dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.010
- Πόντοι
- 22.936
Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Ο τύπος που μιλάει όμως στο βίντεο ...
Για να μεταδόσει τελικό champions League είναι
Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή.
Τιμιος!!ΔΕΝ τον ξέρω τον ανθρΩπα, αλλά όχι για μετάδοση CL, κι μάλιστα τελικού.
Φέρνει κάτι σε, "έχω πάγκο καρπούζι - πεπόνι - σταφύλι", σε λαϊκή στην φτωχομανα Δραπετσώνα!
τουρλα με επικη περιγραφη
Παράδοση άνευ όρων ,έβγαλα λευκή σημαία !!!Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .
ΔΕΝ τον ξέρω τον ανθρΩπα, αλλά όχι για μετάδοση CL, κι μάλιστα τελικού.
Φέρνει κάτι σε, "έχω πάγκο καρπούζι - πεπόνι - σταφύλι", σε λαϊκή στην φτωχομανα Δραπετσώνα!
....το παλεψε ο ανθρωπος αλλα τι να κανει, δν το'χει! Η φωνη, ο τροπος ομιλιας και η επιλογη των φρασεων απο παρακινηση, εμψυχωση και καβλα που επιδιωκε να πετυχει, του βγηκε ανεκδοτοεν τω μεταξυ ο ανθρωπακος γερος να ειναι παραλιγο να ορμηξει.......ειχε χασει τα λογια του!!!!!!!!!!....χαχαχαχαχαα
ΚλαιωωωωΗ κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .
το ζουσε στο 100%....το παλεψε ο ανθρωπος αλλα τι να κανει, δν το'χει! Η φωνη, ο τροπος ομιλιας και η επιλογη των φρασεων απο παρακινηση, εμψυχωση και καβλα που επιδιωκε να πετυχει, του βγηκε ανεκδοτο
Σ'αυτες τις περιπτωσεις "καλυτερα ναπηδας , παρα να μιλας" , Νομος!μασας
Αδερφός και αυτόςτο ζουσε στο 100%
ο σπίκερ ποιος είναι να τον κεράσουμε κάνα παγωτό ξυλάκι ?Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Ω ρε μια κωλάρα ωραία!!! Τι μουνοχειλαρες για ρουφηγμα ειναι αυτές!! Εισαι καύλα μωράκι.Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Κοίτα, οπως το βλέπω εγω, πριν τη μάχη δεν μπορεις να κρατηθείς για να κάνεις σχολιασμό......το παλεψε ο ανθρωπος αλλα τι να κανει, δν το'χει! Η φωνη, ο τροπος ομιλιας και η επιλογη των φρασεων απο παρακινηση, εμψυχωση και καβλα που επιδιωκε να πετυχει, του βγηκε ανεκδοτο
Σ'αυτες τις περιπτωσεις "καλυτερα ναπηδας , παρα να μιλας" , Νομος!μασας
ΩΝΣΓ ΒΟΛ2Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Εμενα ο τύπος μου θύμισε ελληνική τσόντα του 80… Γκουσκουνη στην καλύτερη!!Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .
Ε όχι!Αδερφός και αυτός