kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.227
- Πόντοι
- 7.885
Τυπισσα κρος ειστε εσυ και οι φιλες??Θα έρθω με τις φίλες μου
Τυπισσα κρος ειστε εσυ και οι φιλες??Θα έρθω με τις φίλες μου
Εγώ θα πάω κανωνικα εσύ έλα με στριγκαρα αν γουστάρεις πάντως και εγώ θα σε κεράσω μια δόση σπέρμα για να δείτε τη καλός άνθρωπος που είμαιφατσεα θα πας με μαγιο?
Αφού είναι γνώστης οικογένειας ηδονοβλεψίας κυνηγός δεν είναι ουδέτερος παρατηρητής όπως εγώΜας κατάλαβες σατανά ...
Δεν ξέρω αν τον γνώριζετε τον μύστηωγ ωωωγμμγφωωωγμμ γφω γφγωωγΏπα . Τον ξέρουμε δηλ αδή ?
Όλα τα ναυάγια βρε είμαστε γνωστοί μεταξύ μαςΕίπες γνωστής οικογένειας
Θα έρθεις και εσύ Κωστάκη... Έλα γιατί θέλω πολύ να σε γνωρίσω από κοντά....Τυπισσα κρος ειστε εσυ και οι φιλες??
Στρατηγε μου θα χορτάσει το ματι σου δροσερούς με στρινγκακια..χαχαχα..Θας σας τιμήσουμε
Θα έχω την ψωλαρα μου πλημενη για δουλειάΣτρατηγε μου θα χορτάσει το ματι σου δροσερούς με στρινγκακια..χαχαχα..
Είμαι σίγουρος. Θα δώσεις πόνο στους δροσερούς στρατηγέ..πρόσεχε μην πάρεις τίποτα παρασημα μόνοΘα έχω την ψωλαρα μου πλημενη για δουλειά
Βολεψου με το φατσεα τυπε, θα εχω σκοπια εγω.Θα έρθεις και εσύ Κωστάκη... Έλα γιατί θέλω πολύ να σε γνωρίσω από κοντά....
Δεν θα σας προλάβω όλες έλα και εσύ μύστηΒολεψου με το φατσεα τυπε, θα εχω σκοπια εγω.
Θα είμαι εγώ με το καβλι στο χέρι..Δεν θα σας προλάβω όλες έλα και εσύ μύστη
Άμα σε δω θα σε χερετισω με τρόποΘα είμαι εγώ με το καβλι στο χέρι..
Από απόσταση βέβαια.Άμα σε δω θα σε χερετισω με τρόπο
Ότι θες εσύ μερακλή μυστηΑπό απόσταση βέβαια.
ο φατσεας ψαχνει να βγαλει χρημα 60 ευρω ειχε πει στον λακολαν για να του δωσει πιπα,δεν βολευτηκε με κοκα κολα και πατατακιαΒολεψου με το φατσεα τυπε, θα εχω σκοπια εγω.
Κρίμα ρε γαμωτο...μαρεσουν τύποι σάν και εσένα... μαγκάκια τού διαδικτύου...και είχα πολύ όρεξη να σε γνωρίσω... πάντως αμα αλλάξεις γνώμη εγώ θα είμαι εκεί....;)Βολεψου με το φατσεα τυπε, θα εχω σκοπια εγω.
Ότι θες εσύ μερακλή μυστη
Τι να κανω ρε τυπε, το μεροκαματο. Εμπιστευομαι τον φατσεα να σε ξεκολλιασει και μολις επιστρεψω συναντιομαστε πιατσα να μου πεις πως τα περασετε, ψευτομαγκα.Κρίμα ρε γαμωτο...μαρεσουν τύποι σάν και εσένα... μαγκάκια τού διαδικτύου...και είχα πολύ όρεξη να σε γνωρίσω... πάντως αμα αλλάξεις γνώμη εγώ θα είμαι εκεί....;)
Καταλαβαίνω του μεροκάματο είσαι άστο μην έρθεις καλύτερα γιατί ούτε αυτό δεν θα καταφέρεις να κάνεις άμα έρθεις... οπότε καλά είσαι μάγκας απο εδώ... Γιατί απο κοντά θα σου κοβοντουσαν τα πολλά λόγιαΤι να κανω ρε τυπε, το μεροκαματο. Εμπιστευομαι τον φατσεα να σε ξεκολλιασει και μολις επιστρεψω συναντιομαστε πιατσα να μου πεις πως τα περασετε, ψευτομαγκα.