You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάουρα Μωραΐτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να μια κοπελα με σοβαρες αποψεις
Μιλησα με τον οικογενειακο μας υπουργο και μου υποσχεθηκε οτι, αμα την εκλογη του θα φροντισει να μου βρει μια θεση στη χιλιαδα. Εγω ειμαι περιφανος ανθρωπος και θα κατσω με σας την πλεμπα να "τρβαω νουμερα προτεραιοτιτας", γι αυτο εχουμε τα μεσα μας. Α ρε Λαουρα!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τι γκομενάρα είναι αυτή ρε παιδιά;; Πώς δεν την είχα πάρει είδηση μέχρι τώρα;; Πώς μπορούμε να κάνουμε κονέ;
εχεις χρημα?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Πες έχω, και τι θα κάνουμε...;εχεις χρημα?
ειναι απλό
δουλεύει λέει στο Motel... θα σκάσουμε μια μέρα όλοι οι μπουρδελιάριδες και θα κλείσουμε ολα τα τραπέζια που έχει το μαγαζί..
εε μετά απο 4-5 ποτάκια της ορμάμε όλοι μαζί και γίνεται το μεγαλυτέρο gang bang στην ελληνική ιστορία.. πορτιέριδες και λοιπές προστασίες τις έχουμε εύκολα!
δουλεύει λέει στο Motel... θα σκάσουμε μια μέρα όλοι οι μπουρδελιάριδες και θα κλείσουμε ολα τα τραπέζια που έχει το μαγαζί..
εε μετά απο 4-5 ποτάκια της ορμάμε όλοι μαζί και γίνεται το μεγαλυτέρο gang bang στην ελληνική ιστορία.. πορτιέριδες και λοιπές προστασίες τις έχουμε εύκολα!
Τι γκομενάρα είναι αυτή ρε παιδιά;; Πώς δεν την είχα πάρει είδηση μέχρι τώρα;; Πώς μπορούμε να κάνουμε κονέ;
Εμετο μου προκαλει. Και να μου καθοταν δεν θα την γαμουσα απο αντιδραση και μονο.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.559
- Πόντοι
- 19.485
Μη τσιμπατε ρε... κουσουμανσιον στο μαγαζι κανει
μετα τη συνεντευξη σιγουρα θα ανεβηκε ο τζιρος του μαγαζιου 100%
ασε που θα ζηταει τρελα λεφτα.... καλυτερα στα σιγουρα με ενα CG
αντιστοιχων προδιαγραφων...
Α μπράβο! Να και μια άποψη ανεπηρέαστη από τα πολλά και ομολογουμένως πλούσια προσόντα της κοπελιάς! Στο φινάλε ξέρει ότι έχει πέραση και ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ θα το δίνει σε λίγους εκλεκτούς μα πάνω από όλα πλούσιους
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Α μπράβο! Να και μια άποψη ανεπηρέαστη από τα πολλά και ομολογουμένως πλούσια προσόντα της κοπελιάς! Στο φινάλε ξέρει ότι έχει πέραση και ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ θα το δίνει σε λίγους εκλεκτούς μα πάνω από όλα πλούσιους
Εγώ θα ήθελα να ήξερα, εσείς που λέτε ότι θα δίνατε ένα σκασμό λεφτά για πάρτη της, αν συναντούσατε μια ΙΔΙΑ σε εμφάνιση γκόμενα σε στούντιο με 50 ευρώ, αλλά άγνωστη, χωρίς φωτογραφίσεις και μαλακοσυνεντεύξεις, θα σκάγατε το 50άρι να μπείτε στο δωμάτιο;
Επισκέπτης
Εγώ θα ήθελα να ήξερα, εσείς που λέτε ότι θα δίνατε ένα σκασμό λεφτά για πάρτη της, αν συναντούσατε μια ΙΔΙΑ σε εμφάνιση γκόμενα σε στούντιο με 50 ευρώ, αλλά άγνωστη, χωρίς φωτογραφίσεις και μαλακοσυνεντεύξεις, θα σκάγατε το 50άρι να μπείτε στο δωμάτιο;
+1000000000000000000
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
να αρχισει παρακαλώ η αναζητηση του στήθους της...είναι άφαντο...
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μη τσιμπατε ρε... κουσουμανσιον στο μαγαζι κανει
μετα τη συνεντευξη σιγουρα θα ανεβηκε ο τζιρος του μαγαζιου 100%
ασε που θα ζηταει τρελα λεφτα.... καλυτερα στα σιγουρα με ενα CG
αντιστοιχων προδιαγραφων...
σωστοοοοοςςς απλα προσπαθει να πουληθει οσο το δυνατον ακριβοτερα
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
η κωλαρα ομως δινει ρεστα!!!να αρχισει παρακαλώ η αναζητηση του στήθους της...είναι άφαντο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις