Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 16.962
- Πόντοι
- 2.256
χρυσες δουλειες κανουν υδραυλικοι και οι πλακαδες φιλε μου!Βροντάνε οι πούτσες στα είδη υγιεινής με αυτά που βλέπουμε εδώ μαν
χρυσες δουλειες κανουν υδραυλικοι και οι πλακαδες φιλε μου!Βροντάνε οι πούτσες στα είδη υγιεινής με αυτά που βλέπουμε εδώ μαν
......Βροντάνε οι πούτσες στα είδη υγιεινής με αυτά που βλέπουμε εδώ μαν
Βροντάνε οι πούτσες στα είδη υγιεινής με αυτά που βλέπουμε εδώ μαν
O υδραυλικός έχει άλλες δουλειές σήμερα........τι θα εχουμε μαχη μεταξυ "Σακης ο υδραυλικος" VS Κουβαδατου Ναυαγιου-Λαδεμπορα, για τα ματια και την καρδια της κορασιδος?!!?!!?
σημερα βρηκες που δεν νηστευω ειχα ορεξη για μπριζολα εστω και σιττεμενηO υδραυλικός έχει άλλες δουλειές σήμερα....
Γαμιόλα και εσύκαλησπεριζω το νημα αγαπης,αγαλλιασης,επιχειρηματων και φραπεδιας
Γαμιόλα και εσύ
Ήρθες να σπείρεις τη διχόνοια
Εδώ κάποιες γουστάρουν μαστιγώματα και βελόνες. Για όλα υπάρχει κοινό.δεν καταλαβες την τιμωρια που εθεσα με το ταμπασκο... αν γουσταρη να της καει μεχρι και το κωλαντερο τοτε παω πασο
Καλημέραααααιντεεεε καλημέρα!!
....λιγο, για να γλυστραειΕφυγε το μαδοπουτσι και ξαναπλακωσε το σαλιο και η πυρφοριαση
δεν εχεις και αδικοΕδώ κάποιες γουστάρουν μαστιγώματα και βελόνες. Για όλα υπάρχει κοινό.
Εγώ γιατί κολλάω αντί να γλιστράω.....λιγο, για να γλυστραει
τι κανεις εσυ εδω μέσα μωρη γαμιολα ;καλησπεριζω το νημα αγαπης,αγαλλιασης,επιχειρηματων και φραπεδιας
ειμαι πολυσυλλεκτικος αναγνωστης απατεωνα συνδικτυετι κανεις εσυ εδω μέσα μωρη γαμιολα ;
Θάνατος το σωματάκι σου μμμμμμμμμαιντεεεε καλημέρα!!