Νέα

Lamda Video & Cruising

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Το ζευγάρι συνήθως πάει όταν κλείσει το σινεμά και φεύγει λίγο πριν ανοίξει το πρωί!
κάθεται πολλές ώρες!

:erection: :erection:

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Τυχερά είναι  Αυτά..Η όχι ....χαχαχαχαχα

assos5

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
22
Πόντοι
0
καλημερα εμεις πηγαμε στις 10 και φυγαμε 1,30 αυτα

giannios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα.

πραγματι το ζευγαρι ηταν εκει...αλλα δυστυχως σαν να μην ηταν!!!

φιλοτιμες προσπαθειες να περασουμε ολοι καλα , αλλα πρεπει να υπαρχει συμμετοχη...

αν ειναι να μενει αναμεσα σας μεινετε και σπιτι σας.. η Κυρια μονο που δεν κοιμηθηκε..και 

ο φιλος σας δεν καυλωνε ουτε με ..μπλε χαπακια..αυτα

υγ.προσωπικη αποψη ολα τα παραπανω.

υγ2. πολυ ιδιαιτερος  χωρος για πολλα παιγχνιδια

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
καλημερα εμεις πηγαμε στις 10 και φυγαμε 1,30 αυτα

Καλημέρα τύπε/τύπισσα.Πως τα περάσατε τελικά???Ο τύπος από πάνω για λίγο δεν σας πέτυχε.Έχουμε τεράστια ανάγκη μια κριτική για το τι παίχτηκε εκεί.

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
καλημερα.οπως ειχα αναφερει επεστρεψα ξανα και το πετυχα το ζευγαρι.ισχυει οτι αναφερει ο ''ΑΣΣΟΣ'' αλλα το θεαμα ηταν ντεκαβλε ..το λιγοτερο.
οι δυο τους να παιζουν  . η μανδαμ να ειναι  ετοιμη να κοιμηθει και ενας φιλος τους??? να την γαμαει χωρις καποτα εν ετη 2017???
παιδια την επομενη μεινετε σπιτι σας!!!!!!

με φιλικους χαιρετισμους

υγ.δεν ειναι μονο προσωπικη αποψη αλλα και δυο τριων που ημασταν παροντες , με κους κους αργοτερα στο... φουαγιε

οπερα το σκηνικο!!! με αταλαντους !!

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
καλημερα.

πραγματι το ζευγαρι ηταν εκει...αλλα δυστυχως σαν να μην ηταν!!!

φιλοτιμες προσπαθειες να περασουμε ολοι καλα , αλλα πρεπει να υπαρχει συμμετοχη...

αν ειναι να μενει αναμεσα σας μεινετε και σπιτι σας.. η Κυρια μονο που δεν κοιμηθηκε..και 

ο φιλος σας δεν καυλωνε ουτε με ..μπλε χαπακια..αυτα

υγ.προσωπικη αποψη ολα τα παραπανω.

υγ2. πολυ ιδιαιτερος  χωρος για πολλα παιγχνιδια
συμφωνω!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Απογοητευτικά τα πράγματα τύποι  :S :S :-( :headbang: :headbang:.Δώστε και καμιά περιγραφή του ζευγαριού΄ :erection:,τουλάχιστον πιρφορίσατε για την κυρία ή ήταν τόσο μπάζο  :uglystupid: :think:

giannios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Απογοητευτικά τα πράγματα τύποι  :S :S :-( :headbang: :headbang:.Δώστε και καμιά περιγραφή του ζευγαριού΄ :erection:,τουλάχιστον πιρφορίσατε για την κυρία ή ήταν τόσο μπάζο  :uglystupid: :think:
δεν εχει να κανει με την εμφανιση..ολα αυτα υποκειμενικα ακομα και τα προηγουμενα σχολια μου(προσωπικα παντα μιλω) οποτε...γλαροσουπα

εγω προσωπικα δεν εχυσα..εφυγα

giannios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
:vomit: :thubsdown: :erection: :erection: :erection:μπαζο !!! ηταν το ολο σκηνικο

assos5

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
22
Πόντοι
0
Να σας πω και εγω την προσωπικη μου αποψη.Φτασαμε εκει γυρω στις 10,ειχαμε ραντεβου με φιλο τον οποιο τον εχουμε πολλα χρονια μπαλαντερ.
  Υπηρχαν μεσα στον χωρο 5 ατομα,απο τα οποια,δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο,και δεν εχουν ιδεα πως πλησιαζουν και μπιανουν στην φαση.
  Απο τους 5 η 2 ερχοντουσταν βλεπανε για 3-4 λεπτα και ξαναβγαινανε.Ενα τον οποιο φωναξα εγω κοντα μας,το μονο που εκανε ηταν να ανεβει με τα παπουτσια εκει που ειμαστε εμεις γυμνη και ξαπλωμενη,εβγαλε το εργαλειακη εξω τον επαιζε μονος του,και που και που νομιζε οτι κατι κανει αφου επιανε  μονο.
  Αλλος ενας καθοταν παμω απο το κεφαλι μας,σχεδον ολη την ωρα ακουνητος,και οταν αποφασισε να ερθει κοντα μας,τι εκανε,δαγκωσε την κυρια στο στηθος,και προκαλεσε πονο,και χαλασε στιγνιαια η φαση.
Ο αλλος παρολο που κοιταγε συνεχως,χωρις να ενοχλει οταν αποφασισε να μας πλησιασει και τα ρουχα του εβγαλε,και απολαυσε το παιχνιδι.
  Μονο που ειχε περασει η ωρα και κουραστηκαμε και επρεπε να φυγουμε.
  Τι να σας κανω απλα μην λετε μαλακιες.

giannios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Να σας πω και εγω την προσωπικη μου αποψη.Φτασαμε εκει γυρω στις 10,ειχαμε ραντεβου με φιλο τον οποιο τον εχουμε πολλα χρονια μπαλαντερ.
  Υπηρχαν μεσα στον χωρο 5 ατομα,απο τα οποια,δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο,και δεν εχουν ιδεα πως πλησιαζουν και μπιανουν στην φαση.
  Απο τους 5 η 2 ερχοντουσταν βλεπανε για 3-4 λεπτα και ξαναβγαινανε.Ενα τον οποιο φωναξα εγω κοντα μας,το μονο που εκανε ηταν να ανεβει με τα παπουτσια εκει που ειμαστε εμεις γυμνη και ξαπλωμενη,εβγαλε το εργαλειακη εξω τον επαιζε μονος του,και που και που νομιζε οτι κατι κανει αφου επιανε  μονο.
  Αλλος ενας καθοταν παμω απο το κεφαλι μας,σχεδον ολη την ωρα ακουνητος,και οταν αποφασισε να ερθει κοντα μας,τι εκανε,δαγκωσε την κυρια στο στηθος,και προκαλεσε πονο,και χαλασε στιγνιαια η φαση.
Ο αλλος παρολο που κοιταγε συνεχως,χωρις να ενοχλει οταν αποφασισε να μας πλησιασει και τα ρουχα του εβγαλε,και απολαυσε το παιχνιδι.

τα ιδια λεμε...

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1

καταρχας οπως  προειπα ειναι η προσωπικη μου αποψη..αλλα σεβαστες ολες! τωρα εαν εχω τα κοτσια η οχι οπως μου ανεφερες σε προσωπικο μνμ δεν εχω να σχολιασω κατι.

giannios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
ειρηνη κυριοι!!χαχαχ
ολοι την καυλα μας θελουμε να ικανοποιησουμε..ολες οι κριτικες ειναι σεβαστες!

ευελπιστουμε και σε περισσοτερα events

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1

Λογικα τα σαββατα θα εχει κοσμο. Τι ηλικιες μαζευει?

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Εχει εγαλη διαφορα το 30 με το 50. Αν το 70% ειναι ανω των 40 ας πουμε δεν ειναι για μενα. Και ελεγα να παω. Τι λες? Adulth thater η Lamda?

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
adult για συμμετοχη lamda για ποιοτητα

θεωρω..υποκοιμενικα ολα

assos5

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
22
Πόντοι
0
  Βεβαια δεν εχεις να σχολιασεις,διοτι μετα θα γραφτουν εδω το τι εκανες,και αν εκανες,κατι.
Απλα πρεπει να λεγετε η αληθεια,να μην παραπληροφορειτε  ο κοσμος που ενδιαφερετε ,για τετοιες φασεις.Και να μαθει να παιζει ομαδικα και σωστα.
Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ειμαστε π.χ γυμνοι,και να πλησιαζουν με ενα εργαλειο εξω,ξερα.Δεν ειναι μεγαλη ξενερα αυτο.....?????
Μετα βλεπετε οτι αρχιζει το παιχνιδι,ελατα κοντα πες τε μια κουβεντα ,να σπασει ο παγος,μπειτε σιγα σιγα στο παιχνιδι απο την αρχη.Οπποιο ζευγαρι επισκευται τετοιους χωρους,δεν ερχετα α πιει ποτο,και τελος,κατι θελει.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Στην ελλαδα του 2018  παιδες  μου  όταν μπενει μεσα σε ένα τσονταδικο/σινεμά  ενας 18 αρης η ενας 23 αρης  με την παρεα του  και βλεπουν  , την (θεια) τους  να  κανει γυμναστικη  με αλλους 3 η 5  λειτουργουν  αφθορμητα  και καλα κανουν , τωρα  αν πηγες εκει μεσα  νωμιζοντας  ότι  δεν θα σε ενωχληση κανεις, εισαι λαθος  , ουδεις αδιάκριτος  σημερον  απλα όλα θελουν τροπο  για να περασουμε ολοι ευχαριστα  και ετσι  να υπαρχει το αρωμα της ευχαριστήσεις  και να μας ξανα ερθεται  παιδες 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom