Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.468
- Πόντοι
- 2.256
Στη σωστη σταση παντα!!Soon...
Στη σωστη σταση παντα!!Soon...
Αυριο αυριο.....Να Πιασουν Τα κρυα πρωτα Ε !? Χαχαχα!!!!!!!!!!
Δεν εχει Καιρο για Τζιν τωρα !
Σταθερη!Στη σωστη σταση παντα!!
Σημερα ειναι το αυριοΑυριο αυριο.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σταθερη!
Υπαρχει καλυτερη;
Αυριο αυριο.....
Σταθερη!
Υπαρχει καλυτερη;
Σαββατο Εννοει ! ? χαχαΣημερα ειναι το αυριο
ΟΧΙ ! ΔΕν Υπαρχει Καλυτερη Lady !!!!!!!!Αυριο αυριο.....
Σταθερη!
Υπαρχει καλυτερη;
Πήγαινε για νανάκια, είσαι μικρούλα ακόμη οπότε θα πρέπει να ξεκουράζεσαι παραπάνω. Ε όταν περάσουν τα χρόνια θα ξυπνάς ενωρίτερα από μόνη σου.Αυριο αυριο.....
Δεν νομιζω!!Αυριο αυριο.....
Σταθερη!
Υπαρχει καλυτερη;
Νομιζεις. .φιλια καλο βραδυ♡Δεν νομιζω!!
όνειρο και οι 2 τρυπεςΚαλημερα απο μαςςς!!!!!
Μας γαμησες ρε μυστηΜε την άδειά σου Καύλα Σκορπίνα... (αν δεν σου αρέσει πες μου και το σβήνω...)
Φτιάξαμε λίγο τον ήχο...
ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!σε ευχαριστω πολυ ωραιο ♡♡Με την άδειά σου Καύλα Σκορπίνα... (αν δεν σου αρέσει πες μου και το σβήνω...)
Φτιάξαμε λίγο τον ήχο...
Αντί να δεις την Κόλο - Κόλο της Χιλής είδες τον κώλο της Λαίδης, νομίζω καλύτερο θέαμα να βλέπεις τα πίσω διαφορικά αντί για 22 μαντραχαλαίους να τρέχουν στο γήπεδοΤι βιντεο ειναι αυτα ;
η ΚΩΛΆΡΑ η Ο ΠάτοςΑντί να δεις την Κόλο - Κόλο της Χιλής είδες τον κώλο της Λαίδης, νομίζω καλύτερο θέαμα να βλέπεις τα πίσω διαφορικά αντί για 22 μαντραχαλαίους να τρέχουν στο γήπεδο
Περιμένουμε φωτογραφία με στενό τζιν ή κολάν διότι κάνει λίγο ψύχρα, μην πάθει κανένα κρυολόγημα το κορίτσι!
Τι να σβήσεις ρε φιλε,10 φορές καλύτερο το έκανες το βίντεο.Με την άδειά σου Καύλα Σκορπίνα... (αν δεν σου αρέσει πες μου και το σβήνω...)
Φτιάξαμε λίγο τον ήχο...
θρυλε των γηπεδων ολυμπιακε!!!!!!!!!!!ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!σε ευχαριστω πολυ ωραιο ♡♡
Σκορπίνα η @Lady Alexia ? Οι μεγαλύτερες καύλες μου είναι σκορπίνες!!Με την άδειά σου Καύλα Σκορπίνα... (αν δεν σου αρέσει πες μου και το σβήνω...)
Φτιάξαμε λίγο τον ήχο...
Σκορπινα βεβαιως βεβαιως...Σκορπίνα η @Lady Alexia ? Οι μεγαλύτερες καύλες μου είναι σκορπίνες!!
ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις???????????Σκορπινα βεβαιως βεβαιως...
....ο καιρος γαρ εγγυς !!!Σκορπινα βεβαιως βεβαιως...