greenmexico1369
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2016
- Like
- 492
- Πόντοι
- 21
Θάνατος και το μυαλό της...Θάνατος το σωματάκι σου μμμμμμμμμ
Θάνατος και το μυαλό της...Θάνατος το σωματάκι σου μμμμμμμμμ
@dimigoall ΜΟΥΝΑΡΟΣ η Αλεξία ΚΑΥΛΩΣΤΡΑ ειναι
Στην 2η παράγραφο ο άνθρωπος λέει καθαρά ότι τον νοιάζουν τα λεφτά που έκλεψε η πατσαβούρα...Για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Αυτό που είπα είναι ότι τα ξέγραψα διότι εξ’αρχής δεν είχε σκοπό να τα επιστρέψει και φαινόταν. Και πριν την δημοσιοποίηση και μετά. Απλά μετά την δημοσιοποίηση εννοείται ότι δεν περίμενα να το κάνει γιατί πλέον είχε πάτημα και δικαιολογία ως ‘θιγμένη’.
Όχι ότι δεν με ένοιαζαν τα χρήματα που καταχράστηκε παρότι είχε πει ούτε ξέρω πόσες φορές μέχρι τότε ότι θα τα επέστρεφε και καλά.
Αυτά για να είμαστε ακριβής.
και που να δεις το χερι της εξαφανιζει τα παντα!!!Θάνατος και το μυαλό της...
Φλερτάρει με το διαζύγιο....τι κανεις εσυ εδω μέσα μωρη γαμιολα ;
το "πορτατιφ" ειναι στην θεση του ...?και που να δεις το χερι της εξαφανιζει τα παντα!!!
...ηρθε με την συζηγο, κοινωνικη επισκεψηΦλερτάρει με το διαζύγιο....
Έχει η κυρία Αθηναίου προφίλ ?...ηρθε με την συζηγο, κοινωνικη επισκεψη
Έχει η κυρία Αθηναίου προφίλ ?
καλη?Μολις τον χωρίσει το πρωτο πραγμα που θα κάνει ειναι
μπορεις να τη σχολιασεις κοσμιως αν ειναι ωραια.αν δεν ειναι αντιλαμβανομαι το δισταγμο σουΔεν σχολιαζω συμβίες μελων , δεν ειναι πρέπον , αλλά εχω εμπιστοσυνη στο Κο Αθηναιο
δεν έχω άποψη , δεν γνωρίζω όπως εγραψα και παραπανωμπορεις να τη σχολιασεις κοσμιως αν ειναι ωραια.αν δεν ειναι αντιλαμβανομαι το δισταγμο σου
You can look but no touch ισχυει γενικα
σας ευχομαι μια μερα να μαθετε, αγαπητεδεν έχω άποψη , δεν γνωρίζω όπως εγραψα και παραπανω
οχι ασχημη χοντρη και λειπουν 3 δοντια της
απλα ειμαι κοινωνικο ον αγαπητε και αλωνιζω ΟΛΑ τα ενδιαφεροντα νηματα...ηρθε με την συζηγο, κοινωνικη επισκεψη
Eιναι πλουσια τουλαχιστον?καλη νοικοκυρα?οχι ασχημη χοντρη και λειπουν 3 δοντια της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απλα ειμαι κοινωνικο ον αγαπητε και αλωνιζω ΟΛΑ τα ενδιαφεροντα νηματα
...ειναι κοινο προφιλΈχει η κυρία Αθηναίου προφίλ ?
αρχιδια και φτωχη και ακαματαEιναι πλουσια τουλαχιστον?καλη νοικοκυρα?
for real?...ειναι κοινο προφιλ