Ετσι ακριβώς. Παλια τις κυνηγούσανε τα μαγαζιά γιατί είχανε ευθύνη και αν κάποια είχε πρόβλημα τα κλείνανε. Τώρα έχει γίνει "πταίσμα" και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Ειναι στην επαγγελματικότητα και στο φιλότιμο της κοπέλας να πάει όπως λές καθε 15 για εξέταση και μια φορά το μήνα για αιμα.
Αυτές που πάνε είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τσεκαρισμένο.
Και επειδή την κουβέντα την έχω κάνει σε μεγάλη ανάλυση με ιδιοκτήτρια μεγάλου μαγαζιού μόνο σε ένα δύο μαγαζιά την ψάχνουν ακόμη.
Εδω βρέθηκε ιδιοκτήτρια, και μάλιστα σε αυτα που πας, να μου πεί: "Τι είμαι εγω, αστυνομία?". Φρικάρισα!!
Μεταξύ τους οι κοπέλες ξέρουν το πρόβλημα και ξέρουν και κάποιες που δουλευουν με προβλημα. Αλλα δεν λένε ονόματα. Ειναι κλειστός χώρος.
Η Λάουρα λοιπόν είναι απο αυτές που πηγαίνει για εξετάσεις.
Ελπίζω αυτό να είναι πληροφόρηση.......
κάνεις λάθος,παραπληροφορείς και σπέρνεις τον πανικό χωρίς λόγο....
Αν επειδή έπιασες κουβέντα με μια καμένη τσατσά νομίζεις πως έμαθες πως δουλεύουν τα κορίτσια πλανάσαι πλάνην οικτρά (για να σου μιλήσω τελικά στα μέτρα σου κοινώς είσαι βαθιά νυχτωμένος)
Επειδή τυχαίνει όχι να γαμάω αλλά να τα λέμε προσωπικά με καμια 30αριά σου λέω πως οι επαγγελματίες στα καλά σπίτια ειναι περισσότερες από τις αδήλωτες...
Το να φοβίζεις τον κόσμο είναι μίζερο και δείχνει και κακία...δηλαδή προτείνεις να ζητάμε όλοι να βλέπουμε το βιβλιάριο υγείας πριν γαμήσουμε....
Σαν συμβουλή σου δίνω μην δίνεις και μεγάλη βάση σε αυτά που λένε οι υπηρεσίες και φρόντισε να το χαρείς μιας που ανακάλυψες την "Λάουρα"
2 χρόνια μετά από εμάς τους άσχετους...
Και μη λες τόσα πολλά δεν χρειάζεται, όποιος το ξέρει το κορίτσι γνωρίζει πως είναι εξαιρετική ....
Εκτος και αν το βιβλιάριο υγείας το ζήτησες προσχηματικά και είχες άλλο λόγο στο μυαλό σου ...ειδικά αν το ζήτησες μετά το sex ;)μπαγασάκο