Νέα

Lamda Video & Cruising

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Καταλαβαίνω του μεροκάματο είσαι άστο μην έρθεις καλύτερα γιατί ούτε αυτό δεν θα καταφέρεις να κάνεις άμα έρθεις... οπότε καλά είσαι μάγκας απο εδώ... Γιατί απο κοντά θα σου κοβοντουσαν τα πολλά λόγια
Τυπε κατι ξεκολλιαρηδες σαν εσενα μονο εδω τραγουδατε, πιατσα δεν τολματε να πατησετε, οποτε ασε τις δηλωσεις κι ετοιμασε κανα 100€ να σε ανοιξουν ξανα.

Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Τυπε κατι ξεκολλιαρηδες σαν εσενα μονο εδω τραγουδατε, πιατσα δεν τολματε να πατησετε, οποτε ασε τις δηλωσεις κι ετοιμασε κανα 100€ να σε ανοιξουν ξανα.
Βλέπω το συνεχίζεις πες μου πού θα είσαι να περάσω να τα πούμε λίγο...και θα σου εξηγήσω εγώ εσένα πολύ καλά... όπου θέλεις...θα έρθω εκεί εγώ να σε βρω...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Βλέπω το συνεχίζεις πες μου πού θα είσαι να περάσω να τα πούμε λίγο...και θα σου εξηγήσω εγώ εσένα πολύ καλά... όπου θέλεις...θα έρθω εκεί εγώ να σε βρω...
Τι να εξηγησεις ρε παπαρα, δεν ξερεις ουτε που ειναι η πιατσα. Μεχρι το λαμδα εισαι ρε κακομοιρη, φαε την φαπα σου κι ετοιμαζε το 100€ για τον μασερ, τρομπα.

Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Τι να εξηγησεις ρε παπαρα, δεν ξερεις ουτε που ειναι η πιατσα. Μεχρι το λαμδα εισαι ρε κακομοιρη, φαε την φαπα σου κι ετοιμαζε το 100€ για τον μασερ, τρομπα.
Πες μου που είναι η πιάτσα και ασε τις μάγκες απο εδώ γιατί μόνο εδώ κάνεις μάγκες ένας κλασικός φλώρος σαν εσένα μάγκας πίσω από έναν υπολογιστή... Πες μου λοιπόν και σήμερα θα είμαι εκεί οτι ώρα μου πείς... Το στωμα σου εκεί θέλω να το ανοίξεις απο κοντά... Αλλά βλέπω να το ανοίγεις μόνο για καμιά πίπα από κοντά

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Πες μου που είναι η πιάτσα και ασε τις μάγκες απο εδώ γιατί μόνο εδώ κάνεις μάγκες ένας κλασικός φλώρος σαν εσένα μάγκας πίσω από έναν υπολογιστή... Πες μου λοιπόν και σήμερα θα είμαι εκεί οτι ώρα μου πείς... Το στωμα σου εκεί θέλω να το ανοίξεις απο κοντά... Αλλά βλέπω να το ανοίγεις μόνο για καμιά πίπα από κοντά
Τραβα στο λαμδα να σου πουνε, το στρωμα στο φορεσα ηδη καπελο, βλακα.

Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Τραβα στο λαμδα να σου πουνε, το στρωμα στο φορεσα ηδη καπελο, βλακα.
Χαχαχαχχαχ οκ κατάλαβα... άλλη μία Κωνσταντίνα...του ps μάγκας... Ολα καλά Κωνσταντίνα οπότε θέλεις μου λες είτε στο λάμδα είτε στην πιάτσα είτε όπου θες στείλε μου ενα προσωπικό μήνυμα και έρχομαι όπου θες προς το παρόν όμως όσο είσαι πουτανα θα τα λέμε μέσω υπολογιστή όπως έχεις μάθει...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Χαχαχαχχαχ οκ κατάλαβα... άλλη μία Κωνσταντίνα...του ps μάγκας... Ολα καλά Κωνσταντίνα οπότε θέλεις μου λες είτε στο λάμδα είτε στην πιάτσα είτε όπου θες στείλε μου ενα προσωπικό μήνυμα και έρχομαι όπου θες προς το παρόν όμως όσο είσαι πουτανα θα τα λέμε μέσω υπολογιστή όπως έχεις μάθει...
Προσεχε μη χαθεις στο δρομο, πουστρ@κο.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ρε μύστες μήν μαλονετε σαν της κοπέλες χαλαρώστε λίγο , εγώ ετοιμάζομαι να κάνω το βρομιλο μάγκα να κοιμηθώ ένα βράδυ στο τμήμα του Συντάγματος με 90 πακιδες να τού σπάσουν τον τσαμπουκα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Ρε μύστες μήν μαλονετε σαν της κοπέλες χαλαρώστε λίγο , εγώ ετοιμάζομαι να κάνω το βρομιλο μάγκα να κοιμηθώ ένα βράδυ στο τμήμα του Συντάγματος με 90 πακιδες να τού σπάσουν τον τσαμπουκα
Μυστη το εχεις τεραστια αναγκη να τον τραμπουκισεις αυτον.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μυστη το εχεις τεραστια αναγκη να τον τραμπουκισεις αυτον.
Είναι ανάγκη να σπάσω το τσαμπουκα σε μερικούς μύστες ηδονοβλεψίες εκεί που θα κάνουν την καύλα τούς να τους τσιμπήσουν και να κάνουν εφιάλτη την στιγμή της ηδονής εγώ καυλονω περισσότερο έτσι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Είναι ανάγκη να σπάσω το τσαμπουκα σε μερικούς μύστες ηδονοβλεψίες εκεί που θα κάνουν την καύλα τούς να τους τσιμπήσουν και να κάνουν εφιάλτη την στιγμή της ηδονής εγώ καυλονω περισσότερο έτσι
Μυστη μην τους λυπηθεις καθολου, ξεσκισε τους τους ανωμαλους.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Τι έγινε ρε παιδιά την Κυριακή πως πήγε το event? Αν πήγε κάποιος ας γράψει .

lamdaathens

Sex Shop
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
108
Σαφως και εχουμε δημοκρατια και ο καθενας μπορει να εχει την αποψαρα του αλλα καλο θα ηταν να εχει αποψη πραγματικη και οχι καθισμενος στον καναπε του παιζοντας με ...οτι εχει
Αυτο ισχυει για κατι τυπους σαν τον ματακια
Επρεπε να παρουμε την γνωμη σου πιστευεις για το αν θα βαλουμε μια υπηρεσια η οχι στο χωρο;

Οσαναφορα το event ειναι την Κυριακη 17

lamdaathens

Sex Shop
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
108
Περιμενε τον πουστοβιτς10 τυπε που θα πηγε να σκασει 100€ να το ξεκωλιασει κανας μασερ παλι.

Περιμενε τον πουστοβιτς10 τυπε που θα πηγε να σκασει 100€ να το ξεκωλιασει κανας μασερ παλι.
Παιδια αντι να χαλατε τις ωρες σας πισω απο ενα γραφοντας μαλακιες καντε κατι πιο επικοδομιτικο ... Τραβηξτε μια μαλακια εστω....... Γιατι τι μαλακια πολλοι αγαπησαν ..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Παιδια αντι να χαλατε τις ωρες σας πισω απο ενα γραφοντας μαλακιες καντε κατι πιο επικοδομιτικο ... Τραβηξτε μια μαλακια εστω....... Γιατι τι μαλακια πολλοι αγαπησαν ..
Τυπε ενας ειμαι,δεν ειμαι δισυποστατος. Την μαλακια τραβα την εσυ, εγω προτιμαω να γαμαω.

lamdaathens

Sex Shop
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
108
Τυπε ενας ειμαι,δεν ειμαι δισυποστατος. Την μαλακια τραβα την εσυ, εγω προτιμαω να γαμαω.
Τι να σου πω ρε Κωστακη... μπραβο αν σου περισσευουν και ωρες για να γαμας..γιατι εγω οποτε μπω βλεπω συνεχεια ποστ σου που σημαινει τρως ωριτσες στο χομπυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom