωση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αφου η μονικα γυρισε ρε παιδεσ στο δυοροφο η ουκρανεζα η ξενια που εφυγε απο το δυοροφο που πηγε???? :fuck2: :fuck2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits2: :cum: :cum:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οντωσ μαγκεσ η μονικα το πιπινακι απο ρουμανια το πηρα 4 φορεσ αξιζει παιδεσ ενα τιμιοτατο 30ρακι.

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η ξενια που ειναι ρε παιδεσ μου λοιπουν τα βυζομπαλα τησ :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στο 2ο οροφο ειναι η ξενια η  :tits: πρωι σημερα κ βραδυ η μονικα η πιπινα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
οτι λεει κ ο gl...χυσιμο σε μαπα,κοινως CIF νομιζω μονο σε city-τουρια παιζει...

larisaboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδες αυτο το διοροφο που λετε που ειναι ? κ επισης η μονικα πως ειναι εξωτερικα για να ξερω αν παω

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισκεψη τη νυχτα στην ηφαιστου στο ρδελο πανω απο το λασ βεγκασ.μαρια απο βουλγαρια η κοπελια .σκαω το 30αρακι μπαινω στο δωμα φτανει και η μαρια πολυ καλη πιπα μαγκεσ διαρκειασ με χαιδεμα στα ουμπαλα.μετα ανεβηκε απο πανω και την σφυρωκοπησα κανα 5 λεπτο δεωντοσ .καθωσ βγηκε μου τον ξανα αρπαξε στο στομα παλι ολων κανοντασ μου παλι πιππα πολυ μου αρεσε το 2ο πρωσκυνημα με δικη τησ προτωβουλια αλανια.το τελοσ ηρθε καρφωνοντασ την αυτη απο κατω με τα ποδια τησ στουσ ομουσ μου κ αφου την σφυρωκοπουσα με ωραια βογγητακια απο μερουσ τησ.φιλοτυμο κοριτσι.

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε πιατσοβιε δοσε λιγο μια περιγραφη αυτη τη μαρια. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λες να ειναι η μελαχρινη,μαυρο μαλλι βουλγαρα που ειχε περασει απο τρικαλα;αν ειναι αυτη γαμιεται πολυ καλα αν και σκυλοφατσα......

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οντωσ μελαχροινη μετριου αναστηματοσ λιγω τσιγγανωφατσα θα λεγα με ωραιο σωματακι κ μικρα βυζια σχετικα αλλα με μυτερη ρωγα,πρωσοπω οντωσ σκυλε δεν την λεσ κ ομορφη.

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σαν  να την εχω ξαναπαρει στανταρ.σπαω το κεφαλι μου να θυμυθω που την εχω γαμησει.ηληκεια??? :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom