911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Θα κατεβει η Λαουρα με δικο της κομμα στις επομενες εκλογες;Λαουρα, ζήτω ο λαός μου ............
έρχονται και εκλογές!!
Αυτοδυναμια βλεπω!!!!
Θα κατεβει η Λαουρα με δικο της κομμα στις επομενες εκλογες;Λαουρα, ζήτω ο λαός μου ............
έρχονται και εκλογές!!
Ελπίζω να έζησες σήμερα για να μπορέσεις να ....ψηφίσεις......Θα κατεβει η Λαουρα με δικο της κομμα στις επομενες εκλογες;
Αυτοδυναμια βλεπω!!!!
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει..
που δουλέυει το κορίτσι...στο
απο ότι βλεπω στο πρόγραμμα δεν ειναι αυτεs τις μερες...νομίζω έχει καιρό να φανεί εκεί αν δεν κάνω λάθος
απο αριστοτέλους 6 νομίζω έχει φύγει εδώ και αρκετό καιρό
γνωρίζει κάποιος φίλος που αλλού δουλεύει αυτό τον καιρό?????????!!!
Ετσι είναι μόνο που οι έκτακτες έχουν γίνει πολύυυυυυυυυυ ....έκτακτες!!!!Κανει καποιες εκτακτες βαρδιες στο Γ. Μπουζιανη 2 & Βουλιαγμενης 144, οπως σωστα ειπε και ο συναγωνιστης DIMITRIS DIMITRIS
Μπορεις να ενημερωνεσαι απο τις βαρδιες στο banner του studio
Ετσι είναι μόνο που οι έκτακτες έχουν γίνει πολύυυυυυυυυυ ....έκτακτες!!!!
Και ο χώρος έχει φτωνύνει χωρίς Λαουρα!!!
Ετσι είναι μόνο που οι έκτακτες έχουν γίνει πολύυυυυυυυυυ ....έκτακτες!!!!
Και ο χώρος έχει φτωνύνει χωρίς Λαουρα!!!
Γ.Μπουζιανη & Βουλιαγμενης αραια και που.....Καλησπερα....μπορει καποιος να βοηθησει???
εχει πετυχει κανεις την Λαουρα???σε καποιο studio???
Με λιγους πελατες σε "κλειστο κυκλωμα" πλεον η Λαουρα, οποτε μην ελπιζεις να τη βρεις Σ/Κ πρωινα.Φοβερή η Λάουρα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο καλό θα ήταν να της το μεταφέρουν.
Δουλεύει, μόνο καθημερινές πρωί (που πολλοί δεν μπορούν γιατί εργάζονται) , και Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα (όπου πάλι αρκετοί δεν μπορούν , γιατί και η ώρα είναι ακατάλληλη και με 2-3 πριν από σένα στην καλύτερη θα φας όλο σου το βράδυ )
Δεν μπορεί να δουλέψει μια φορά το μήνα , Σάββατο πρωί ή καθημερινή μετά τις 19.00 ?
Παράκληση !
Το απόλυτο "10" με νέα στολή εργασίας.......Με λιγους πελατες σε "κλειστο κυκλωμα" πλεον η Λαουρα, οποτε μην ελπιζεις να τη βρεις Σ/Κ πρωινα.
Παρε μια αδεια αυριο το πρωϊ ρε αδερφε......Και μην ξεχασεις και τα υπογλωσσια, μη παθεις κανα εμφραγμα πρωι-πρωι
το απολυτο?!ενδιαφερον....Το απόλυτο "10" με νέα στολή εργασίας.......
η λαουρα παιζει στο Γ. Μπουζιανη 2 & Βουλιαγμενης 144...
to link του καταστηματος δεν μου ανοιγει...ιχσυει??