John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τώρα έχει μέσα ζευγάρι και το μαγαζί έχει κόσμο γενικά
Φόλα λέει ο Φάτσεας είμαι από της 11.15 εδώ και δεν έχει ούτε κόσμο ούτε ζευγάρι...
με μπερδεύεις με άλλον φίλεΟ φατσεας φίλε έχει φάει άκυρο σχεδόν από όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν. Έχει εδώ μέσα δεν ξέρω και εγώ πόσα προφίλ και λέει ότι του έρχεται στο κεφάλι. Είναι από αυτούς που προσπαθούν να αποκτήσουν κοινό. Ένας άπλυτος με λαδωμένο μαλλί και διπολική προσωπικότητα
ο φαττσεας ειναι αυτος που το παιζει απο την κρητη,και εκανε το ζευγαρι που ερχοταν εκει να μην ξαναερθει.με μπερδεύεις με άλλον φίλε
Κατάφερα εγώ τέτοιο πράγμα όχι φίλε μου εγώ δεν εμένα στην Κρήτη ποτεο φαττσεας ειναι αυτος που το παιζει απο την κρητη,και εκανε το ζευγαρι που ερχοταν εκει να μην ξαναερθει.
ωραία σύνηθες κυριακάτικο φαγητόΑρνάκι με πατάτες στον φούρνο λέει σήμερα το μενου......!!!!!
Όχι δεν το παίζει από Κρήτη.ο φαττσεας ειναι αυτος που το παιζει απο την κρητη,και εκανε το ζευγαρι που ερχοταν εκει να μην ξαναερθει.
Από Σεπτέμβρη τώρα
κατά καιρούς σκάνε ζευγαρακια καί είναι καλό που είναι ήσυχα το μιον είναι ότι η γυναίκα δίνει και αυτή ,,7, ευρώ εισιτήριοΤυπε δεν παίζει ρόλο που είναι καλοκαίρι. Και το χειμώνα άδειο ήταν! Δεν έχει κόσμο γενικά το συγκεκριμένο
κατά καιρούς σκάνε ζευγαρακια καί είναι καλό που είναι ήσυχα το μιον είναι ότι η γυναίκα δίνει και αυτή ,,7, ευρώ εισιτήριο