anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.492
- Πόντοι
- 4.636
πληρωμη με καρτα δεχεται εχει pos...?
πληρωμη με καρτα δεχεται εχει pos...?
Εμείς καταχωρούμε και φιλτράρουμε την καταγγελία σας. Εάν διαπιστώσουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι μεμονωμένο αλλά αφορά και άλλους καταναλωτές εξετάζουμε το ενδεχόμενο να καταθέσουμε συλλογική αγωγή για την προάσπιση όλων των καταναλωτών που ζημιώνονται από την πρακτική της εταιρείας αυτής.πληρωμη με καρτα δεχεται εχει pos...?
λογικα θα ανεβηκε η μετοχη της μανδαμ ...Εμείς καταχωρούμε και φιλτράρουμε την καταγγελία σας. Εάν διαπιστώσουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι μεμονωμένο αλλά αφορά και άλλους καταναλωτές εξετάζουμε το ενδεχόμενο να καταθέσουμε συλλογική αγωγή για την προάσπιση όλων των καταναλωτών που ζημιώνονται από την πρακτική της εταιρείας αυτής.
Να ξερεις για παρτη της ανοιξα λογαριασμο στην φριντομ 24λογικα θα ανεβηκε η μετοχη της μανδαμ ...
2 μερες το νημα παει τρενο ...
ποσταρει φωτο ..
και ολα τσιριμπιμ τσιριμπομ ...
καλη πλατφορμα ...Να ξερεις για παρτη της ανοιξα λογαριασμο στην φριντομ 24
ανενημερωτος εισαι
ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΥΛΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙΑφηνωω αυτό και σας αφήνω για λίγο....
Βλέπεις τι ώρα είναι;Αφηνωω αυτό και σας αφήνω για λίγο....
Πες της έχω πάσχω από μποκρίλα και να το εξηγήσεις τι είναι φεύγω για κάμψεις πρέπει να φτιάξω πρωινό, το τζάκι δεν το ανάβω δεν κάνει τόσο κρύο, άσε θα ζεσταθώ από τη γυμναστική...καλησπερα παιδια
Απο εισαγγελεας στρατιωτης ρε μαλακα Ντουντα?Τι υποβαθμιση ειναυτη?Εχε χαρη που σαι επικη μορφαρα και δε σου κρατω κακιες.Βλέπεις τι ώρα είναι;
Ο @MrEco αποδείχθηκε στην πράξη ο γενναίος και φιλότιμος στρατιώτης σου. Εγώ έβγαλα και δύο ακόμη κωλοτρυπίδες στη σέντρα απέναντι στο νήμα του Στοιχήματος - γιατί δεν θέλω να μπαχαλεύω το δικό σου και τέλος το μπλα - μπλα εδώ μέσα με τον καθέναν...
Με ειρωνεύτηκαν ή κογιότ χωρίς λόγο, στη σέντρα και ΠΛΟΚ...
Μικροηλεκτρονική των Sedra/Smith φτιάχτηκε καταλληλο κύκλωμα, ανεβαίνει ο διακόπτης κι απασφαλίζει η χειροβομβίδα και όποιον πάρει ο Χάρος...
Λοιπόν σε έχω ρωτήσει κάτι απέναντι και αναμένω απάντηση. Βάλε μυαλό σου ΓΚΡ εγώ κι ο MrEco γιατί σε αγαπάμε σαν άνθρωπο.
3 γαλλικές ψωλές έπεσαν χθες βράδυ προς κλαμμένα μουνιά και μουνογλύφτες των μηδέν κριτικών
Δεν έκατσε μεν το σκορ, όμως πέρασαν οι Άσσοι στις 2 πουτάνες (1xbet, Novinet) και στον πούστη = ΟΠΑΠ...
Το προφίλ μου στο Oddsportal κλειδώθηκε, τέλος γνώση δεν μοιράζεται σε κανέναν...
Άκου ρε....
Νταβατζής σου εγώ από 250 χιλιόμετρα...
Ρε θα τους μπει βλήμα στον κώλο, αλλά εσύ να προσέχεις με ποιους με ποιους μιλάς περαιτέρω.
...1o ΤΠ, Αγ.ΙωαννηςΑπο εισαγγελεας στρατιωτης ρε μαλακα Ντουντα?Τι υποβαθμιση ειναυτη?Εχε χαρη που σαι επικη μορφαρα και δε σου κρατω κακιες.
Γενναιο και φιλοτιμο με λες βεβαια, εκανα και ενα τιμημενο 3.1 Κυπρο(για γνώστες)
Προχώρησε στο παρασύνθημα έχουμε και δουλειές, μην σχολιάζεις κάτι που σε ενοχλεί δημόσια γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει συνεννόηση στο τέλος.Απο εισαγγελεας στρατιωτης ρε μαλακα Ντουντα?
Λεχριτες 1-2 σας παει εκει.Εμεις φαγαμε επι 2 μηνες 5-1 εμπλοκη...1o ΤΠ, Αγ.Ιωαννης
...οταν ημουν εγω ηταν το πιο μαυρο ταγμα, με απιστευτο τρεξιμο και ξερο γαμησι!!!Λεχριτες 1-2 σας παει εκει.Εμεις φαγαμε επι 2 μηνες 5-1 εμπλοκη
5-1 σου λεω, μας κοψανε τα αρβυλα.Τσερι ΒΠ και Λαρνακα 2 βδομαδες "εκπαιδευση" για σαρδελα(πηγα μεγαλος)....οταν ημουν εγω ηταν το πιο μαυρο ταγμα, με απιστευτο τρεξιμο και ξερο γαμησι!!!
Ρε μπετόβλακα - μια και θες να τα ακούσεις κι εγώ εσύ - δεν λένε που υπηρέτησες δημόσια ούτε αν παραμένεις εθελοντής.Λεχριτες 1-2 σας παει εκει.Εμεις φαγαμε επι 2 μηνες 5-1 εμπλοκη