Νέα

Lamda Video & Cruising

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ofreetezas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
ναι δεν παταει ψυχη σε αυτο το σινεμα μην πας γλυτωσε και τα λεφτα και τον χρονο σου
Pretty much. Παρασκευή 8 - 8:30 ήταν ένας μπάρμπας και ένα ακόμα παιδί.

Επίσης σε αντίθεση με το attraxx, δεν μπορείς να αλλάξεις τι παίζουν οι οθόνες.

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Κριμα και εχει προδιαγαφες κγια πολυ ωραια σκηνικα

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Pretty much. Παρασκευή 8 - 8:30 ήταν ένας μπάρμπας και ένα ακόμα παιδί.

Επίσης σε αντίθεση με το attraxx, δεν μπορείς να αλλάξεις τι παίζουν οι οθόνες.
πρεπει να ειναι ρεκορ εβδομαδας τα 2 ατομα στο σινεμα αυτο
εγω οποτε εχω παει δεν ειναι κανενας

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Κριμα και εχει προδιαγαφες κγια πολυ ωραια σκηνικα
οντως αλλα εχω απορια πως αυτος ο χωρος υπαρχει για χρονια ενω δεν παταει ψυχη πως τον συντηρει ο ιδιοκτητης πως τον συμφερει
μουθυμιζει εκεινο το σινεμα που ειχε ανοιξει για κανα χρονο πισω απτα κτελ ειχε και εκεινο πολυ λιγο κοσμο και φυσικα εκλεισε αυτο πως μενει ανοιχτο δεν ξερω

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Που το θυμήθηκες αυτό στο ΚΤΕΛ; Το cine Κηφισός!
Εκεί είχα πετύχει πέντε έξι ζευγάρια!

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Που το θυμήθηκες αυτό στο ΚΤΕΛ; Το cine Κηφισός!
Εκεί είχα πετύχει πέντε έξι ζευγάρια!
εκει δεν πατουσε ουτε ενας θα πατουσε ζευγαρι? :2funny:
και ηταν ωραιος χωρος κριμα

goodboy31

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2015
Like
9
Πόντοι
0
λεω να παω για πρωτη φορά σήμερα σε τέτοιο χώρο, θα είναι κανένας γύρο στις 2 το βράδυ?

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
λεω να παω για πρωτη φορά σήμερα σε τέτοιο χώρο, θα είναι κανένας γύρο στις 2 το βράδυ?
2 το βραδυ δεν θα βρεις πουθενα τιποτα γιατι κλεινουν
μετα τις 2 και μονο παρασκευη/σαββατο στο ανταλτ αν βρεις κανεναν

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Εγώ πριν καιρό είχα πει στον υπεύθυνο καν το ένα cruising bar  να χεστεις στο χρήμα που δεν έχει η Αθήνα ή κάντο θεματικό το μαγαζί.  Αλλά τίποτα
Να δούμε μέχρι πότε θα αντέξει κι αυτό!!

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Εγώ πριν καιρό είχα πει στον υπεύθυνο καν το ένα cruising bar  να χεστεις στο χρήμα που δεν έχει η Αθήνα ή κάντο θεματικό το μαγαζί.  Αλλά τίποτα
Να δούμε μέχρι πότε θα αντέξει κι αυτό!!
μα εχει σχεδον μηδενικη πελατεια εδω και χρονια
ο ιδιοκτητης η πρεπει να εχει μαζοχιστικες τασεις ωστε να μπαινει μεσα καθε μηνα η να το εχει ανοιχτο για αλλους λογους

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ διαβαζω οτι δεν μαζευει πολυ κοσμο,και ψηνω την γυναικα μου,να παμε καμια βολτα απο εκει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.308
Πόντοι
7.885

Τύπε ψιλοσυμφέρει το θέμα αν πάνε να ρίξουν ένα στα γρήγορα και να φύγουν θα τους βγει φθηνότερα από το χοτέλι. Εγώ είχα πετύχει στο ανταλτ να βγαίνει ζευγάρι βουλγαρο-ρουμανο γύφτων γύρω στις 12:00 το μεσημέρι να βγαίνει από καμπίνα και να φεύγει από το τσοντάδικο.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
Τύπε ψιλοσυμφέρει το θέμα αν πάνε να ρίξουν ένα στα γρήγορα και να φύγουν θα τους βγει φθηνότερα από το χοτέλι. Εγώ είχα πετύχει στο ανταλτ να βγαίνει ζευγάρι βουλγαρο-ρουμανο γύφτων γύρω στις 12:00 το μεσημέρι να βγαίνει από καμπίνα και να φεύγει από το τσοντάδικο.

Απο αυτη την αποψη και την ανοχη του ταμια ή του ιδιοκτητη εχεις δικιο!
Ειχα πετυχει αν θυμαμαι στο Αθηναικον
επανω στον εξωστη εναν αστεγο να κοιμαται,απογευμα καλοκαιριου 17.00 περιπου,αρα για οικονομικοτερους λογους το κανουν,δεν το αμφισβητω!

trannylove

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Τι ερημιά είναι αυτή; κρίμα γιατί και σε πολύ καλή θέση είναι και πολύ καλό εσωτερικά.Άραγε πολύ αργά απο 12-01 και μετά παίζει κόσμός; όσοι πάνε στα τραβέστι στη Συγγρού καταλήγουν κάποιοι εκεί;

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.198
Πόντοι
17.576
Τι ερημιά είναι αυτή; κρίμα γιατί και σε πολύ καλή θέση είναι και πολύ καλό εσωτερικά.Άραγε πολύ αργά απο 12-01 και μετά παίζει κόσμός; όσοι πάνε στα τραβέστι στη Συγγρού καταλήγουν κάποιοι εκεί;
κάποια στιγμή το μαγαζί ήταν σε πολύ καλό επίπεδο από θέμα κόσμου... πήγαιναν και ζευγάρια και τραβελακια αλλά και γενικότερα ήταν σε καλή φάση...το τελευταίο διάστημα πάτος...λίγο το ότι το παράτησαν λίγο ο κάθε.... Το ζευγάρι είναι βάλτο...η κοπέλα είναι βίζιτα...και διάφορα άλλα που μόνο καλή κουβέντα δεν ξέρει να πει ο κάθε κομπλεξικος νεοέλληνας... Κατάφεραν ένα μαγαζί να βαράει μύγες...3 φορές που πέρασα δυστυχώς σχεδόν άδειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom