Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 16.167
- Πόντοι
- 2.256
Τον κοπανησε κανεις στον νιπτηραΉταν χαλασμένα τα υδραυλικά??
Τον κοπανησε κανεις στον νιπτηραΉταν χαλασμένα τα υδραυλικά??
Μην μου λες τετοια και αφιερώνω τραγουδια σε κανα μαντραχαλαΚαλησπέρα προς όλους, έχω μια απορία, το forum της @Lady Alexia ποιος το διαχειρίζεται; Η ίδια λίγο δύσκολο κατά την άποψη μου.
γιατι???Καλησπέρα προς όλους, έχω μια απορία, το forum της @Lady Alexia ποιος το διαχειρίζεται; Η ίδια λίγο δύσκολο κατά την άποψη μου.
Λεγε ξερεις κατι αντι για Αλεξια ειναι Αλεξης;;;Θα τον κοπανησω αυτη τη φορα πανω στο καλοριφερΚαλησπέρα προς όλους, έχω μια απορία, το forum της @Lady Alexia ποιος το διαχειρίζεται; Η ίδια λίγο δύσκολο κατά την άποψη μου.
γιατι???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
lady βρηκα δωματιο για το επομενο ραντεβου!!!!!!!!!!!!
Αλ6ης ειναι μονο ενας!!!!!!!!@vagg
Λεγε ξερεις κατι αντι για Αλεξια ειναι Αλεξης;;;Θα τον κοπανησω αυτη τη φορα πανω στο καλοριφερ
Θα μου μεινουν η σαντυγι και το baby oilΒαγγέλη ,
Πώς συνεχίζεις όταν νιώθεις ότι όλα γύρω σου γκρεμίστηκαν ?
πρωι...απόγευμα....Καλό απόγευμα
Να περιμένεις, η Lady δεν χαλάει χατήριαπρωι...απόγευμα....
Θα βάλεις και το βραδυ?
Ρωτώ για να ξέρω, να περιμένω, να μην βγω...
αυτος δεν ειναι κωλος!αντιβιωση ειναιπρωι...απόγευμα....
Θα βάλεις και το βραδυ?
Μπορεί να μην το΄χε σκοπό. Τώρα εφόσον το ζήτησες εσύ μπορεί και να εισακουστείς. Οπότε καθυστέρησε λίγο την έξοδό σουπρωι...απόγευμα....
Θα βάλεις και το βραδυ?
Μπορεί να μην το΄χε σκοπό. Τώρα εφόσον το ζήτησες εσύ μπορεί και να εισακουστείς. Οπότε καθυστέρησε λίγο την έξοδό σου
Λέτε να μην χαλάσει χατίρι????Να περιμένεις, η Lady δεν χαλάει χατήρια
η λαιδη θα αφιερωσει κωλο και εσυ τραγουδι!θελω fair playΛέτε να μην χαλάσει χατίρι????
Δύσκολο...
Λες να πέσω έξω;Λέτε να μην χαλάσει χατίρι????
Δύσκολο...
Θα φανεί από στιγμή σε στιγμή περιμένοντας εναγωνίωςΛέτε να μην χαλάσει χατίρι????
Δύσκολο...
Αγαπητέ εξάδελφε...σου εύχομαι ολόψυχα...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ έξω!!!Λες να πέσω έξω;