Νέα

Lamda Video & Cruising

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
φατσεα θα πας με μαγιο?
D35POPmXsAITTML.jpg
Εγώ θα πάω κανωνικα εσύ έλα με στριγκαρα αν γουστάρεις πάντως και εγώ θα σε κεράσω μια δόση σπέρμα για να δείτε τη καλός άνθρωπος που είμαι

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Θα είμαι και εγώ εκεί και θα περιφερομαι με το καβλι στο χέρι..οποια Κρος θέλει ας στείλει πμ να πάμε μαζί

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.215
Πόντοι
206
Βολεψου με το φατσεα τυπε, θα εχω σκοπια εγω.
ο φατσεας ψαχνει να βγαλει χρημα 60 ευρω ειχε πει στον λακολαν για να του δωσει πιπα,δεν βολευτηκε με κοκα κολα και πατατακια

Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Βολεψου με το φατσεα τυπε, θα εχω σκοπια εγω.
Κρίμα ρε γαμωτο...μαρεσουν τύποι σάν και εσένα... μαγκάκια τού διαδικτύου...και είχα πολύ όρεξη να σε γνωρίσω... πάντως αμα αλλάξεις γνώμη εγώ θα είμαι εκεί....;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.227
Πόντοι
7.885
Ότι θες εσύ μερακλή μυστη

Κρίμα ρε γαμωτο...μαρεσουν τύποι σάν και εσένα... μαγκάκια τού διαδικτύου...και είχα πολύ όρεξη να σε γνωρίσω... πάντως αμα αλλάξεις γνώμη εγώ θα είμαι εκεί....;)
Τι να κανω ρε τυπε, το μεροκαματο. Εμπιστευομαι τον φατσεα να σε ξεκολλιασει και μολις επιστρεψω συναντιομαστε πιατσα να μου πεις πως τα περασετε, ψευτομαγκα.

Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Τι να κανω ρε τυπε, το μεροκαματο. Εμπιστευομαι τον φατσεα να σε ξεκολλιασει και μολις επιστρεψω συναντιομαστε πιατσα να μου πεις πως τα περασετε, ψευτομαγκα.
Καταλαβαίνω του μεροκάματο είσαι άστο μην έρθεις καλύτερα γιατί ούτε αυτό δεν θα καταφέρεις να κάνεις άμα έρθεις... οπότε καλά είσαι μάγκας απο εδώ... Γιατί απο κοντά θα σου κοβοντουσαν τα πολλά λόγια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom