Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 13.084
- Πόντοι
- 2.256
κλασσικο μελος του bou!!συμβουλος επιχειρησεων και imagemaker
κλασσικο μελος του bou!!συμβουλος επιχειρησεων και imagemaker
to exei παει το πραγμα ακομη παραπερα...στυλιστας - μοδιστρος κλπκλασσικο μελος του bou!!
Απαξιώ μαν να παρακολουθήσω το νήμα του λεγάμενου πλέον .συμβουλος επιχειρησεων και imagemaker
τι να πω ρε εγω απορω πραγματικα με καποια πραγματαΑπαξιώ μαν να παρακολουθήσω το νήμα του λεγάμενου πλέον .
Εντάξει κάναμε πλακίτσα αλλά τώρα τελευταία το παραγάμησε .
Μλκ μου τι είναι αυτά που ανεβάζει
Εμετός ...
για να πουμε τιποτα για την lady...............ελα παμε λιγο....τι να πω ρε εγω απορω πραγματικα με καποια πραγματα
τι να πουμε ρε φιλε μας εχει αφησει μην πω με το στο χερι θα μας κοψει το ΕΣΡγια να πουμε τιποτα για την lady...............ελα παμε λιγο....
καψε μας τον εγκεφαλο lady!!!!!!!!!!!!!!!........τι να πουμε ρε φιλε μας εχει αφησει μην πω με το στο χερι θα μας κοψει το ΕΣΡ
@dimigoall πάλι καλά τις βγάζω μόνη μουΚαλό απόγευμα
Κάτι έχω χάσει, για ποιον λέτε;Απαξιώ μαν να παρακολουθήσω το νήμα του λεγάμενου πλέον .
Εντάξει κάναμε πλακίτσα αλλά τώρα τελευταία το παραγάμησε .
Μλκ μου τι είναι αυτά που ανεβάζει
Εμετός ...
Εγώ το παπούτσι θελω να δω. Αν ταιριάζει με το συνολο.Η tv να ξέρεις πέρασε από έλεγχο!!!
@pastelios
εχουμε αλλαξει δωματιο την επομενη φορα να ξερεις..........Η tv να ξέρεις πέρασε από έλεγχο!!!
@pastelios
Τα κορδονακια που κρέμονται απο το σουτιέν δεν είναι στο ίδιο ύψος….εχουμε αλλαξει δωματιο την επομενη φορα να ξερεις..........
στα δικα μας ραντεβου ολα περνανε απο ελεγχο!!!!!!!!!!!!Τα κορδονακια που κρέμονται απο το σουτιέν δεν είναι στο ίδιο ύψος….
Καταστροφή
Εστιάζω στο κωλαράκι@dimigoall πάλι καλά τις βγάζω μόνη μου
...φρεσκοξυρισμενοΕστιάζω στο κωλαράκι
Δεν κοιτάζω καθόλου τον χώρο
Μην ξεφυτρώσει και εδώ κάνα άκυρο κεφάλι
αλλου πρεπει να ειναι το ''κεφαλι''..........Εστιάζω στο κωλαράκι
Δεν κοιτάζω καθόλου τον χώρο
Μην ξεφυτρώσει και εδώ κάνα άκυρο κεφάλι
Το σουτιέν στο έβγαλε??? Η είναι και αυτός φούστα μπλούζα ελαφριά πούδρα...@dimigoall πάλι καλά τις βγάζω μόνη μου
Ήταν χαλασμένα τα υδραυλικά??εχουμε αλλαξει δωματιο την επομενη φορα να ξερεις..........