sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 548
- Πόντοι
- 81
Τελικά βραδιά για ζευγάρια δεν ξανάκανε. Κρίμα.Μπορούν ναι και εχω πετύχει αρκετές φορές. Επίσης ωραία μές είναι η Κυριακη που κάτω είναι όλοι γυμνοί.
Τελικά βραδιά για ζευγάρια δεν ξανάκανε. Κρίμα.Μπορούν ναι και εχω πετύχει αρκετές φορές. Επίσης ωραία μές είναι η Κυριακη που κάτω είναι όλοι γυμνοί.
ποτε πηγες? εχω καιρο να παω στο συγκεκριμενο. Νομιζω απο το Πασχα περιπου και δεν ειχε και πολυ κοσμο τοτε. Μακαρι να πηγαινει καλυτερα γιατι σαν χωρος ειναι ωραιοςΑπο την τελευταια μου επισκεψη εχω να σχολιασω οτι το μαγαζι σιγα σιγα παει ολο και καλυτερα και ανεβαινει. Πολυ θετικο οτι διατηρεί την καθαριοτητα που ειχε.
Πιατευω θα εχουμε πολυ παιχνιδι το χειμωνα εκει .
Τρίτη πήγαποτε πηγες? εχω καιρο να παω στο συγκεκριμενο. Νομιζω απο το Πασχα περιπου και δεν ειχε και πολυ κοσμο τοτε. Μακαρι να πηγαινει καλυτερα γιατι σαν χωρος ειναι ωραιος
παπατζες λεει ειναι γνωστος παπατζηςποτε πηγες? εχω καιρο να παω στο συγκεκριμενο. Νομιζω απο το Πασχα περιπου και δεν ειχε και πολυ κοσμο τοτε. Μακαρι να πηγαινει καλυτερα γιατι σαν χωρος ειναι ωραιος
ελα στο αθηναικον να χορτασεις σπερμα,θα γκαστρωθεις απτον κωλο,μονο για γαμησι ομως οχι για σχεσηΚαλησπερα στα μαναρια που ειναι εδω. Το Σαββατο το πρωη μετα της 11 και μετα λεω να παω στο Lamda,θα ειναι κανεις να των ξεζουμισω;
Υ.Γ.Εφοσον μου αρεση και του αρεσω φυσηκα!
Υ.Γ.Οπιος ενδιαφερεται ας μου στυλη pm!
Ενα νεο ζευγαρακι που ειχε ερθει αρχες καλοκαιριου καποιες κυριακες το πετυχε κανείς σας;
20 ευρω είσοδος ;&αν δεν έχει κανα ζευγάρι ;Για εσάς που το ζητήσατε ------> Save the date
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | 20:00 - 01:00 | ------------> COUPLES night
FUN & PLAY ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ | STRAIGHT - GAY -LESBIAN | ΚΑΙ ...ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!
COUPLES ENTRY 15 €
SINGLES ENTRY 20 €
LET YOUR SENSES FREE !
ΛΕΜΠΕΣΗ 15 & Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ | ΑΘΗΝΑ | ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Τ 211 2679945 - 6939604595
Είχαν ξανακάνει κάτι παρόμοιο και είχαν έρθει δύο ζευγάρια αλλά δεν παίχτηκε τίποτα τότε. Και μάλλον το ίδιο θα ξαναγίνει απο οτι βλέπω, οποτε τσάμπα κόπος να παει κάποιος εάν θέλει να κάνει κάτι με ζευγάριΚαλησπέρα παιδιά πριν από λίγο έφυγα από lamda μπήκα στις 21 47 και στις 22 10 έσκασε ένα ζευγάρι και πέντε λεπτά αργότερα έφτασε και ένα δεύτερο Αφού περιηγήθηκαν το χώρο έκατσαν κάτω στο υπόγειο ήπιαν αναψυκτικά κάπνισαν μιλήσανε και έφυγαν χωρίς να γίνει τίποτα απολύτως στις 22 40 το πρώτο ζευγάρι και 10 λεπτά αργότερα το δεύτερο
Σπερμα πολυ σπερμα…κ οτι καταλαβεςΠώς πήγε χτες το πάρτυ? Πήγε κανείς να μας γράψει εντυπώσεις απο κόσμο?