White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.603
- Πόντοι
- 1.336
Ναι οκ ,καμμιά φορά όμως, όταν δεν γνωρίζει ο ενας τον άλλον ,ο γραπτός λόγος παρεξηγείται .ελα ρε....προφανως πλακίτσα κάνουμε!!
Ναι οκ ,καμμιά φορά όμως, όταν δεν γνωρίζει ο ενας τον άλλον ,ο γραπτός λόγος παρεξηγείται .ελα ρε....προφανως πλακίτσα κάνουμε!!
dont worry... @pastelios is a friend!Ναι οκ ,καμμιά φορά όμως, όταν δεν γνωρίζει ο ενας τον άλλον ,ο γραπτός λόγος παρεξηγείται .
Όλα για τις κοριτσαρες γίνονται!!!.....Ο ενας την κοπαναει στον νιπτηρα, ο αλλος στο καλοριφερ, αλλοι παλι χαλανε τα υδραυλικα στου Βασιλακη........
Τι γινεται ρε πστ μου, ολοι για τον @pastelios δουλευουν?!?!?
Ο Γιούρι ΓκέλερΕδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε
Και εσύ ξεκαθάρισε την θέση σου... απαγορεύεται η διγαμια στην Ελλάδα@White Othellos και @james034 ..
Εννοείται ότι καταλαβαίνω το χιούμορ και όταν είναι χιούμορ το δέχομαι 100%... Απλά ορισμένα άτομα η δεν έχουν χιούμορ (δεν το λέω για εσάς τους 2) η απλά ψάχνουν ευκαιρία με ο,τι διαβάσουν για να ρίξουν λάσπη... Με λένε προμοτορα της Ιωάννας 34...οκ με την Ιωανναρα έχουμε πλέον άλλη σχέση οπότε πλέον γελάμε με όλα αυτά... Δεν θα ήθελα να γίνει το ίδιο και για την lady.... Γιατί με τους μαλακες που υπάρχουν εδώ ποτέ δεν ξέρεις!!!... Lady συγγνώμη που είπα για άλλη κοπέλα στο νήμα σου... Απλά ποτέ δεν ξέρεις τι ευκαιρία θα βρει ο άλλος για να πει το οτιδήποτε!!!
Διαρροή άκουσα.... Εφτασεεεεε....Εδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε
Και εσύ ξεκαθάρισε την θέση σου... απαγορεύεται η διγαμια στην Ελλάδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα είπαμε ?ΜΕΓΑΛΟς ΚΟΟΥΤς καταφερε το ακατορθωτο να χασει η εθνικη μας απο τους κωλοσφυριχτρακηδες
παλι με ξενα κολυβα κηδειαΚαλημέρα είπαμε ?
Καλημέρααααα
Ξένος ο Σπανούλης μαν ?παλι με ξενα κολυβα κηδεια
φιλε μου ενα γνωμικο λεει στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...τα ιδια λεγατε και περσι και τελικα αλλος πηρε τις κουπες ..εσεις πηρατε το coco milk cupΞένος ο Σπανούλης μαν ?
Ο δεύτερος που κατουράει το καινούργιο παρκέ μετά τον βεζενκοφ
( Έπεται συνέχεια )
Αν και σπαμάρουμε στο νήμα της αγαπητής λαίδης , που θα μας συγχωρήσει καθότι γαυράκιφιλε μου ενα γνωμικο λεει στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...τα ιδια λεγατε και περσι και τελικα αλλος πηρε τις κουπες ..εσεις πηρατε το coco milk cup
ρε μλκ μην το καις τον ανθρωπο ...ποσο να πηδηξει την γυναικα του 48 παιδια εχει κανει μαζι τηςΑν και σπαμάρουμε στο νήμα της αγαπητής λαίδης , που θα μας συγχωρήσει καθότι γαυράκι
Ρε συ ο Σπανούλαρος δεν μοιάζει με τον τύπο που έβγαλε φωτογραφία την Αγγελικούλα ?
Ρε λες???Αν και σπαμάρουμε στο νήμα της αγαπητής λαίδης , που θα μας συγχωρήσει καθότι γαυράκι
Ρε συ ο Σπανούλαρος δεν μοιάζει με τον τύπο που έβγαλε φωτογραφία την Αγγελικούλα ?
υπαρχει βεβαια και ενα αλλο σεναριο συναγωνιστη να ειναι ο υποφαινομενος στην φωτογραφια και να προσπαθει να καλυφθει απο τον συγκεκριμενο μακρυμαλλιΡε λες???
O pastelios λέει πάντα αλήθεια!!!
O pastelios λέει πάντα αλήθεια!!!
Λες να πέσω έξω;
Αγαπητέ εξάδελφε...σου εύχομαι ολόψυχα...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ έξω!!!