johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Τι σιλικονατες βυζαρες ειναι αυτες! Γουσταρω τρελα!
δεν την εχω παρει ακομα αλλα απο σωμα σκιζει.Oτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη στα Studio. ;)
δεν με σταναχωρας.χερωμε που ηπαρχουνε κοπελες που κανουν σοστα την δουλια τους για να μην εχετε στομα να μας βριζετεTo attitude που εχει ειναι ακομα καλυτερο απο το σωμα της και το service της αν και θα σε στεναχορησω δεν πιανετε . ;)
δεν με σταναχωρας.χερωμε που ηπαρχουνε κοπελες που κανουν σοστα την δουλια τους για να μην εχετε στομα να μας βριζετε
Μπορώ να σας πω μετα βεβαιότητος μετά απο 30+ φορές με τη Λάουρα οτι τα χείλη της είναι απόλυτα φυσικά. Οσο για το στήθος έχω γράψει και προηγουμένως ναι είναι ενισχυμένο αλλά είναι η πιο τέλεια επέμβαση που έχω δει ποτέ.Eίναι όντως έτσι φίλε. Είναι σιλικονάτη, αλλά και τα χείλια έχουν υποστεί επέμβαση.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι σημείο αναφοράς. Κανονικά θα έπρεπε να έχει φροντιστήριο να μαθαίνετε όλες πως να δουλεύετε. Τοτε δεν θα 'εβριζε κανένας. Γιατί πολλοί βρίζουν για να βρίζουν αλλά και πολλοί έχουν δίκιο.δεν με σταναχωρας.χερωμε που ηπαρχουνε κοπελες που κανουν σοστα την δουλια τους για να μην εχετε στομα να μας βριζετε
Ρε φιλε tenten μου φαινεται οτι το εχουμε παρακανει με τις καλες κριτικες και καθε Παρασκευη εχει ουρα το μαγαζι. Στασιδι θα πιασουμε παλι σημερα προβλεπω. Θα φυγει για Ρωσια το καλοκαιρι και την κατσαμε τη βαρκα, οτι προλαβουμε τωρα.Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι σημείο αναφοράς. Κανονικά θα έπρεπε να έχει φροντιστήριο να μαθαίνετε όλες πως να δουλεύετε. Τοτε δεν θα 'εβριζε κανένας. Γιατί πολλοί βρίζουν για να βρίζουν αλλά και πολλοί έχουν δίκιο.
Απο 40 κριτικές για τη Λάουρα έχεις δει καμμία κακή? Ολοι είναι τρελαμένοι μαζί της
Καμμια σχέση με Porse....εγώ είμαι της Αγγλικής σχολής (χειροποίητα κλπ). Ειχε πολούς Tenten και πήρα ένα μεγάλο νούμερο.Ρε φιλε tenten μου φαινεται οτι το εχουμε παρακανει με τις καλες κριτικες και καθε Παρασκευη εχει ουρα το μαγαζι. Στασιδι θα πιασουμε παλι σημερα προβλεπω. Θα φυγει για Ρωσια το καλοκαιρι και την κατσαμε τη βαρκα, οτι προλαβουμε τωρα.
Το 956 αναφερεται σε παλιο αυτοκινητο; Απο περιεργεια ρωταω αν εισαι Πορσακιας;
Μια εναλλακτικη λύση είναι να κοιτάς στο ***** που βάζουν φωτο. Απο ότι βλέπω αυτη την εβδομάδα Τριτη, Τετάρτη απόγευμα στο Κροκεών 6.Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Κορυφαία η Λάουρα, ειδικά σε θέμα σεβασμού προς τον πελάτη. Σίγουρα είναι μετά τα τριάντα, αλλά βάζει πολλές εικοσάρες κάτω με το σφιχτό της σώμα και τα υπέροχα πόδια της. Eίναι πολύ όμορφη και φιλική.Οπως έχω ξαναγράψει στο site, ανήκει σταθερά στην κορυφαία μου 5άδα και το έλεγα από τότε που την επισκεπτόμουν στο Geisha.
Επειδή δεν έρχομαι πολύ συχνά Αθήνα το τελευταίο διάστημα, βλέπω ότι λείπει αυτή την εβδομάδα από το Illusion. Για την ακρίβεια βλέπω μια Λάουρα Τετάρτη και Πέμπτη στο πρόγραμμα, αλλά χωρίς φωτογραφίες, επομένως θεωρώ ότι είναι άλλη Λάουρα. Αν κάποιος από τους φίλους όπως ο Τenten γνωρίζει για το πού θα εμφανιζεται η Λάουρα για αυτήν και την επόμενη βδομάδα ας γράψει, ή αλλιώς αν θέλει μου στέλνει Π.Μ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Απο όσο ξέρω αυτη την εβδομάδα οχι, θα παει διακοπες...Eυχαριστώ για την απάντηση. Ηξερα και για Βριλησσού την Παρασκευή. Δεν ισχύει πλέον;
Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Κορυφαία η Λάουρα, ειδικά σε θέμα σεβασμού προς τον πελάτη. Σίγουρα είναι μετά τα τριάντα, αλλά βάζει πολλές εικοσάρες κάτω με το σφιχτό της σώμα και τα υπέροχα πόδια της. Eίναι πολύ όμορφη και φιλική.Οπως έχω ξαναγράψει στο site, ανήκει σταθερά στην κορυφαία μου 5άδα και το έλεγα από τότε που την επισκεπτόμουν στο Geisha.
Επειδή δεν έρχομαι πολύ συχνά Αθήνα το τελευταίο διάστημα, βλέπω ότι λείπει αυτή την εβδομάδα από το Illusion. Για την ακρίβεια βλέπω μια Λάουρα Τετάρτη και Πέμπτη στο πρόγραμμα, αλλά χωρίς φωτογραφίες, επομένως θεωρώ ότι είναι άλλη Λάουρα. Αν κάποιος από τους φίλους όπως ο Τenten γνωρίζει για το πού θα εμφανιζεται η Λάουρα για αυτήν και την επόμενη βδομάδα ας γράψει, ή αλλιώς αν θέλει μου στέλνει Π.Μ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Να 'σαι καλά tenten956 για την ενημέρωση. Λέω να την δοκιμάσω γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα από άποψη υπηρεσιών. Ίδωμεν.Απο όσο ξέρω προγραμμάτιζε να λείψει 10 μέρες. Βάλε λίγο παραπάνω να είσαι μέσα.
Οσο για τις κορυφαίες: Λάουρα μια κλάση επάνω απο όλες. Μετά Βιβιαν (Φυλης 104) - τώρα έχει εξαφανιστεί, Ιζαμπέλα (κροκεων), Αντζελα, Μπέτυ (φυλης 104), Βαλεντίνα (Βριλησσου 46), Λαιμα (Βριλησσου 57).
Στις good all time classics θα βάλω και την Ζλάτα.
Λοιπ'ον η Λάουρα είναι στην πεντάδα σου, όπως και στη δικιά μου. Οι άλλες ποιές είναι?