dimitrisberba7
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2024
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
περαστικά κ γρήγορη ανάρρωσημιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
περαστικά κ γρήγορη ανάρρωσημιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Περαστικά αστεριμιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Καλησπέρα και περαστικάμιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Περαστικα !!!!!!!! Ασε !! Ειναι Η Εποχη του καρυολογηματος Αυτη !! Θελει Προσοχη!!! Και Τσαγακι Πρασινο !!!!!!!!!!μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Έχει αρχίσει να ξυπνάει σιγά σιγά ο κορωναϊός, να προσέχεις εκεί έξω που βγαίνει....μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Τι έγινε, πονάει η κοιλίτσα;μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Σέ λίγο βγαίνει βραδινό κοτόσουπα...τι εγινε ρε πστ μου, στον "Ευαγγελισμο" μπηκα?!?!??!?
...και τον αντιστοιχο ζελε υποθετωΣέ λίγο βγαίνει βραδινό κοτόσουπα
Αρνητικη παλι καλα!!! Και μια χαρα επιτελους ♡♡ οι ευχες καποιων επιασαν ευχαριστω αγορια μου!Έχει αρχίσει να ξυπνάει σιγά σιγά ο κορωναϊός, να προσέχεις εκεί έξω που βγαίνει....
Στα νοσοκομεία όμως ο ζελές αποτελεί σημαντικό έδεσμα για τον ανθρώπινο οργανισμό . Μόνο τυχαία δεν τον δίνουν !...και τον αντιστοιχο ζελε υποθετω
ΖΗΤΩΩΩΩ !!!! Εγω ΠΟΤΕ δε πιστεψα οτι ειχες covid Γιατι οπως ειπε κι ο Φιλος ! Ειναι παλι σε εξαρση Ο covid !! ( Στη Δουλεια μου ΠΧ Που ειναι Μεγαλο Καταστημα Εχει Ξανα θερισει !!)Αρνητικη παλι καλα!!! Και μια χαρα επιτελους ♡♡ οι ευχες καποιων επιασαν ευχαριστω αγορια μου!
Ζελε Φιλε Ο Ζωικος !! Οχι Αυτες Η Vegan αιδιες ! Ειναι Παρα πολυ καλος για της αρθρωσεις !!!!!Στα νοσοκομεία όμως ο ζελές αποτελεί σημαντικό έδεσμα για τον ανθρώπινο οργανισμό . Μόνο τυχαία δεν τον δίνουν !
Εγω το ξέρω ,απλά υπάρχουν πάρα πολλοί/ες που το κοροιδεύουν .Ζελε Φιλε Ο Ζωικος !! Οχι Αυτες Η Vegan αιδιες ! Ειναι Παρα πολυ καλος για της αρθρωσεις !!!!!
Πρεπει Να υπαρχει ΠΑΝΤΑ σε Καθε Σπιτι !!!!!!!!!!!!!!
Στο Λαιμο να τους Κατσει !!!!! Αλλα ΑΣΕ Καλητερα να μην Μας το περνουν ! Να εχει για εμας ....Εγω το ξέρω ,απλά υπάρχουν πάρσ πολλοί/ες που το κοροιδεύουν .
lady lady lady..........Καλημερα απο μαςςς!!!!!