citytouras_22
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Που γράφει πόσα παίρνει η κοπέλα ;
@Lady Alexia Φοβερή ΚΩΛΑΡΑΚαλησπέρα σας!!
@Lady Alexia Φοβερή ΚΩΛΑΡΑ
Ξεκωλιαρα δυνατή.Καλησπέρα σας!!
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το έχω πει καμία 10αρια φορές.ρε λες να τα πηρε και να ξεχασε να ενημερωσει ...?
Γύρισε το νημα σε κωλομαχιαΚαλησπέρα σας!!
@dimigoall Λες να παρω και εγω φορα να σπασω τον νιπτηρα;;
Όπως έλεγε και ο άρχοντας Βασίλης Καρράς!!Καλή σας βραδιά...κοντοπουτανο που λέει και μια ψυχή.....
Εγώ το είπα αυτό χιχιχιΚαλή σας βραδιά...κοντοπουτανο που λέει και μια ψυχή.....
μα δε μιλαμε για τους κουφους ουτως η αλλως!!! δε μας ενδιαφερει να αλλαξουμε τη γνωμη των μνηστηρων, αλλα καμιας αθωας ψυχης!Παιδιά…πατάτε και κάνα ιγκνορ!!
Εκ πείρας σας λέω ότι βοηθάει (εσάς) και εκνευρίζει περισσότερο του αγνοημένους, διότι μιλάνε μόνοι τους και κάποια στιγμή θα σταματήσουν!
Οι αντιπαραθέσεις με αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους…ταΐζουν την εμπάθεια τους !!
Αυτό το κοντοπουτανο είναι που μας καβλωνει και σε κάνει ξεχωριστή lady!Καλή σας βραδιά...κοντοπουτανο που λέει και μια ψυχή.....
Πόσο κοντή είσαι;Καλή σας βραδιά...κοντοπουτανο που λέει και μια ψυχή.....
νάνος....Πόσο κοντή είσαι;
ακου τασουλη εσυ το ξεκινησες και επειδη εχω καταλαβει τι ρολο βαρας θα σε γλενταω ναυαγιο...... ειμαι δεν ειμαι εδω στα φριαδια μου. και κανεις δεν με συμβουλευει ειμαι πανω απο εναν χρονο στο σαιτ και βλεπω... τι εγινε τασουλη γρηγορα εσπασες το βρακι της κατερινας εγινες που ελεγε και ο καραισκακης τα φιλια μου στην γρια που καταλαβε τι μουτρο εισαι και σε εχεσε
Και να αναβοσβήνουν λαμπάκιαΜπαααα…αν ήταν εορταστική θα έπρεπε η σφήνα να είναι κόκκινη!
Είσαι μλκς ρε, πνίγηκα
....μαγκα μου την εκοψα γυρω στο 1,58 - 1,60Πόσο κοντή είσαι;
...δες στο προφιλ της κοπελας αρχοντα, τα γραφει αναλυτικαΠου γράφει πόσα παίρνει η κοπέλα ;