Νέα

Lamda Video & Cruising

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1

Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ειμαστε π.χ γυμνοι,και να πλησιαζουν με ενα εργαλειο εξω,ξερα.Δεν ειναι μεγαλη ξενερα αυτο.....?????
Μετα βλεπετε οτι αρχιζει το παιχνιδι,ελατα κοντα πες τε μια κουβεντα ,να σπασει ο παγος,μπειτε σιγα σιγα στο παιχνιδι απο την αρχη.Οπποιο ζευγαρι επισκευται τετοιους χωρους,δεν ερχετα α πιει ποτο,και τελος,κατι θελει.

Εδω εγω διαφωνω :) Αυτο ειναι το ωραιο. Το χυμα. Σε τετοια μερη πας να περασεις καλα. Εννοειται ομως οτι αν σε πλησιασει καποιος πχ γερος ε ειναι ασχημο. Αυτο εχει να κανει με το αν σου αρεσει ο αλλος. Αν σου αρεσει δεν νομιζω να εχεις προβλημα να ειναι γυμνος

Εχεις παει ποτε alexander sauna? Στον υπογειο μπαινεις μεσα γυμνος(χωρις πετσετα) και ολοι κυκλοφοριυν γυμνοι και αρκετοι κανουν παρτουζες χυμα. Εγω προσωπικα το alexander πιστευω ειναι το καλυτερο απο ολα. Γιατι μετα κανεις και το μπανιο σου.

Οσες φορες εχω παει AT cinemas δεν εχει κοσμο οσο εχει το alexander. Επισης οι περισσοτεροι ειναι μεγαλοι. Σκεφτομαι να παω Λαμδα να δω τι παιζει αλλα κατι μου λεει οτι εκει θα ειναι χειροτερα

assos5

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
22
Πόντοι
0

Φιλε μου αυτο λεω και εγω μαλλον δεν καταλαβες.Δεν γινεται να ειναι οι ενδιαφερομενοι γυμνοι και να πεζουν ,και να σε πλησιαζουν καποιοι,και το μονο που κανουν ειναι να εχουν εξω μονο την,π,,,,,,,α.Δεν λεει αυτο νομιζω,ποιο καλο ειναι να ειμαστε ολοι οσοι θελουν να παιζουν γυμνοι,και να μην ντρεπονται.
[/quote]

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Φιλε μου αυτο λεω και εγω μαλλον δεν καταλαβες.Δεν γινεται να ειναι οι ενδιαφερομενοι γυμνοι και να πεζουν ,και να σε πλησιαζουν καποιοι,και το μονο που κανουν ειναι να εχουν εξω μονο την,π,,,,,,,α.Δεν λεει αυτο νομιζω,ποιο καλο ειναι να ειμαστε ολοι οσοι θελουν να παιζουν γυμνοι,και να μην ντρεπονται.
δες λιγο πμ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Εδω εγω διαφωνω :) Αυτο ειναι το ωραιο. Το χυμα. Σε τετοια μερη πας να περασεις καλα. Εννοειται ομως οτι αν σε πλησιασει καποιος πχ γερος ε ειναι ασχημο. Αυτο εχει να κανει με το αν σου αρεσει ο αλλος. Αν σου αρεσει δεν νομιζω να εχεις προβλημα να ειναι γυμνος

Εχεις παει ποτε alexander sauna? Στον υπογειο μπαινεις μεσα γυμνος(χωρις πετσετα) και ολοι κυκλοφοριυν γυμνοι και αρκετοι κανουν παρτουζες χυμα. Εγω προσωπικα το alexander πιστευω ειναι το καλυτερο απο ολα. Γιατι μετα κανεις και το μπανιο σου.

Οσες φορες εχω παει AT cinemas δεν εχει κοσμο οσο εχει το alexander. Επισης οι περισσοτεροι ειναι μεγαλοι. Σκεφτομαι να παω Λαμδα να δω τι παιζει αλλα κατι μου λεει οτι εκει θα ειναι χειροτερα

Τύπε σε κόβω να γουστάρεις σκληροπυρηνική δροσιά.Κρίμα που δεν πέτυχες κι εσύ το ζευγάρι να τους κάνεις παρέα γυμνός και να κάνεις κανά τρομπόνι στον τύπο.

giannios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα. καποια  ενημερωση για το τι επικρατει για την ωρα?

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Έχει περάσει κανείς?? Κάποια ενημέρωση για Τωρα?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Τύποι αν ξανάρθει ζευγάρι όπως το ''ασσος'' και τα βγάλει όλα,να γδυθείτε κι εσεις ρε  :rockon: :rockon:, αλλιώς είναι αγένεια προς το ζευγάρι και θα σας απαξιώσει  :orchestra:

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Καλησπέρα..κάποια ενημέρωση ???

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.169
Πόντοι
4.926
Εγώ μία φορά, απόγευμα, πήγα στο συγκεκριμένο σινεμά, πριν κάτι μήνες και ήμουν τελείως μόνος μου. Χαμηλοτάβανος χώρος, ανεβοκατέβηκα αρκετές φόρες, στα επίπεδά του και έφυγα. Το μόνο που είδα και δεν έχουν τα άλλα τσοντοσινεμά, είναι το μεγάλο κρεβάτι στο τελευταίο επίπεδο, το οποίο ενδείκνυται για ομαδικά όργια και παρτούζες.

ioannis_sexyman

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
20
Πόντοι
0
μόνο που για να γίνουν ομαδικά όργια και παρτούζες χρειάζεται και κόσμος....οπότε ....

giannios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Η πρέπει να επικρατεί το αδιαψ η κατά του τάφου σιωπή...

assos5

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
22
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
  Το βραδακι θα ειμαστε λαμδα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
  Το βραδακι θα ειμαστε λαμδα

Μπράβο ρε παιδιά,σας έχουν τεράστια ανάγκη οι μύστες αυτού του τσοντάδικου.Εύχομαι αυτή την φορά να γδυθούν και να μην κωλώσουν όπως την προηγούμενη.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Τωρα θα παρω το ελικοπτερο  της φρεγάτας που είμαι  στο καστελοριζο  και θα ερθω  κρατιστε μου θεση   παιδια  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom