Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 18.916
- Πόντοι
- 2.256
Lady Mounarova
Σκεπάσου μαρή θα παγώσει το κωλί σου!!!
....αυτη η σφηνα πρεπει να ειναι εγγενες κομματι σου! Νομιζω θα αισθανεσαι ανολοκληρωτη, οτι κατι σου λειπει οταν δν την εχεις!!!!
laaaaaaaaaadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ήρεμα ΠάνοLady Mounarova
Μου σηκώθηκε ΜέντοραΉρεμα Πάνο![]()
Φοβερή στάση καυλωτικη
Να σου φέρω ένα κουβά παγάκια να τον χώσεις ?Μου σηκώθηκε Μέντορα
Από τώρα κάνεις δοκιμές για την καθαρά ΔευτέραΜου σηκώθηκε Μέντορα
Από τώρα κάνεις δοκιμές για την καθαρά Δευτέρα
μπραβο ρε φιλε! οταν τα γραφαμε εγω και καποιοι αλλοι, μπας και δωσει τα χρηματα που πηρε πισω στον ανθρωπο, εκτος οτι η λεγαμενη ειναι αυτη που ειναι@Lady Alexia Έψαχνα το νήμα σου γιατί ήθελα να σε συναντήσω και δυστυχώς βρήκα αυτή την ιστορία που δε σε τιμάει καθόλου. Όχι μόνο έκλεψες τα χρήματα, και σε έθαψαν όλοι, αλλά αντί να τα επιστρέψεις πουλάς τρέλα μέχρι και σήμερα ενώ είσαι ενοχότατη. Λυπάμαι, ελπίζω να τον αποζημιώσεις έστω και τώρα.
βρε αμπαλε......εισαι βαλτος οκ το εχουμε καταλαβει....αλλα πονος ειναι και θα περασει...!!!!!!μπραβο ρε φιλε! οταν τα γραφαμε εγω και καποιοι αλλοι, μπας και δωσει τα χρηματα που πηρε πισω στον ανθρωπο, εκτος οτι η λεγαμενη ειναι αυτη που ειναιειχαμε να κανουμε και με τους αυλικους της!! ο ενας.... μια μελατη μπαμια ψευτονταβατζακος ρουφιανος και ο αλλος γλοιωδης σωληνομπηχτης αβανταδορος.... μιλαμε για διδυμο της συμφορας!! ο ηληθιος και ο πανηληθιος ο βλακας και ο πανηβλακας. και ηδικα ο νταβατζακος.... αααα παιδι μαλαμα σαν μυρμιγκοφαγος με γραβατα ειναι! να πανε να κανουν το ασπρο - μαυρο οχι ΔΕΝ ειναι ΚΛΕΦΤΡΑ δεν του τα εκλεψε τις την φερατε κτλ.. δυστυχως δεν θα παρει πισω το 150 ο θοδωρας για ειδαμε και το ποιον της λεγαμενης. οσο μποι της λειπει . . . . . . . . . . . .
Ότι και να γράφουν ότι και να γίνει,η Αλεξια δεν πέφτει!!καλή συνέχειαβρε αμπαλε......εισαι βαλτος οκ το εχουμε καταλαβει....αλλα πονος ειναι και θα περασει...!!!!!!
εκτιθεσαι μαστορη! ουτε αβαντα να της εκανες... αλλα ετσι εχετε μαθει εσεις οι μπαλαδοροι οι γαυροι στην ΠΟΥΣΤΙΑ και στην ΚΛΕΨΙΑβρε αμπαλε......εισαι βαλτος οκ το εχουμε καταλαβει....αλλα πονος ειναι και θα περασει...!!!!!!
Μαζί σου και στην κόλασηΠάμε άλλη μια βραδινή!!!
![]()
εγω δικε μου γραφω μονο την ΑΛΗΘΕΙΑ...απλα ποναει ωρες ωρες η ρουφιανα!!!!!!!!εκτιθεσαι μαστορη! ουτε αβαντα να της εκανες... αλλα ετσι εχετε μαθει εσεις οι μπαλαδοροι οι γαυροι στην ΠΟΥΣΤΙΑ και στην ΚΛΕΨΙΑ