james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 15.291
- Πόντοι
- 10.395
Αγαπητέ εξάδελφε...σου εύχομαι ολόψυχα...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ έξω!!!Λες να πέσω έξω;
Αγαπητέ εξάδελφε...σου εύχομαι ολόψυχα...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ έξω!!!Λες να πέσω έξω;
Αν θες να σου λυθεί η απορία θα το διαπιστώσεις από κοντά! Προφανώς δεν με ξέρεις για να έχεις αυτήν την απορίαΚαλησπέρα προς όλους, έχω μια απορία, το forum της @Lady Alexia ποιος το διαχειρίζεται; Η ίδια λίγο δύσκολο κατά την άποψη μου.
Εδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε.....Ο ενας την κοπαναει στον νιπτηρα, ο αλλος στο καλοριφερ, αλλοι παλι χαλανε τα υδραυλικα στου Βασιλακη........
Τι γινεται ρε πστ μου, ολοι για τον @pastelios δουλευουν?!?!?
...και για τις διαρροες κανειΕδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε
Έχετε εκπρόσωπο τυπου;;;Αν μοιράζεται Υπουργεία και το Μεταφορών είναι ελεύθερο θα το ήθελαΕδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε
Φακελάκια μόνο ετσι;!Έχετε εκπρόσωπο τυπου;;;Αν μοιράζεται Υπουργεία και το Μεταφορών είναι ελεύθερο θα το ήθελα
φιλε εισαι ο μονος που ζητησε υπουργειο και οχι κωλο σημεραΈχετε εκπρόσωπο τυπου;;;Αν μοιράζεται Υπουργεία και το Μεταφορών είναι ελεύθερο θα το ήθελα
Τα Wikileaks φταίνε. Απευθύνσου στην ΕΥΠΕδώ έχουμε θέμα πιο σοβαρό ποιος διαχειρίζεται τ προφ μου ...διαρροή έχουμε
Έχω ήδη αναφέρει το πρόβλημα, είπαν θα επικοινωνήσουν σύντομα.αντε βρες άκρη τώρα....Τα Wikileaks φταίνε. Απευθύνσου στην ΕΥΠ
Ελα χρισοστομη επιτελους ειπα και εγω θα μου μεινουν η σαντυγι και το baby oilΑν θες να σου λυθεί η απορία θα το διαπιστώσεις από κοντά! Προφανώς δεν με ξέρεις για να έχεις αυτήν την απορία
Κοινώς πιασ' τ' αυγό και κούρευ'τοΈχω ήδη αναφέρει το πρόβλημα, είπαν θα επικοινωνήσουν σύντομα.αντε βρες άκρη τώρα....
Εχω πλυθει εχω ξυριστει ειμαι ετοιμοςμ'αυτά και με κείνα...2 σελίδες κόμεντς και ξεχαστήκαμε...αποσπάσατε την προσοχή απ'το κορίτσι (με τα υπουργεία κ τα υδραυλικά) και περιμένουμε ακόμα την 3η δόση της...αντιβίωσης, την βραδινή!
Για να οργανωθούμε λόγο παιδιά...
Βαγγο με το μαλακο στο σπιτι φιλαρακι μουΕχω πλυθει εχω ξυριστει ειμαι ετοιμος
Ανα χαθείς παλιοκόριτσο βραδιάτικά ,,,,,
να χαθεί....αλλά όχι πολύ!Ανα χαθείς παλιοκόριτσο βραδιάτικά ,,,,,
Θα την βρείς ,,,,,,Pastelios ακούει ?να χαθεί....αλλά όχι πολύ!
Να πας πει που θα είναι για να....την βρούμε ε?!
τι ειν' ο Παστέλιος? Κυβερνητικός εκπρόσωπος...γραφείο τύπου???Θα την βρείς ,,,,,,Pastelios ακούει ?
Δεν ξέρω ,,,, ειλικρινά δεν ξέρω .( περί pasteliou το σχόλιο είναι καθαρά χιουμοριστικό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις κ υπονοούμενα )τι ειν' ο Παστέλιος? Κυβερνητικός εκπρόσωπος...γραφείο τύπου???