Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ειμαστε π.χ γυμνοι,και να πλησιαζουν με ενα εργαλειο εξω,ξερα.Δεν ειναι μεγαλη ξενερα αυτο.....?????
Μετα βλεπετε οτι αρχιζει το παιχνιδι,ελατα κοντα πες τε μια κουβεντα ,να σπασει ο παγος,μπειτε σιγα σιγα στο παιχνιδι απο την αρχη.Οπποιο ζευγαρι επισκευται τετοιους χωρους,δεν ερχετα α πιει ποτο,και τελος,κατι θελει.
Εδω εγω διαφωνω Αυτο ειναι το ωραιο. Το χυμα. Σε τετοια μερη πας να περασεις καλα. Εννοειται ομως οτι αν σε πλησιασει καποιος πχ γερος ε ειναι ασχημο. Αυτο εχει να κανει με το αν σου αρεσει ο αλλος. Αν σου αρεσει δεν νομιζω να εχεις προβλημα να ειναι γυμνος
Εχεις παει ποτε alexander sauna? Στον υπογειο μπαινεις μεσα γυμνος(χωρις πετσετα) και ολοι κυκλοφοριυν γυμνοι και αρκετοι κανουν παρτουζες χυμα. Εγω προσωπικα το alexander πιστευω ειναι το καλυτερο απο ολα. Γιατι μετα κανεις και το μπανιο σου.
Οσες φορες εχω παει AT cinemas δεν εχει κοσμο οσο εχει το alexander. Επισης οι περισσοτεροι ειναι μεγαλοι. Σκεφτομαι να παω Λαμδα να δω τι παιζει αλλα κατι μου λεει οτι εκει θα ειναι χειροτερα