dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 34.156
- Πόντοι
- 22.936
Υπάρχει μαδοπούτσιασμα σε εξέλιξη ?καλημερα!ερχεσαι ειρηνικα
Υπάρχει μαδοπούτσιασμα σε εξέλιξη ?καλημερα!ερχεσαι ειρηνικα
εχω εισιτηριο εξωστη θα σου κανω καλη τιμη φιλικηΥπάρχει μαδοπούτσιασμα σε εξέλιξη ?
εχουμε ανακωχηΥπάρχει μαδοπούτσιασμα σε εξέλιξη ?
εχουμε ανακωχη
Όχι ρε πούστη και τώρα έσφιξα φραπεδιά και είπα λίγο να αράξω να διαβάσω ποστ ποιότηταςεχουμε ανακωχη
φιλε μου τζαμπα μαδοπουτσι δεν εχει ... εγινε εναρξη στην εφορια και απο σημερα εχει εισιτηριοΌχι ρε πούστη και τώρα έσφιξα φραπεδιά και είπα λίγο να αράξω να διαβάσω ποστ ποιότητας
Το σασπένς θα ανεβεί πάλι με τον τσακωμό των δυο ψευτοπρομότορων που χαλάνε τον κορίτσαρο.Όχι ρε πούστη και τώρα έσφιξα φραπεδιά και είπα λίγο να αράξω να διαβάσω ποστ ποιότητας
Για κάτι τέτοια ζούμε μανΤο σασπένς θα ανεβεί πάλι με τον τσακωμό των δυο ψευτοπρομότορων που χαλάνε τον κορίτσαρο.
εχω πληροφορια οτι αναλαμβανει το μανατζαρισμα-προεδρεια το καραφλο κουνουπιδι της ομαδας μας οποτε θα δινει και καποια εισιτηρια τζαμπαΓια κάτι τέτοια ζούμε μαν
περιμενε να βαλει κωλο πρωτα!!
....τι θα εχουμε μαχη μεταξυ "Σακης ο υδραυλικος" VS Κουβαδατου Ναυαγιου-Λαδεμπορα, για τα ματια και την καρδια της κορασιδος?!!?!!?Για κάτι τέτοια ζούμε μαν
Θα αγοράσει το baby oil σε παλέταπεριμενε να βαλει κωλο πρωτα!!
Τολμηρος με φραπεδια....γουλιά και τουαλέταΌχι ρε πούστη και τώρα έσφιξα φραπεδιά και είπα λίγο να αράξω να διαβάσω ποστ ποιότητας
μπα !εχει λοκαρει τον νιπτηρα τουΘα αγοράσει το baby oil σε παλέτα
Θα αγοράσει το baby oil σε παλέτα
αιντεεεε καλημέρα!!
Βροντάνε οι πούτσες στα είδη υγιεινής με αυτά που βλέπουμε εδώ μανμπα !εχει λοκαρει τον νιπτηρα του