Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 283
- Πόντοι
- 26
Πολλα ας επιβεβαιωσουν κ οι υπολοιποιΖευγάρια ειχε;
Πολλα ας επιβεβαιωσουν κ οι υπολοιποιΖευγάρια ειχε;
επισκεψη χτες βραδυ στον χωρο. Ηταν 3 ατομα με ενα κινητο στο χερι και για ενα δυορακι που εκατσα δεν το αφηναν σε ησυχια.ΤΙ θελουν και πανε σε τετοια μερη δεν καθονται σπιτι τους,Πολλα ας επιβεβαιωσουν κ οι υπολοιποι
Τι ώρα πήγες? Εγω που πήγα κατα τις 9.30 έσκασε 1 ζευγάρι και ειχαμε ωραίο παιχνίδι. Ειδικά οταν ήμουν στα 4 και έγλυφα την κυρία και ήρθε κάποιος απο πίσω μου και με έγλυφε και μου τον έπαιζε.
το ζευγαρι που ηταν χτες στο λαμδα ας μας στειλει ενα μηνυμα
Καλησπερα μαναρη μου.Αμα πηγαινα εγω πρωι σαββατο θα ερχωσουνα;Χθεσινή επίσκεψη
Ανανέωση του χώρου προς το καλύτερο με ενιαίο σχεδόν χώρο κάτω με περισσότερους καναπεδες και μεγαλύτερη άνεση στο να περιφέρεσαι
Δυστυχώς άδειο στο δυωρο που καθησα5-7
Τύπε πάλι παρθένος έμεινες και άρχισες τα παρακάλια.Καλησπερα μαναρη μου.Αμα πηγαινα εγω πρωι σαββατο θα ερχωσουνα;
Εισαι μονο ενεργητηκος ετσι;
Ρε Αη στο ΔΙΑΟΛΟ bot του μπουρδελα...Τύπε πάλι παρθένος έμεινες και άρχισες τα παρακάλια.
Τύπε μην βρίζεις, διάλογο κάνουμε εδώ μέσα. Πάρε μια φαπα τώρα και να είσαι πιο ευγενικός.Ρε Αη στο ΔΙΑΟΛΟ bot του μπουρδελα...
Εχεις αποδυξη παραταυτα τη ΝΟΥΜΕΡΟ εισαι!!!!.Τύπε μην βρίζεις, διάλογο κάνουμε εδώ μέσα. Πάρε μια φαπα τώρα και να είσαι πιο ευγενικός.
Έγινε τύπε, να είσαι ευγενικός μπας και φας τίποτα μέχρι τις γιορτές.Εχεις αποδυξη παραταυτα τη ΝΟΥΜΕΡΟ εισαι!!!!.
Ειδες δεν βριζω!
Τυπε δε πα να ανοίξεις κάνα λεξικό, κι άσε τις πουτσες. Μου βγήκανε τα μάτια από την ορθογραφία σου!Καλησπερα μαναρη μου.Αμα πηγαινα εγω πρωι σαββατο θα ερχωσουνα;
ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΕ.....Τυπε δε πα να ανοίξεις κάνα λεξικό, κι άσε τις πουτσες. Μου βγήκανε τα μάτια από την ορθογραφία σου!
χαρη/χαρουλα ασε τους μαθητες και ελα αθηναικον να γνωρισεις τους δασκαλουςΚαλησπερα μαναρη μου.Αμα πηγαινα εγω πρωι σαββατο θα ερχωσουνα;
Τύπε το αθηναϊκό προσφέρεται για να βρει το ταίρι του ο/η Χάρης/Χαρούλα ??χαρη/χαρουλα ασε τους μαθητες και ελα αθηναικον να γνωρισεις τους δασκαλους
για σχεση που ψαχνει ο χαρης/χαρουλα και να περπαταν στην θαλασσα χερακι χερακι οχι αλλα αν αποφασισει να καλογαμηθει μπορει να ερθει στο αθηναικον,μονο να ειναι αποφασισμενος/η για να φαει πολυ γαμησιΤύπε το αθηναϊκό προσφέρεται για να βρει το ταίρι του ο/η Χάρης/Χαρούλα ??
αφου σε χαλαει πηγαινε στον Αγιο Παντελαιημονα αγαπητεΡε Αη στο ΔΙΑΟΛΟ bot του μπουρδελα...