dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.191
- Πόντοι
- 22.936
Ψεύτικος αυτός ο νιπτήρας μαν
Μία πουτσιά να του δώσω έσπασε
Ψεύτικος αυτός ο νιπτήρας μαν
Ας το βροντηξει εδωΨεύτικος αυτός ο νιπτήρας μαν
Μία πουτσιά να του δώσω έσπασε
Θα βγει τουλουμπα εδώΑς το βροντηξει εδω
Το μεσο μελος του bou το κοβει στην μεση αυτο!!Θα βγει τουλουμπα εδώ
Μαλάκες κανονίστε να τον βάλω στη τοστιέρα για το κορίτσι εδώ , να βγει κοτλέ να πούμεΑς το βροντηξει εδω
Δεν θέλεις να ξέρεις τι έχω μέσα στο αμάξι!!!τι εχεις μεσα στο αμαξι καμμια παντοφλα μιτσουκο καμουφλαρισμενη
Κάνουν καλή δουλειά...Μαλάκες κανονίστε να τον βάλω στη τοστιέρα για το κορίτσι εδώ , να βγει κοτλέ να πούμε
και εσυ με σιδερικο κυκλοφορεις??Δεν θέλεις να ξέρεις τι έχω μέσα στο αμάξι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνουν καλή δουλειά...
Φίλε μην λες για παντόφλα γιατί η Λαίδη με απείλησε χθες στο Viber ότι αν ψάξω για άλλη Βασίλισσα δεν είναι μόνο ότι θα πέσει παντόφλα και ΠΛΟΚ (εικόνες 1 & 2) αλλά μπορεί να μου κόψει και τίποτα αν το παρακάνω (εικόνα 3)παντοφλα μιτσουκο
Η σφήνα θα έπρεπε να είναι κόκκινο χρώμα, να ταιριάζει με της λαίδης..... @Mythical Zoan , @james034 αφου δν βλεπω το κοριτσ' να σας κανει το χατηρι, παρτε μια random φωτο κωλαρικου για να μην πεσετε σε στερηση
θα πεσουμε σε καλα χερια!!!!!!!!Καλησπέρα σε όλους ♥︎
ΜΗ βαράτε τα εργαλεία και μου έρθετε ταλαιπωρημενοι!
Ποιος τα βαράει που? Ή μήπως θες να τα βαράμε εκεί που πρέπει?Καλησπέρα σε όλους ♥︎
Ποιο πιθανο ειναι ναΚαλησπέρα σε όλους ♥︎
Καλοριφέρ βλέπω νιπτήρες βλέπω....δεν ξέρω...κάτι δεν πάει καλά εδώ..Ποιος τα βαράει που? Ή μήπως θες να τα βαράμε εκεί που πρέπει?
Τα βάζουμε πάνω στο καλοριφέρ για να ζεσταθούν και να μην είναι σα γαριδάκια τώρα με το κρύοΚαλοριφέρ βλέπω νιπτήρες βλέπω....δεν ξέρω...κάτι δεν πάει καλά εδώ..
Ζεστενουμε το πρωινο τηςΤα βάζουμε πάνω στο καλοριφέρ για να ζεσταθούν και να μην είναι σα γαριδάκια τώρα με το κρύο
οκ lady μην κανεις ετσι!!!! ...εγω τα βλεπω καθε μερα!!!!!!!!!!!!!.........Καλοριφέρ βλέπω νιπτήρες βλέπω....δεν ξέρω...κάτι δεν πάει καλά εδώ..
Θες να σου έρθουμε ντούροι να μας ξεζουμίσεις εσύ;Καλησπέρα σε όλους ♥︎