james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18.848
- Πόντοι
- 11.645
εσένα δλδ δεν σου αρέσουν?????Τι ήθελες και μίλησες; Πετάχτηκαν ήδη οι λάτρεις του πρωκτικού
![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
εσένα δλδ δεν σου αρέσουν?????Τι ήθελες και μίλησες; Πετάχτηκαν ήδη οι λάτρεις του πρωκτικού
![]()
εσένα δλδ δεν σου αρέσουν?????![]()
καλα εγω θα πεταγομουν οπως και να ειχεΤι ήθελες και μίλησες; Πετάχτηκαν ήδη οι λάτρεις του πρωκτικού
![]()
καλα εγω θα πεταγομουν οπως και να ειχε![]()
θα ανεβει πολυ στα ματια μας!!Αν η Lady μας ανεβάσει φωτογραφία με σφήνα στο κωλαράκι της, τι κάνουμε;
![]()
Είσαι …πεταχτήρι δλδς;καλα εγω θα πεταγομουν οπως και να ειχε![]()
Όχι λέω…γιατί Αμα δεν σου αρέσουν…να ζητήσουμε να βάλει μόνο βυζγιά!Δεν είπα κάτι τέτοιο, μην με παρεξηγείς.
![]()
ΣυντομαΑν η Lady μας ανεβάσει φωτογραφία με σφήνα στο κωλαράκι της, τι κάνουμε;
![]()
Πολύ καλή, καυλιάρικηοτι περναει απ το χερι μου![]()
σημερα εχεις κερασει μιση ρωγα και μισο κωλο παντωςοτι περναει απ το χερι μου![]()
Λακομπα η φωτογραφίαοτι περναει απ το χερι μου![]()
Ασ αφησουμε κατι κ γ αυριο γλυκε μουσημερα εχεις κερασει μιση ρωγα και μισο κωλο παντως![]()
οκ κουκλα μου!αυριο το αλλο σετακιΑσ αφησουμε κατι κ γ αυριο γλυκε μου![]()
Ένα δίκιο το’χεις! Να τα λέμε αυτά…σημερα εχεις κερασει μιση ρωγα και μισο κωλο παντως![]()
Αύριο την άλλη μισή…ή καινούργια ολόκληρη;;Ασ αφησουμε κατι κ γ αυριο γλυκε μου![]()
Δεν σας λεω τιποτα...!!!Ένα δίκιο το’χεις! Να τα λέμε αυτά…
Αύριο την άλλη μισή…ή καινούργια ολόκληρη;;![]()
ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι αύριο...Ασ αφησουμε κατι κ γ αυριο γλυκε μου![]()
σωστη αλλα ο αδερφος @Xaramofais παιζει με την μπανανα του απο εχθες!ο @james034 μαχιμοςκατι λειπει ομως....