Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.565
- Πόντοι
- 1.046
Ροζουλι,μαυρο,ασπρο..Εγώ πάντως αφήνω αυτό,,,διαβάζεις pastelios ? Χαχαχαχα....
Ροζουλι,μαυρο,ασπρο..Εγώ πάντως αφήνω αυτό,,,διαβάζεις pastelios ? Χαχαχαχα....
Και με τα τρία,,,καύλα είσαι ,όπως και με το κόκκινο!!!Ροζουλι,μαυρο,ασπρο..
ας φτασει η ωρα η καλη και φορα ο,τι θελεις!!!!!!!...κοτσιδα θελω μονο!!!!!!!!!Ροζουλι,μαυρο,ασπρο..
Οχιά εσύ μαζί με τον άλλον τον κοπρίτη, ενώ εγώ σταματώ για μεσημέρι......οχι και οχι
Θα τα Εχει Κοψει Αντρικο !! Μεχρι να Φτασει Η Ωρα ??????????ας φτασει η ωρα η καλη και φορα ο,τι θελεις!!!!!!!...κοτσιδα θελω μονο!!!!!!!!!
Ρε Τι Ειναι Αυτα ΡΕΕ !! Στοιχημα , Ποιηση , Αγρος ???? Τι Το Περασαμε Εδω ????Οχιά εσύ μαζί με τον άλλον τον κοπρίτη, ενώ εγώ σταματώ για μεσημέρι...
Λαίδη ανέβασε και καμμιά φωτογραφία στο απέναντι νήμα => η διάθεση της ημέρας, θα πιάσει νυχτερίδες και αράχνες...
εμμιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Τα πολλα ντουσ και κλιματιστικο αυτα παθαινουμε....
IΡοζουλι,μαυρο,ασπρο..
Καλημέρα και περαστικά σου κοριτσάρα!!!μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
μην πατάς ξυπόλητη....παντοφλες δεν εχεις??...περαστικα κοριτσι!!!μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
μην πατάς ξυπόλητη....παντοφλες δεν εχεις??...περαστικα κοριτσι!!!
Τα πολλα ντουσ και κλιματιστικο αυτα παθαινουμε....
Καλημέρα και περαστικά lady !!!μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Σε ευχαριστω πολυ γλυκε μουυ!!♡Καλημέρα και περαστικά lady !!!
Αυτό είναι για το νήμα "τι τσίμπησες μαν" μανΚαλημέρα και περαστικά.
Ένα δυνατό γεύμα με πιπέρια και κρεμμύδια, και κανά φρέσκο χυμό μαζί, και θα ´σαι σύντομα πάλι περδίκι και μαζί μας.
περαστικα σου!μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
....εεεεε αφου κυκλοφορεις ξεβρακωτο, τι περιμενες!!!!μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα